Ce-ţi rezervă astrele între 13-19 decembrie

1 66048 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 13-19 decembrie!

BERBEC

Conflictele parteneriale şi mai ales cele din cuplu se accentuează şi sunteţi tentată să luaţi decizii ce ulterior s-ar dovedi total greşite. Sunt în pericol şi relaţiile profesionale,nu aveţi răbdare şi consideraţi că totul se poate rezolva prin absenţa de la „locul faptei“. Apar mulţi adversari.

TAUR

E posibil să renunţaţi la proiecte profesionale importante pentru a începe altele,interesante,dar fără acoperire financiară. Vă ajutaţi colegii,fără ca aceştia să facă vreun gest similar. La sfârşitul intervalului,luaţi atitudine şi apar conflicte pasagere. Viaţa în cuplu este în schimb minunată.

GEMENI

După o lungă perioadă de timp,în care nu aţi ştiut decât de muncă (atât acasă,cât şi la serviciu),puteţi să vă relaxaţi şi să profitaţi de diverse forme de divertisment. Nativele tinere,ce au scăpat până acum de săgeţile lui Cupidon,se îndrăgostesc şi uită de toate responsabilităţile asumate.

RAC

Sunteţi obligată să faceţi multe drumuri,dar de această dată călătoriţi cu cine vă este drag (chiar dacă e vorba doar de o amică). Banii sunt mai puţini,în casă apar musafiri nedoriţi şi dv. vă este dor de o persoană sau de petrecerile de altădată. Cele tinere sunt când melancolice,când nervoase.

LEU

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte,mai ales dacă vă căsătoriţi acum. Vă întâlniţi cu mulţi prieteni,amice sau rude apropiate,care încearcă să vă convingă să renunţaţi la anumite decizii deja puse în practică. Vă doriţi o locuinţă mai frumoasă ori mult mai încăpătoare.

ZODIA NOROCOASĂ-FECIOARĂ

Cu toate că nu aţi recunoaşte pentru nimic în lume,aveţi un noroc financiar deosebit (banii vin din munca altora ori din moşteniri sau acte notariale). Este adevărat că dacă aveţi copii nu prea vă mai înţelegeţi cu ei şi că partenerul de viaţă devine ori foarte agresiv ori este cam bolnav. Munciţi foarte mult şi vi se poate reproşa că sunteţi prea conştiincioasă sau prea meticuloasă. E posibil să aveţi probleme de sănătate şi să nu aveţi suficientă încredere în medicii curanţi. În ceea ce priveşte iubirea şi banii,sunteţi poate chiar cea mai norocoasă nativă din acest interval.

BALANŢĂ

Nu vă întrece nimeni în energie,exuberanţă şi vitalitate,însă aveţi şi momente de pesimism şi melancolie,ce îi deprimă pe cei din anturaj. „Restructuraţi“ o parte din relaţiile amicale şi încercaţi să vă împăcaţi cu rudele apropiate,care vă bârfesc ori vă invidiază (însă fără prea mare succes).

SCORPION

Aveţi atât de mulţi adversari şi există atât de multe persoane în anturajul dv. care vă invidiază,încât trebuie să adoptaţi un comportament bazat pe diplomaţie. Nativele de vârsta a treia pot avea probleme de sănătate pricinuite de disfuncţii renale sau hormonale. Familistele nu mai au răbdare deloc.

SĂGETĂTOR

Sunteţi optimistă,chiar dacă situaţia financiară nu s-a redresat. Aveţi multe şanse de afirmare în domenii profesionale care vă plac şi nu vă „supăraţi“ că aveţi colegi ce vă fac curte şi vă admiră. Speranţa de a vă muta domiciliul nu a dispărut,însă realizaţi că nici nu se va împlini prea curând.

CAPRICORN

Vă canalizaţi energia către finalizarea activităţilor profesionale şi nu mai e de mirare că sunteţi atât de apreciate. Vă afirmaţi în toate domeniile posibile,iar cei din jur vor profita de „apetitul“ dv. şi vă vor pasa şi responsabilităţile lor. Nativele tinere au ocazia să „înveţe“ să iubească.

VĂRSĂTOR

Ca de obicei,problemele se axează pe neînţelegerile cu partenerul de cuplu şi pe nemulţumirile salariale,deşi sunteţi iubită şi respectată la serviciu. Nici prietenii nu vă înţeleg,mai ales că nu aveţi răbdare să le explicaţi ca altădată de ce aveţi reacţii de respingere a compasiunii celorlalţi.

PEŞTI

Relaţiile sentimentale sunt excepţionale şi consideraţi că sunteţi răsplătite pentru perioada de chin de care credeţi că aţi scăpat. Chiar dacă starea de sănătate nu e bună,chiar dacă din punct de vedere financiar aveţi probleme,sunteţi fericită şi visaţi în continuare la călătorii în ţări exotice.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„Vă rog să-mi spuneţi ce îmi rezervă viitorul ? Vă mulţumesc anticipat.“Liliana Racoveanu,născută pe data de 11 septembrie 1973,la ora 3:30,în Bucureşti. Soare în Fecioară cu Ascendent în Leu. Cele cinci planete din semne de aer vă ajută să vă adaptaţi la orice situaţie,aşa că viitorul nu poate fi mai rău decât viaţa pe care aţi avut-o până acum,chiar dacă relaţiile sentimentale nu au fost pe măsura viselor dv. Cochetă şi perfecţionistă,cu o inteligenţă pragmatică deosebită,v-aţi bucurat atât de noroc financiar,cât şi profesional. Casa căsătoriei este marcată (dacă ora de naştere este corectă) de separări stresante,una din cele două căsnicii fiind şi foarte scurtă,iar Casa copiilor indică necesitatea de a creşte copii,chiar dacă nu-i naşteţi dv. În perioada următoare,este posibil să apară o nouă relaţie sentimentală promiţătoare.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg