Cât de pasională eşti în funcţie de zodie

1 69748 original jpg jpeg

Pasiunea, creativitatea, tandreţea sau, dimpotrivă, monotonia sunt trăsături care caracterizează fiecare zodie în parte atunci când vine vorba de dragoste. Află cât de bine îţi poţi satisface partenerul, în funcţie de semnul astral sub care te-ai născut.

Berbec:grabă

Persoanele născute sub acest semn zodiacal ţintesc fix şi-şi doresc mereu să atingă punctul culminant. Sunt,însă,şi extrem de grăbiţi,dar niciodată nu au reţineri în ceea ce privesc dorinţele lor sexuale.

Taur:romantism

Spre deosebire de Berbec,care reacţionează fără să stea pe gânduri,Taurul este suficient de calm şi calculat atunci când vine vorba de dragoste. Odată ce ai decis care este persoana ce-ţi merită inima,nimic nu te mai opreşte să-i oferi toată dragostea. Preludiul este ceea ce te caracterizează şi ai nevoie de o jumătate care să-ţi accepte romantismul.

Gemeni:comunicare

Abilităţile comunicative sunt arma secretă a Gemenilor pe care o folosesc ori de câte ori îşi propun să obţină ceva. Dacă eşti născută sub acest semn zodiacal,ai nevoie de un partener care să-ţi accepte îndrăzneala. În pat,îţi place să foloseşti un vocabular mai vulgar pentru a-ţi seduce jumătatea.

Rac:tandreţe

Acest semn zodiacal este caracterizat de emoţii,iar sexul nu este un impuls,ci mai degrabă un act poetic de frumuseţe şi dragoste. Pregăteşte-ţi partenerul cu multă răbdare pentru că alături de tine va avea de parcurs un drum lung,presărat cu iubire intensă.

Leu:narcisism

Pasionalul şi aventurierul Leu nu poate fi întrecut de nimeni,iar acest lucru te face să fi mai presus de ceilalţi. Ai o imaginaţie extrem de bogată,iar când vine vorba de dragoste,eşti partea dominantă în pat. Partenerul tău va fi mereu mulţumit de ceea ce-i oferi,dar pentru tine contează cel mai mult propria satisfacţie.

Fecioară:mister

Timiditatea Fecioarei poate dispărea atunci când întâlneşte persoana potrivită. Dacă te-ai născut în această zodie,poţi scăpa uşor de inhibiţii,fără să-ţi pese de ce gândesc ceilalţi. În pat te poate chiar încânta îndrăzneala şi-ţi pui imaginaţia la contribuţie doar dacă ai siguranţa sentimentelor partenerului tău.

Balanţă:migală

Pentru tine,armonia cu partenerul tău se construieşte cu multă migală şi cu lux de amănunte. Uleiul de masaj,lenjeria sexi sau muzica de fundal sunt detalii extrem de importante care contribuie la starea ta de mulţumire.

Scorpion:pasiune

Te caracterizează dorinţa nebună pentru sex,iar partenerul nu-ţi poate refuza nimic pentru că eşti ca un magnet pentru el. Cu siguranţă laşi urme de regret în aşternuturile prin care ai mai trecut pentru că eşti greu de uitat,datorită abilităţilor tale sexuale.

Săgetător,ademenire

Te caracterizează arta seducţiei şi dorinţa permanentă pentru „vânătoare”. Acţionezi doar atunci când ai sigranţa că abilităţile tale sexuale vor satisface şi partenerul.

Capricorn:dificultate

Ţi-e greu să faci primul pas,iar acest lucru îl poate deranja pe partenerul tău. De multe ori,abilităţile tale sexuale sunt puse în umbră din cauza caracterului greoi. Cu toate acestea,te implici foarte mult emoţional într-o relaţie.

Vărsător:creativitate

Te caracterizează creativitatea,iar atunci când eşti în pat,faci tot posibilul ca partenerul tău să se simtă bine. Îţi place să experimentezi lucruri noi,iar uneori nebunia este cheia succesului în relaţia ta.

Peşti:emoţii

La fel ca şi Racii,sentimentele sunt mai presus decât orice raport sexual. Pasiunea,dragostea şi atenţia te caracterizează cel mai bine într-o relaţie. Uneori,însă,te poate pândi lenea,iar acest lucru dăunează cuplului. Mai degrabă ia câteva exemple de la Vărsător pentru a alunga monotonia.Recente

Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg