Cât eşti de geloasă în funcţie de zodie

1 74042 original jpg jpeg

Fie că recunoşti sau nu, în viaţa ta a existat cel puţin un moment în care ai fost geloasă, indiferent dacă e vorba de partenerul tău de viaţă sau de alţi prieteni. Gelozia există în fiecare persoană, însă modul în care se manifestă diferă de la o zodie la alta.

Berbec

Eşti o persoană impulsivă şi acţionezi mereu după trăirile pe care le ai,fără să le mai treci prin filtrul raţiunii. Şi cum gelozia este şi ea un sentiment,ai tendinţa să te laşi condusă de ea şi să porneşti o ceartă între tine şi partenerul tău. De obicei,spui cam tot ce simţi,după care îţi pare rău.

Taur

Eşti foarte încăpăţânată şi pozezi într-o fiinţă rece şi fără sentimente. Nu prea vrei să le arăţi celorlalţi cât poţi fi de vulnerabilă atunci când e vorba de trăiri. Aşa că nu îţi manifeşti gelozia prea mult. Dacă se întâmplă să ai suspiciuni în privinţa partenerului de viaţă,îţi urmezi instinctul şi cercetezi în tăcere,fără să faci vreun scandal.

Gemeni

Eşti o fire geloasă,dar ai tendinţa să stârneşti şi gelozie. Pretinzi că tot ce e al tău ţi se cuvine şi persoana de lângă tine trebuie să îţi fie foarte fidelă,dar ţie îţi este greu să respecţi o relaţie. Îţi plac aventurile,aşa că trebuie să ai mare grijă la cum dai frâu sentimentelor.

Rac

Nativii Rac nu ştiu ce înseamnă geloziapentru că atunci când se îndrăgostesc o fac pentru toată viaţa. De aceea,de multe ori riscă să fie dezamăgiţi. Dacă ţi se întâmplă să te macine gelozia,ai tendinţa să suferi în tăcere. Dacă trădezi o persoană în zodia Rac,ea nu te va ierta niciodată!

Leu

Vrei să ai toată atenţia asupra ta şi devii extrem de geloasă chiar şi la cel mai mic gest de neatenţie din partea partenerului. Dacă te deranjează ceva,eşti în stare să porneşti un război ca să demonstrezi că ai dreptate. Eşti o fire expansivă iar gelozia îşi face loc uşor în sufletul tău.

Fecioară

Eşti un om raţional,cu picioarele pe pământ,dar atunci când vine vorba de gelozie,nu te poţi stăpâni,oricât ai încerca. Îţi place să ştii tot despre partenerul tău,să nu îţi ascundă nimic şi să fie mereu pe placul tău. Dacă vei constata că acesta te-a înşelat,e posibil să ierţi,însă îţi vei aminti toată viaţa.

Citeşte şi Top 5 zodii de bărbaţi de care să te fereşti

Balanţă

Ai tendinţa să devii nesigură pe lucrurile şi,mai ales,pe oamenii din viaţa ta şi acest lucru este un prilej perfect pentru ca gelozia să se instaleze în sufletul şi mintea ta. Deşi preferi întotdeauna să eviţi conflictele,atunci când vine vorba de trădare,spui lucruilor pe nume şi închei relaţiile.

Scorpion

Eşti pe locul I la capitolul gelozie. Nici nu vrei să auzi de cineva care aruncă o privire asupra partenerului tău aşa că eşti mereu cu ochii în patru. Ar trebui să îţi mai stăpâneşti stările,căci îţi pot strica relaţiile de lungă durată.

Săgetător

Nu eşti foarte gelos pentru că îţi ocupi timpul şi gândurile cu alte lucruri. Îţi place să fii corect şi apreciezi acelaşi lucru la persoana de lângă tine. Totuşi,încearcă să te implici mai mult în relaţie căci prietenii ar putea crede că eşti puţin nepăsătoare.

Capricorn

Eşti o fire geloasă,deşi nu vrei să recunoşti acest lucru şi nici nu îţi face plăcere să vorbeşti despre asta. Un lucru bun este faptul că gelozia nu te ţine prea mult şi revii uşor la sentimentemai bune.

Vărsător

Eşti imprevizibil şi nu îţi place să îţi pui sentimentele pe tavă. Atunci când devii gelos,nu stai pe gânduri şi întrerupi cu uşurinţă orice relaţie. Eşti atât de sigur pe tine,încât crezi că îţi poţi găsi oricând pe altcineva.

Peşti

Nativii Peşti nu sunt foarte geloşi,dar vor ca partenerul lor să le acorde atenţie,răbdare şi loialitate. Dacă ţi se întâmplă să ai o criză de gelozie,foarte rar,treci cu brio peste,printr-o discuţie matură,fără pic de ceartă.

Citeşte şi Top 5 zodii de femei pe care bărbaţii le adoră

Sursă foto webspacetv.comRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg