Ce spune ascendentul despre tine

1 79124 original jpg jpeg

Fiecare semn zodiacal se remarcă prin particularităţile sale, însă cel care îşi pune amprenta asupra destinului tău, în special după vârsta de 30 de ani, este ascendentul. Descoperă ce semnificaţie are şi cum te poate influenţa!

Zodia în care a intrat Soarele în momentul în care ai apărut tu pe lume este cea natală, în timp ce ascendentul reprezintă constelaţia zodiacală care s-a ridicat la răsărit, în momentul naşterii tale. Acesta se schimbă la un interval de două ore, pe parcursul zilei cuprinzând întregul zodiac. Te va influenţa pe toate planurile, atât fizic, emoţional, cât şi spiritual. Ascendentul este la fel de important precum zodia natală şi de aceea nu trebuie să-l neglijezi, căci scoate la suprafaţă cele mai ascunse trăsături şi adevărata personalitate a unui individ.

Cum îţi calculezi ascendentul

Ca să poţi afla ce ascendent ai, trebuie să cunoşti nu doar data naşterii, ci şi ora. Un astrolog îţi va realiza astrograma natală şi cu ajutorul calculelor îţi va putea spune cu precizie care este ascendentul tău, ţinând cont şi de poziţia planetelor din acea zi.

Ascendent în Berbec

Ai o personalitate puternică şi o atitudine deschisă, care îi atrage ca un magnet pe cei din jur. Eşti energică, impulsivă, nerăbdătoare şi te entuziasmezi uşor. Perseverentă, iubeşti provocările, fiind dispusă să faci orice pentru a-ţi atinge scopurile.

Ascendent în Taur

Eşti o fire puternică, stabilă şi de încredere, pe care oamenii se pot baza. Destul de discretă, te faci remarcată prin faptul că eşti atentă la nevoile celorlaţi, pe care îi pui de cele mai multe ori pe primul loc. Preferi întotdeauna adevărul unei minciuni frumos ambalată.

Ascendent în Gemeni

Prietenoasă şi comunicativă, încânţi prin farmecul tău şi prin personalitatea veşnic tânără. Îţi place să fii mereu informată, de aceea ai o mulţime de cunoştinţe din toate domeniile. Datorită spiritului tău adolescentin, cei din jur îţi vor ghici cu greu vârsta. Eşti altruistă şi visătoare.

Ascendent în Rac

Datorită sensibilităţii tale crescute, empatizezi cu uşurinţă cu toate persoanele, însă, din cauza timidităţii, ai tendinţa să fugi de ceea ce nu cunoşti. Eşti atentă la nevoile celor dragi şi le intuieşti gândurile. Ai o atitudine ocrotitoare şi eşti dispusă să faci multe sacrificii pentru familie.

Ascendent în Leu

Sigură pe tine, extrem de prietenoasă, ai mare încredere în forţele proprii. Eşti curajoasă şi nu te sfieşti să-ţi asumi riscuri, deoarece consideri că poţi gestiona cu succes orice situaţie. Te remarci cu uşurinţă în mulţime şi orice zi alături de tine este plină de peripeţii.

Ascendent în Fecioară

Inteligentă şi rezervată, pui pasiune în tot ceea ce faci, la serviciu sau în viaţa privată. Ai mâini dibace, de aceea eşti atrasă de activităţi care îţi permit să îţi valorifici talentul. Fire perfecţionistă, vei trăi mereu cu impresia că puteai face lucrurile mai bine.

Ascendent în Balanţă

Şarmantă şi creativă, eşti incredibil de persuasivă, influenţându-i pe cei din jur cu alegerile tale. Aceştia vor lua exemplul tău, de aceea trebuie să ai grijă la modul în care acţionezi. Eşti o persoană cu un cerc social extins, atrăgând oamenii atât prin înfăţişarea ta, cât şi prin frumuseţea ta interioară.

Ascendent în Sorpion

Eşti charismatică şi ai un magnetism aparte, reuşind să acaparezi atenţia celor din jur, în special pe cea a pesoanelor de sex opus. Că eşti introvertită sau extrovertită, nu vei putea trece neobservată, chiar dacă ţi-ai dori lucrul acesta. Fire independentă, ai ţeluri precise şi o voinţă de fier.

Ascendent în Săgetător

Spirit aventurier, îţi place să călătoreşti, să descoperi oameni şi culturi noi. Eşti preocupată de dezvoltarea pesonală şi ai tendinţa să-i neglijezi câteodată pe cei apropiaţi. Ai un simţ al umorului dezvoltat şi contagios, ceea ce te face o companie plăcută şi căutată.

Ascendent în Capricorn

Te-ai născut cu calităţi de lider, având puterea de a-i motiva şi de a-i ghida pe ceilalţi. Priveşti obstacolele ca pe lecţii importante, din care ai mereu de învăţat. Eşti determinată să îţi învingi fricile şi să te autodepăşeşti în permanenţă. Îţi place să nu depinzi de nimeni.

Ascendent în Vărsător

Ai o personalitate unică, eşti pasionată de frumos şi de lucrurile inedite. Refuzi să te conformezi regulilor impuse de ceilalţi şi îţi asculţi mereu inima. Eşti interesată de faţa nevăzută a lucrurilor, de aceea vei manifesta o atracţie puternică pentru misterele lumii.

Ascendent în Peşti

Eşti extrem de receptivă la stimulii exteriori, empatică şi intuitivă. Comunici cu mare uşurinţă cu cei din jur, de aceea vei fi mereu înconjurată de oameni dornici să petreacă timp în compania ta. Ai suflet de artist şi te poţi adapta uşor celor mai diferite situaţii. Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg