Ce spun astrele despre stilul tău de a cuceri

1 68645 original jpg jpeg

Aştepţi să facă el primul pas sau, din contră, eşti agresivă şi-i arăţi că vrei să conduci în relaţia de cuplu? Vezi ce spune semnul tău zodiacal despre modul în care cucereşti şi despre cum poţi fi sedusă!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Eşti impulsivă şi spontană. Nu respecţi nicio regulă când vine vorba de seducţie sau îţi creezi din mers propriile principii. Te îndrăgosteşti cu uşurinţă,dar întâmpini greutăţi în a respecta o rutină. O relaţie de lungă durată poate fi aceea în care partenerul nu are nimic împotrivă să se certe,să spună ce are pe suflet şi imediat să se împace de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Eşti mai greu de cucerit,pentru că îţi place să deţii controlul în relaţie,dar adori să fii adulată,complementată.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Eşti în căutarea unui partener care să te răsfeţe,să te mângâie. Eşti romantică şi ţii foarte mult să construieşti o relaţie de durată. Bucuria pe care o găseşti în plăcerile vieţii te fac atrăgătoare. Preferi să oferi la fel de mult pe cât primeşti şi-ţi place să fii curtată ca la carte. Întâlnirile în aer liber şi glumele bune sunt ingredientele unei strategii reuşite prin care poţi fi sedusă.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Îţi place să conversezi,să ai multe de vorbit şi aflat de un potenţial partener. Atâta timp cât te stimulează mental,el nu-ţi va pierde atenţia. Când vrei să cucereşti,flirtezi foarte mult şi preferi ca pentru început să fiţi doar prieteni. Imediat ce simţi impulsul dragostei,acţionezi rapid. În general,preferi să ieşi la primele întâlniri într-un loc unde puteţi discuta pe îndelete.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Dulce şi ocrotitoare,când te îndrăgosteşti,eşti tandră şi iubitoare ca o mamă cu cel drag. Îi respingi din start pe cei care urmăresc doar o aventură. Ştii ce-ţi doreşti şi ce trebuie să faci pentru a câştiga inima cuiva. La o primă întâlnire,preferi o ieşire la o cină în oraş,pentru a afla dacă ai făcut alegerea potrivită. Pentru a te cuceri,cineva e de ajuns să-ţi arate cât de afectuos şi atent poate fi faţă de tine,să-şi facă planuri pentru o viitoare familie alături de tine.

Leu (23 iulie – 22 august)

Eşti pasională,demonstrativă şi pe măsură ce primeşti atenţie şi iubire,dăruieşti mult mai multă în schimb. În intimitate,devii vulnerabilă,ceea ce-ţi poate descumpăni partenerul. Poţi fi sedusă cu uşurinţă de cineva care îţi arată toată atenţia lui,care te face să te simţi apreciată şi-ţi face complimente.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ai reputaţia unei persoane practice şi flexibile,pe care se poate conta,dar şi a uneia care caută perfecţiunea. În dragoste,e posibil să ai standardele prea ridicate în ceea ce priveşte alegerea unui partener. Când iubeşti,surprinzi,pentru că te schimbi radical şi-ţi arăţi partea ludică,relaxată. Un parfum atrăgător,un gest romantic-iată atuurile unui bărbat care vrea să te seducă,iar dacă este organizat şi gospodar are toate şansele să reuşească să-ţi câştige inima.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Te numeri printre nativii cei mai romantici pe care-i cucereşte orice gest de iubire,mesaje de dragoste,o floare,bomboane de ciocolată. Pe de altă parte,ţii mult la viaţa ta social,de aceea îţi alegi pe cineva care să ţină pasul cu tine şi să fie la fel de activ. Cucereşti prin faptul că-ţi place să subliniezi calităţile celui de care prinzi drag. Când găseşti pe cineva cu care crezi că eşti compatibilă,îi eşti devotată. Eşti romantică şi tradiţionalistă. Cum îţi place muzica,o primă întâlnire la un concert este cea mai bună alegere din partea cuiva care vrea să-ţi intre în graţii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti seducătoare şi n-ai probleme să cucereşti pe oricine pui ochii. Preferi să deţii controlul,chiar şi în dormitor,şi tinzi să devii prea agresivă uneori,riscând să intimidezi. Este o provocare să fii cucerită,pentru că reacţiile tale sunt imprevizibile şi pentru că aştepţi foarte mult de la el,mai ales să-ţi ghicească dorinţele,ceea ce este foarte greu.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

La un partener,cauţi să aibă convingeri puternice şi să-ţi respecte libertatea şi independeţa. De la primele întâlniri,eviţi tot ce este predictibil. Alegi locuri inedite în care să vă vedeţi,pentru a trăi împreună experienţe unice. Nu-ţi este teamă de noutate,eşti gata să explorezi şi ai nevoie de cineva care să-ţi împărtăşească pasiunile. Te laşi cucerită de un bărbat cu mult umor şi aventuros

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ai o listă cu tot ceea ce-ţi propui să realizezi în viaţă. Prin urmare,dacă alegi pe cineva,eşti foarte serioasă şi pui în aplicare tactici de cucerire ca la carte. Dacă el nu are intenţii la fel de serioase,preferi să pui capăt relaţiei. Dintre toţi nativii,cei în Capricorn sunt conştienţi de faptul că tot ceea ce e mai bun în viaţă merită să fie aşteptat. Prin urmare,atunci când un potenţial partener îşi dă seama că eşti gata să accepţi relaţia,te cucereşte definitiv dacă dă înapoi,lăsându-te pe tine să-i dai un semn că eşti de acord să începeţi o relaţie.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În dragoste,ai un stil neconvenţional de a-ţi cuceri potenţialul partener. Eşti o fire complexă. La început,ţi-ai dori să fiţi prieteni şi chiar să rămâneţi dacă relaţia amoroasă nu rezistă. Rişti să pierzi teren părând detaşată şi neimplicată,când de fapt vrei să-ţi protejezi independenţa. În intimitate,uiţi de reguli şi dai frâu liber pasiunii. Pentru a te cuceri cineva,e nevoie să se poarte cu delicateţe,să spună că nu urmăreşte o relaţie,dar să continue să-ţi arate că este interesat de persoana ta.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Eşti romantică,sensibilă şi ai nevoie de un partener care să-ţi ofere suport emoţional şi siguranţă. Când te îndrăgosteşti,întâmpini dificultăţi când trebuie să faci tu primul pas. Din fericire,atragi parteneri cu simţ practic şi îndrăzneală. Pentru o primă întâlnire,ţi-ar fi pe plac o ieşire la un muzeu,pentru că adori să explorezi şi să descoperi mereu câte ceva nou.



Recente

Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg