Ce-ţi rezervă astrele în perioada 4-10 iulie

1 65946 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 4-10 iulie.

 BERBEC 

Nu mai aveţi deloc răbdare cu nimeni şi cu nimic. Vă creaţi miercuri singură tensiuni suplimentare şi acasă,şi la serviciu,mai ales la începutul şi sfârşitul zilei. Celibatarele nu concep să nu-şi oficializeze relaţia de iubire,însă îşi păstrează cu mare grijă secrete planurile amoroase de „atac”.

Întregul interval,faceţi planuri peste planuri,pentru a vă îmbunătăţi situaţia profesională şi apoi pe cea familială. Faceţi multe drumuri scurte pentru a vă ajuta amicii şi prietenele şi vă stresează la maximum problemele din locuinţă. Căsătorite ori celibatare se miră cât li s-a schimbat iubitul.

Casa în care locuiţi are nevoie de noi îmbunătăţiri şi de numeroase reparaţii,iar invitaţiile pentru o sărbătoare familială vă devalizează şi ele bugetul. Unele celibatare se decid să se căsătorească rapid şi fără mare tam-tam,dar descoperă că oricum nu pot scăpa de cheltuielile neaşteptat de mari.

Activitatea profesională vă ţine departe de familie şi de partenerul de cuplu. Marţi ori miercuri,se pot declanşa conflicte trecătoare,dar stresante,în care personajul principal este persoana iubită şi pretenţiile ei exagerate. Nimeni nu aprobă schimbările pe care le susţineţi cu prea mult aplomb.

Este de preferat ca în preajma aniversării dv. de cuplu să nu contaţi pe ajutorul nimănui şi să treceţi la o campanie de restrângere a cheltuielilor fără rost. Relaţiile colegiale sunt tensionate miercuri şi joi,iar adversarii de abia au început să acţioneze organizat. Persoana iubită vă salvează!

FECIOARĂ

Nu mai dispuneţi de energia necesară tuturor pregătirilor pe care le doriţi,aşa că veţi apela la ajutoare de specialitate. Este bine să nu fiţi foarte cicălitoare miercuri şi vineri,pentru ca cei care vă ajută să nu dea bir cu fugiţii,tocmai când aveţi mai multă nevoie de ei. Surprize numeroase.

Starea de sănătate este din ce în ce mai bună,relaţiile colegiale vă susţin toate intenţiile profesionale,de bani suficienţi dispuneţi,aşa că nu vă rămâne decât să pregătiţi în week-end foarte multe surprize şi un festin pe cinste pentru toţi cei dragi. Prosperitatea se dovedeşte foarte plăcută!

Cele mai multe native vor prefera să-şi petreacă zilele libere în altă localitate ori vor primi invitaţii atât de insistente,încât nu le vor putea refuza. Este sigur că vor face toate pregătirile pentru plecare singure şi cu foarte mult entuziasm,mai ales că nu vor fi dezamăgite nici financiar.

Conflictele parteneriale de la începutul intervalului vor fi aplanate printr-o decizie care vă poate schimba mult viaţa în bine. Unele vor face multe drumuri,altele vor întoarce casa pe dos,dar cele mai multe se vor implica în noi activităţi profesionale,nerenunţând definitiv nici la cele vechi.

ZODIA NOROCOASĂ – CAPRICORN

În general,sunt mai mult pe drumuri. Le plac călătoriile,dar cele mai multe native fac numeroase drumuri scurte,în interes de serviciu. Situaţia financiară este înfloritoare pentru cele care muncesc,dar nu este indicat să facă împrumuturi bancare. Starea de sănătate este foarte bună,cu toate că nu le place să recunoască. Nu este o perioadă prea bună pentru cele care studiază şi sunt nevoite să susţină diverse examene,probe,teste etc. Relaţia cu partenerul de cuplu poate fi caracterizată ca revoluţionară,deoarece pun munca înainte oricărei alte „ocupaţii”.

VĂRSĂTOR

Vor munci cu entuziasm prea exagerat,fiind motivate nu numai de recunoaşterea financiară a meritelor profesionale. Nu vor pleca nicăieri,chiar dacă vor primi numeroase invitaţii,însă este posibil să facă ele invitaţii celor dragi. Întregul interval,vorbiţi foarte mult şi cu putere de convingere.

PEŞTI

Pline de intenţii bune,vor face schimbări profesionale cam „originale”,prin care îşi vor surprinde toţi cunoscuţii. Respectă ca de obicei familia şi le impun celor dragi un cod comportamental conservator. Este posibil să plece pe la rude,iar celibatarele vor renunţa la orice intenţie amoroasă.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş dori o previziune generală asupra tuturor aspectelor în viitorul apropiat!Vă mulţumesc!”

Diana Niţă,născută pe data de 20 mai 1994,la ora 2:00,în oraşul Galaţi.Soare în Taur cu Ascendent în Vărsător. Cele cinci planete din semne de pământ vă conferă stabilitate,mult conservatorism,pragmatism şi tenacitate. Inteligenţa extraordinară şi puterea de adaptabilitate vă ajută să depăşiţi tendinţa de a vă ancora excesiv în accesarea unor dorinţe exagerate,dar nu vă scuteşte de explozii verbale când partenerele vă scot din sărite. Energică,cu o voinţă deosebită (dar şi cu o încăpăţânare ieşită din comun),sunteţi în pericol să preferaţi celibatul cererilor în căsătorie,cam prea originale. Dacă ora de naştere este corectă,anul acesta aveţi toate şansele să vă lansaţi într-o activitate artistică ori să faceţi un copil. Nu sunt excluse moştenirile,dar studiile superioare şi toate tipurile de deplasări (mai ales cele în străinătate) par a fi dificile. Starea de sănătate va fi marcată de problemele de la nivelul picioarelor şi de tensiunea oscilantă.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg