Ce-ţi rezervă astrele între 15-21 noiembrie

1 71308 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 15-21 noiembrie!

ZODIA NOROCOASĂ-BERBEC

Intervalul începe destul de brutal,prin complicarea tuturor relaţiilor şi prin reproşuri la toate nivelurile. Situaţia financiară pare complicată,dar bugetul personal se redresează la sfârşitul săptămânii. Cel mai tare vă deranjează reacţiile partenerului de cuplu,care a devenit din ce în ce mai gelos şi vă reproşează… „puterea de seducţie“. Exagerările şi excesele sunt la ordinea zilei,însă periculoasă cu adevărat este tendinţa dv. de a face totul perfect şi de a vă reproşa orice greşeală. Munciţi prea mult în defavoarea relaxării şi… iubirii.

TAUR

Partenerul de cuplu vă „condamnă“ miercuri că nu aţi rezolvat din timp toate problemele profesionale şi acum aţi devenit foarte pesimistă,pusă în faţa faptului împlinit. Prin senzualitatea dv. reuşiţi să rezolvaţi situaţia din cuplu,dar problemele de serviciu nu prea mai aveţi cum să le anihilaţi.

GEMENI

Colaboratorii dv. vă critică de zor,dar nu au curaj să renunţe la dv. Nu mai aveţi timp pentru partenerul de cuplu,iar relaţia amoroasă începe să cam scârţâie,tocmai când aveaţi mai multă nevoie de linişte. Bugetul este limitat întreg intervalul şi încă mai aveţi de finalizat îmbunătăţiri locative.

RAC

Încet-încet,vă revine pofta de viaţă,chiar dacă prietenii nu mai roiesc în jurul dv. ca altădată. Întâlnirile cu persoana iubită vă emoţionează parcă de fiecare dată mai mult şi doriţi să sărbătoriţi doar împreună un eveniment de familie. Se înmulţesc şi şansele financiare,începând de miercuri.

LEU

Celibatarele organizează cele mai frumoase nunţi,fără a ţine seamă şi de dorinţele partenerului lor de cuplu. Familistele dau şi ele petreceri ori sunt invadate de musafiri,pe care nu-i întâmpină însă cu prea multă plăcere. Toate nativele doresc un concediu prelungit,o evadare din activitate.

FECIOARĂ

După toate investiţiile pe care le-aţi făcut cu toptanul,de miercuri începe o perioadă relativ lungă,în care bugetul familial va deveni din ce în ce mai „subţire“. Drumurile scurte sunt prea multe şi vă obosesc peste măsură,la fel ca şi prietenii şi rudele cu care trebuie să vă întâlniţi zilnic.

BALANŢĂ

Aproape că vă speriaţi de resursele financiare ce năvălesc efectiv în viaţa dv. Nu aţi trecut niciodată până acum printr-o astfel de situaţie şi chiar nu ştiţi cum să reacţionaţi când cei dragi vă pretind să-i ajutaţi necondiţionat. Aparent exuberante,sunteţi copleşite de melancolie şi resentimente. 

SCORPION

Exuberante,pline de energie şi de optimism,nu mai iau în seamă nici replicile dure ale membrilor familiei,nici ritmul lent în care se afirmă profesional în acest interval. Din ce în ce mai senzuale,sunt decise să se bucure de ceea ce au şi să recucerească întreg interesul partenerului lor de cuplu.

SĂGETĂTOR

Nu înţelegeţi de ce sunteţi atât de duşmănite şi de ce parcă toţi cunoscuţii dv. vor să se răzbune. O parte dintre rude ori prieteni vor încerca să vă apere,dar vă şi atrag atenţia că faceţi de la un timp prea multe gafe. La sfârşitul intervalului,reuşiţi pe neaşteptate să vă redresaţi financiar.

CAPRICORN

În mod sigur nu mai sunteţi atât de implicate ca până acum în toate activităţile profesionale şi vă treziţi că nu ştiţi cum să vă umpleţi timpul „liber“. Prietenii şi amicele de abia aşteaptă să vă „acapareze“,numai că unii reuşesc să vă enerveze şi renunţaţi imediat la prezenţa lor. Joi,bani mulţi!

VĂRSĂTOR

Aveţi toate motivele să fiţi foarte optimiste,deoarece „previziunile“ dv. financiare şi profesionale se dovedesc reale pas cu pas. Nu sunt excluse,la mijlocul intervalului,ofertele de joburi şi nici alte promovări,foarte convenabile. Începeţi să aveţi prea multă încredere în propriile posibilităţi.

PEŞTI

Intuiţia în acest interval vă cam înşală,deoarece simţiţi că vi se poate întâmpla ceva rău şi lucrurile iau de joi o întorsătură extrem de favorabilă. Nativele care pleacă în străinătate nu se simt favorizate,dar cele care sunt promovate se vor simţi în sfârşit fericite şi împlinite profesional.

„V-aş ruga să-mi spuneţi ce-mi rezervă viitorul profesional,personal şi ca sănătate. Vă mulţumesc.“

Ramona Vasile,născută pe data de 1 ianuarie 1979,la ora 12:15 AM,Băbeni. Soare în Capricorn cu Ascendent în Balanţă. Tenace şi ambiţioasă,foarte pragmatică,aţi ştiut întotdeauna să exploataţi şansele pe care viaţa vi le-a scos în cale. În acest an şi anul viitor vă veţi bucura de împrejurări favorabile din punct de vedere profesional (este vorba de un „vârf“ al norocului profesional,cu care vă veţi mai întâlni peste 12 ani). Sentimental şi personal,veţi rămâne la fel de indecisă şi imprevizibilă şi în următorii patru ani. Din punctul de vedere al sănătăţii,zonele sensibile se localizează la picioare,cap şi abdomen (dacă ora de naştere este corectă). Vă vă pot asigura că nu vor apărea tumori maligne.Recente

Leonardo Di Caprio si Kate Winslet jpeg
familia regală britanică foto  Instagram jpg
Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg