Ce-ţi rezervă astrele în perioada 20 - 26 iunie

1 65946 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 20 - 26 iunie.

BERBEC

Nu vă puteţi detaşa întregul interval de impresiile negative pe care vi le-au făcut unele persoane din anturaj. Reveniţi continuu la analizarea comportamentului lor din dorinţa de a le deschide ochii şi rudelor acestora. Dorinţa de a deveni „liderul” tuturor iese,în sfârşit,la iveală de miercuri.

TAUR

Nu vreţi să renunţaţi la plăcerea de a comanda nici măcar acasă. Marţi,se pare că toate planurile dv. ies pe dos. Joi,sunteţi efectiv blocată,dar nu vreţi să cereţi ajutorul nimănui şi nu recunoaşteţi cu niciun chip că aţi greşit din nou prin deciziile profesionale. Sâmbătă,toate par un vis urât!

GEMENI

Vreţi să faceţi multe şi nu reuşiţi mai nimic de una singură. Apar din senin tot felul de obstacole,însă sunteţi decisă să vă lipsiţi de „ajutoare”! După toate tensiunile pe care a trebuit să le suportaţi în acest interval,chiar şi persoana iubită vă dovedeşte în week-end că e lipsită de afecţiune.

RAC

E foarte posibil să cedaţi nervos de marţi şi să „judecaţi” prea aspru întreaga familie. Cineva drag din anturajul profesional face multe presiuni miercuri asupra dv. pentru a lua o decizie ce o avantajează. Vineri şi sâmbătă,afişaţi înţelegere şi o aprobaţi verbal,dar rămâneţi la părerea personală.

LEU

Ajungeţi la concluzia că speranţele profesionale pe care le-aţi avut erau desprinse de realitate,dar şi că aţi fost greşit sfătuită de către şefi. Faceţi eforturi pentru ca cei din jur să înţeleagă de ce este nevoie să continuaţi să economisiţi. Vi se pare anormal să tot repetaţi aceleaşi lucruri.

FECIOARĂ

Aveţi posibilitatea de a vă îndeplini aproape toate visele,numai că nu aţi bănuit niciodată că va fi nevoie de atât ajutor din partea rudelor apropiate. Până acum,nu aşteptaţi sprijin de la nimeni. Persoana iubită nu înţelege joi darurile cu care o răsfăţaţi,ba vă face şi numeroase reproşuri.

BALANŢĂ

Se pare că în acest interval nu „înţelegeţi” decât cadourile pe care le puteţi evalua în bani. Aveţi o viziune de ansamblu a ceea ce doriţi să faceţi în viitor în domeniul profesional şi nu mai găsiţi necesar să vă căutaţi parteneri de cursă lungă. Amânaţi toate întâlnirile,fără să daţi explicaţii.

SCORPION

Puneţi bazele unei noi activităţi profesionale din dorinţa de a avea permanent o preocupare lucrativă. Sunteţi sfătuită miercuri să participaţi la un proiect pe care îl consideraţi însă fără mari şanse. Vineri,o rudă apropiată încearcă să vă impresioneze pentru a o ajuta la achitarea unor datorii.

SĂGETĂTOR

Refuzaţi marţi ori miercuri o colaborare profesională nu din răutate,ci pentru că vreţi să puneţi în practică singură un proiect costisitor. Nu vă place când refuzaţi,dar va trebui să acceptaţi o astfel de situaţie. Purtaţi joi lungi discuţii cu scopul de a-i convinge pe toţi că aveţi dreptate.

ZODIA NOROCOASĂ-CAPRICORN

Nu ascultaţi de nimeni întregul interval şi refuzaţi orice fel de sfat din orice parte ar veni. Vă bazaţi pe fondurile dv. secrete şi speraţi să acoperiţi toate datoriile din banii primiţi joi. Realitatea însă vă va contrazice,deoarece tocmai prietenii vor fi cei care nu vor mai accepta amânările de plăţi ale datoriilor. Nu vreţi decât să vă distraţi şi nu ţineţi cont de proiectele profesionale pe care singură le-aţi propus. Faceţi totuşi eforturi imense pentru a obţine ceea ce vă doriţi,mai ales din punct de vedere sentimental. În week-end,comiteţi multe imprudenţe,extrem de criticate de familie,dar uitate imediat ce le adresaţi un surâs.

VĂRSĂTOR

Îi admiraţi pe cei care au tot ce vor,dar nu luaţi mai deloc în seamă norocul acestora. Vreţi-nu vreţi,trebuie reconsideraţi miercuri solicitările celor care au fost „atenţi” cu dv. în urmă cu ceva timp. În week-end,este absolut necesar să-i răsplătiţi mai ales pe cei care v-au fost de ajutor.

PEŞTI

Primiţi multe mesaje foarte importante din partea unor rude întregul interval,care vă emoţionează şi vă conving să plecaţi la drum lung. Contramandaţi toate activităţile planificate,dar uitaţi să vă anunţaţi prietenii. Nu este exclus să fiţi stresate tot intervalul la maximum şi de persoana iubită.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş dori să ştiu ce-mi rezervă astrele pe plan sentimental,ca sănătate şi pe plan profesional. Mulţumesc mult!”

Mihaela Mădălina Petre,născută pe data de 17 noiembrie 1985,la ora 00:30,în localitatea Bolentin Vale.Soare în Scorpion cu Ascendent în Fecioară. Cele patru planete din Scorpion vă ajută să vă afirmaţi ca o nativă tipică a acestei zodii. Anul acesta reprezintă pentru dv. un fel de „nod” al destinului prin tranzitul planetei Marte peste Marte natal şi a situaţiei similare a lui Saturn. Dacă ora de naştere este corectă,din cauza evenimentelor care vor apărea,este posibil să pierdeţi mulţi bani şi să fie implicate rude,amici,prieteni sau puterea de comunicare (nu este exclus să fie afectate şi unele organe specific feminine ori doar partea terminală a intestinului gros). Nu vor fi schimbări majore pe plan profesional,dar sentimental este posibil să acceptaţi un partener nepotrivit.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg