Cât «lipici» la bani are zodia ta

1 59925 original jpg jpeg

Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni atrag banii ca magneţii iar alte persoane trebuie să muncească foarte mult pentru a fi pe linia de plutire?

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Într-o zodie atât de puternică,excesele nu se lasă aşteptate. Ce-i drept,faci repede rost de bani.Însă nu accepţi să fii vreodată ultimul,aşa că eşti în acelaşi timp şi un campion al cheltuielilor neprevăzute. Natura copilăroasa şi egoistă te poate aduce într-un adevărat haos financiar.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Cei din zodia Taur sunt strângători,le place să nu le lipsească nimic şi fac rost de bani din te miri ce. Una dintre cele mai mari calităţi a celor născuţi în această zodie este cumpătarea. Ştiu când să muncească pentru a face rost de finanţe şi când să-i cheltuiască alături de cei dragi.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Trebuie să recunoşti şi tu că eşti un coşmar pentru orice contabil. Asta deoarece ai tendinţa de a cheltui tot ce ai în portofel. Laşi impresia că succesul este uşor de obţinut,fiind la îndemâna oricui,chiar daca ai o grămadă de facturi neplătite. Cu toate acestea,reuşeşti mereu să găseşti o soluţie salvatoare.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Să fii Rac e lucru mare! Cel puţin în materie de bani...Nativii din Rac au capacitatea de a face uşor bani,de a-i păstra şi chiar de a-i investi în moduri care mai de care mai inteligente. Singura lor problemă o reprezintă impulsurile de a se retrage dintr-un proiect când nimeni nu se aşteaptă.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt tot atât de receptivi la capitolul finanţe,pe cât sunt de buni la capitolul cheltuit. De altfel,sunt recunoscuţi pentru faptul că au gusturi scumpe şi rafinate. Pot să fie generoşi şi să dăruiască necondiţonat. Însă o fac doar dacă primesc înapoi înzecit ceea ce au oferit şi mai ales atunci când au un interes la mijloc.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

De parcă n-ai şti cât de meticulous şi de bine organizat eşti când vine vorba de făcut banii... Îţi notezi în carnetul de cheltuieli fiecare leu,astfel încât ştii mereu ce resurse materiale mai ai la dispoziţie. Fiind atent la cheltuieli,ai grijă să nu scapi printre degete oportunitatea de a face investiţii profitabile.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Eşti priceput în a întocmi şi a respecta bugete. Nativii din această zodie cheltuie pentru a-şi întreţine relaţiile de parteneriat cu ceilalţi şi rareori fac singuri afaceri. Sunt capabili să cheltuiască oricât pentru binele celor din jur.

Scorpion (23 octombrei – 21 noiembrie)

Pentru Scorpioni,banii înseamnă putere şi afirmare pe scara socială. Nu vei întâlni vreunul care să-ţi spună cum a reuşit să facă rost de ei. Secretul lor? Au mereu un plan de rezervă!

Săgetător (23 octombrie – 21 noiembrie)

Săgetatoriisunt generoşi şi exuberanţi,iar cei din jur simt acest lucru din plin. Ei împart cu drag câştigul lor. Banii şi-i cheltuiesc de obicei pe călătorii,pe studii şi pe acte de bunăvoinţă faţă de cei din jur. Oare să fie de bine?

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă îţi spune un nativ din Capricorn că n-are bani,să ştii că te poţi împrumuta liniştit de la el. Asta înseamnă că este la polul opus cu finanţele. Tocmai de aceea poate să ia premiul întâi pentru şiretenie.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii nu-şi propun să aibă mulţi bani,decât dacă astfel pot să ajungă la independenţa mult visată.Cu toate acestea,îi preţuiesc mult pe cei din jur şi dacă ar trebui să aleagă între bani şi prieteni,cei din urmă ar avea întâietate.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Ce să-i faci dacă banii nu trag la tine? În schimb,te mulţumeşti cu statul de „artist boem” care nu are nevoie de prea multe lucruri materiale. Pentru Peşti,banii au doar valoarea hârtiei pe care sunt tipăriţi.Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg