Ce aduce Anul Dragonului in zodiacul chinezesc

1 69262 original jpg jpeg

Dragonul este un personaj temperamental. La fel va fi şi anul în care ne pregătim să intrăm.

Calendarul chinezescse bazează pe fazele lunii mai mult decât pe cele ale soarelui,cum se întâmplă cu cel gregorian. Chinezii îl folosesc astăzi pe cel din urmă pentru activităţile de zi cu zi,dar sărbătorile şi zilele importante sunt în continuare stabilite în funcţie de cel lunar,tradiţional.Coform calendarului chinezesc,fiecare lună începe cu ziua cea mai întunecată. Festivităţile Anului Nou chinezesc încep cu prima zi a lunii şi continuă până în a cincisprezecea,când luna este plină. Astfel,Anul Nou chinezesc va începe în 2012 lunea viitoare,pe 23 ianuarie.Legenda spunecă în vremurile străvechi,Buddhaa cerut tuturor animalelor să îl întâmpine de Anul Nou. Douăsprezece dintre ele au venit,iar Buddhaa numit câte un an după fiecare. A spus ca oamenii născuţi în anul fiecăruia să poarte caracteristicile animalului respectiv.În astrologia chineză,oamenii născuţi în zodia dragonului excelează în tot ce fac şi sunt consideraţi superiori faţă de ceilalţi reprezentanţi ai zodiacului.Găndiţi-vă doar la personalitatea şi caracteristicile dragonului! În primul rând,el este singurul animal mitologic al zodiacului. Este un personaj temperamental,puternic şi impunător,vulcanic,dar paşnic şi sentimental uneori.În mitologia chineză,dragonul este respectat şi privit ca un împărat puternic,întrucât era creat din părţi ale mai multor animale,ca tigru,peşte,şarpe şi vultur. El nu era văzut ca o creatură crudă şi ameninţătoare cum îl percem în Vest,ci mai degrabă ca un simbol al puterii,superiorităţii şi al autorităţii.În timpul Anului Dragonului,totul este la puterea a zecea.

Evenimentele din acest sfârşit se săptămână servesc drept un preambul pentru ce va urma în 2012,iar nebunia se va dezlănţui începând cu 23 ianuarie.

. Mai multe schimbări,evenimente intense,succese şi căderi remarcabile. Şi totul se va întâmpla cu o viteză generală mult mai mare.

. Dacă ţi-ai planificat ceva pentru viitorul apropiat,începe cât mai devreme acest an. Dacă întâmpini dificultăţi,nu te lăsa! Este un an al încercărilor,dar şi al marilor succese. Chinezii consideră că acest an este unul favorabil pentru cei care au curajul să se exprime şi să lupte împotriva şanselor.

. Sunt isteţi şi luptă mereu pentru lucrurile în care cred şi pe care şi le doresc. Anul dragonului este,aşadar,ideal pentru cei care au curajul de a-şi asuma riscuri,de a sta drepţi în faţa pericolului şi a lupta pentru principiile lor.

,poate chiar înfricoşător. Dar nu trebuie să se lase bătuţi. Dacă reuşesc să-şi înfrângă temerile,recompensele vor fi pe măsură şi vor evolua ca indivizi.

Dar nu ai de ce să te temi de acest an. Într-adevăr,

,pe alocuri riscante,periculoase,clar

. Deşi dragonii tind să fie despotici şi nemiloşi,ei sunt fiinţe binevoitoare şi sentimentale. Aşa că toţi cei care suferă în acest an vor striga şi vor lupta până când vor reuşi să-şi facă dreptate.

Apa este un element fără de care nu putem supravieţui. În teoria chinezească a elementelor,apa produce lemn,sugerând creşterea şi evoluţia. În plus,apa este elementul natural al dragonului.

începe pe

şi se termină pe

. Perioada cea mai intensă din punct de vedere energetic a anului este

,din

până pe

. Din

începe

,Recente

zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg