Care este planeta semnului tău zodiacal?

1 planeta care guiuverneaza destinul jpg jpeg

Fiecare semn zodiacal este guvernat de o planetă care-ţi influenţează personalitatea şi alegerile pe care le faci. Află sub aspiciile cărui astru te afli şi cum îţi influenţează asta viaţa.

Berbec – Marte

Spontaneitatea, dinamismul, rapiditatea, voinţa şi tăria de caracter sunt trăsăturile  persoanelor născute sub acest semn zodiacal. Protejaţi de planeta Marte, nativii din zodia Berbec au puterea să schimbe lucrurile în viaţa lor şi s-o ia oricând de la capăt – ba chiar să renască din propria cenuşă, precum pasărea Phoenix. De obicei, berbecii guvernaţi de această planetă nu acceptă să li se impună limite şi nici reguli.

Taur şi Balanţă – Venus

Planeta dragostei, a frumuseţii şi a feminităţii, Venus guvernează nativii din zodiile Taur şi Balanţă. Persoanele aflate sub aspiciile acestei planete sunt mereu în căutarea fericirii şi a armoniei. De asemenea, nativii venusieni au înclinaţii artistice şi sunt foarte sociabili. Sunt prieteni de încredere, pentru perioade  lungi, dar şi parteneri dedicaţi în dragoste.

Gemeni şi Fecioară – Mercur

Nativii din Gemeni şi Fecioară au multe lucruri în comun, care vin din faptul că se află sub influenţa majoră a aceleiaşi planete, Mercur. Deşi nu este foarte mare, planeta are o energie puternică şi-i orientează pe nativii celor două zodii spre acţiune. Persoanele protejate de Mercur sunt curioase, de multe ori isteţe, creative şi se inspiră din tot ce-i înconjoară.

Rac – Luna

Această planetă misterioasă şi fermecătoare luminează destinul persoanelor născute în zodia Rac. Este astrul feminităţii, al iubirii şi al fertilităţii. Sub influenţa Lunii, nativii raci sunt hipersensibili, irascibili şi visători. Au o inimă plină de compasiune şi sunt receptivi la suferinţele celor din jur. Uneori, pot părea reci şi indiferenţi, dar, de fapt, este exact opusul.

Leu – Soarele

Ambiţios şi mândru, nativul Leu este guvernat de Soare. Face totul pentru a atrage atenţia: vorbeşte tare, gesticulează mult sau se îmbracă în aşa fel încât să nu treacă neobservat. Chiar dacă îi pasă atât de mult de imaginea sa şi îşi controlează fiecare cuvânt, n-o face pentru că este narcisist. Ci, pentru că, de fapt, este foarte sensibil şi are nevoie să se ştie apreciat.

Scorpion – Marte şi Pluto

Nativii acestei zodii nu se mulţumesc doar cu o singură planetă, de aceea sunt guvernaţi de Marte, planeta energiei, şi de Pluto, planeta transformărilor. În unele situaţii, cea mai îndepărtată planetă a sistemului solar poate acţiona ca un bumerang. Astfel, dacă eşti născută în zodia Scorpion, s-ar putea ca Pluto să te elibereze de energiile negative şi să-ţi ofere altele noi, de data asta pozitive. Persoanele guvernate de aceste două planete sunt generoase şi curoase.

Săgetător – Jupiter

Guvernaţi de planeta Jupiter, cei născuţi în zodia Săgetător sunt foarte optimişti şi au un dezvoltat simţ al umorului. În astrologie, Jupiter este planeta bunǎstǎrii, norocului, oportunitǎţilor, a călătoriilor şi a dezvoltării personale. De aceea, nativii acestui semn zodiacal sunt dornici de aventură, de a descoperi locuri interesante şi de a cunoaşte oameni noi.

Capricorn – Saturn

Saturn este considerată de către astrologi ca fiind planeta disciplinii, a autorităţii şi a maturităţii. Sub influenţa ei, Capricornii sunt riguroşi şi le place să cântărească bine lucrurile înainte de a lua decizii. De cele mai multe ori, nativii din zodia Capricorn simt o anumită neîncredere faţă de ceilalţi şi se izolează pentru a-şi reîncărca bateriile. Sinceri şi chibzuiţi, îşi doresc să fie un exemplu pentru cei din jur.

Vărsător – Uranus

Rebelii Vărsători sunt guvernaţi de Uranus. Sub influenţa acestei planete, nativii acestei zodii sunt foarte nonconformişti, individualişti şi sunt ghidaţi de o dorinţă nestăvilită de a schimba lumea. Tot datorită influenţei uraniene sunt consideraţi „pionerii” care încearcă să ofere lumii invenţii frumoase. Vărsătorilor le place să fie diferiţi şi apreciază originalitatea.

Peşti – Neptun

Peştii se află sub aspiciile planetei Neptun. Acest astru imprimă o înclinaţie spre meditaţie, spre analiză şi spre spiritualitate. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt flexibile şi creative şi se adaptează foarte uşor în împrejurări noi. De asemenea, le place să ofere ajutor celor din jur, fără ceară nimic în schimb.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg