Ce-ţi rezervă astrele între 10-16 ianuarie

1 67107 original jpg jpeg

Află ce îţi rezervă horoscopul în perioada 10 - 16 ianuarie.

BERBEC

Dorinţa de a deţine mai multă putere de decizie rămâne actuală,la fel ca şi conflictele cu cei pe care doar dv. continuaţi să îi consideraţi „subalterni“. Întreg intervalul,nu apar nici şanse deosebite de promovare,nici de deschidere a unor noi activităţi. Multe vise destrămate pentru weekend.

TAUR

Aveţi foarte multe speranţe financiare,care însă vor fi nimicite dacă nu ţineţi cont de indicaţiile unei femei cu experienţă din anturaj. Întregul interval,nu apare nicio şansă,nicio propunere,în schimb acţionează de miercuri tendinţa de a apela la afaceri ilicite,cu parteneri prea nesiguri.

GEMENI

Vă ascundeţi întregul interval cu mare grijă planurile şi nu comunicaţi nimănui că sunteţi decisă să faceţi apel la orice mijloace pentru a provoca o schimbare sentimentală perfectă doar pentru dv. Sunt avantajate cu siguranţă nativele care au afaceri proprii ori care lucrează în comerţul exterior. 

RAC

Mai puţin sensibile la critici,dar la fel de visătoare,renunţaţi miercuri la toate schimbările,doar pentru că partenerii vă susţin financiar,după ce dv. v-aţi cheltuit toate fondurile cu prea multă generozitate. Lipsa dorinţei de afirmare este criticată de prieteni,dar mai ales de familia dv.

LEU

Dezamăgite,foarte tensionate şi stresate,preferaţi ca măcar cariera profesională să reprezinte un punct de stabilitate şi nici nu concepeţi ca acum să mai faceţi vreo schimbare,oricât de benefică ar părea la prima vedere. Miercuri şi vineri,lipsa de maleabilitate a colegilor vă irită excesiv.

FECIOARĂ

Dacă nu aţi făcut-o până acum,veţi renunţa în acest interval la partenerii actuali de afaceri,cu riscul de a suporta chiar şi contractele anulate. Şomerele nu au nicio şansă să se angajeze,nici măcar provizoriu,iar nativele care au afaceri stabile vor prefera să se odihnească întreg intervalul.

BALANŢĂ

Apar schimbări importante în activitatea profesională dacă aveţi o funcţie de şef,pentru că veţi schimba pe neaşteptate partenerii. Altfel,acceptaţi orice şi munciţi din greu în activităţi brute. De joi,apar mari probleme care cer decizii rapide.

SCORPION

Este posibil să vă stresaţi din cauza schimbărilor ce sunt impuse de şefii mai mari,mai ales dacă nu aveţi suficientă experienţă! Se încheie o etapă prin renunţarea la cea mai mare parte din activităţile de până acum,avându-se în vedere dezvoltarea unor noi specializări de viitor. Sunteţi dezavantajată dacă lucraţi în comerţ.

SĂGETĂTOR

Ceea ce aţi visat de atât timp în sfârşit prinde viaţă pe neaşteptate la mijlocul intervalului! Descoperiţi joi că nu aveţi parteneri potriviţi. Sunteţi avantajată dacă lucraţi în comerţul exterior sau colaboraţi cu armata. Nivelul cheltuielilor depăşeşte cu mult fondurile.

CAPRICORN

Nici măcar cadourile nu pot acoperi întreaga valoare a „investiţiilor“ făcute în acest interval,fără a vă sfătui cu nimeni apropiat. Ascultaţi părerile celor din anturaj miercuri şi joi şi consideraţi că aţi găsit specialiştii potriviţi pentru a vă scoate din marasmul financiar,dar vă înşelaţi.

ZODIA NOROCOASĂ-VĂRSĂTOR

Puteţi face împrumuturi bancare pe baza unor sume care chiar apar miercuri,în urma unor şanse financiare bine exploatate. Intervenţiile de joi ale prietenilor vă dau coşmaruri şi nu mai sunteţi în stare să-i contracaraţi. Nu este bine să vă bazaţi numai pe şanse,cu toate că norocul dv. sare oricui în ochi! Pentru că aveţi noroc financiar din plin,familia nu vă susţine,iar partenerul de cuplu preferă să lipsească exact când aveţi nevoie de el! Foarte multe native au ocazia să facă deplasări lungi şi să se îndrăgostească subit în timpul călătoriilor. Starea de sănătate vă poate oferi,în acest interval,un răgaz între perioade de stres corporal.

PEŞTI

Colegii dv. profită miercuri de imposibilitatea dv. de a vă face un plan bugetar coerent. Intuiţia este singura care vă mai poate ajuta în acest interval! Puneţi în practică noi activităţi,semnaţi contracte,vă extindeţi aria de activitate şi implicit vor apărea cu siguranţă şi câştiguri mai mari.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„Vă rog,mă interesează ce spun astrele din punct de vedere profesional,sentimental şi despre sănătate.“Elena Daniela,născută pe data de 17 iunie 1988,la ora 22:20,în Braşov. Soare în Gemeni cu Ascendent în Capricorn. Cele patru planete din zodia Gemeni vă ajută să vă adaptaţi cu uşurinţă la orice situaţie şi astfel să o rezolvaţi într-o manieră originală. Aspectele planetare însă indică o acumulare permanentă de pesimism şi agresivitate,ca şi o mare sensibilitate în cazul în care apare o ratare. De asemenea,dacă ora de naştere este corectă,nu sunt excluse limitările,obstacolele şi labilitatea emoţională excesivă. În ceea ce priveşte domeniul profesional,mai aveţi de parcurs un an în care pot apărea tot felul de probleme stresante,care vă obligă să vă maturizaţi,mai ales că mult dorita promovare întârzie să apară. Sentimental,cu toate că sunteţi „încărcată“ de iubire,relaţiile sunt dificile,în mare parte din pricina sensibilităţii dv. Starea de sănătate se va îmbunătăţi cu timpul,ţinând cont că există pericolul unor boli cronice la nivelul ficatului sau al sistemului osos.Recente

Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg