Ce-ţi rezervă astrele între 17-23 ianuarie

1 67194 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 17-23 ianuarie!

BERBEC

Vă plictisiţi efectiv în compania partenerului de viaţă şi credeţi că aveţi nevoie de o schimbare sau de o provocare sentimentală. Programul dv. nu vă mai lasă timp pentru aprecieri defavorabile,chiar dacă primiţi ajutor colegial. Vă decideţi vineri să petreceţi mai mult timp împreună cu familia.

Cei din anturaj vă recomandă marţi să fiţi mai atentă la manifestările partenerului de cuplu,care a devenit foarte sensibil. Miercuri,vă odihniţi cu adevărat în compania familiei. Joi,deveniţi receptivă la tot soiul de propuneri financiare,mai mult sau mai puţin ultimative,făcute de şefii dv.

La începutul intervalului,câştigaţi foarte mulţi bani sau faceţi multe planuri de investiţii casnice. Vă bazaţi prea mult pe şansă joi şi faceţi numeroase greşeli,mai ales când este vorba să apreciaţi comportamentul celor din jur. Reacţiile dv. sunt lipsite de măsură numai în prezenţa rudelor dv.

Primiţi asigurări miercuri că nu va mai fi necesar să vă împrumutaţi,însă continuaţi să vă faceţi griji inutile. Suportaţi foarte greu întreaga săptămână ironiile celor din anturaj (mai ales,ale persoanei iubite). Este de preferat să nu faceţi niciun fel de deplasări (ar fi binevenit un concediu).

Vă declaraţi marţi admiraţia pentru o persoană pe care altădată o criticaţi fără încetare. Răspundeţi miercuri unei invitaţii mai puţin obişnuite,dar care se dovedeşte totuşi foarte plăcută. Este posibil să fiţi „premiată“ profesional vineri,însă persoana iubită nu va fi foarte impresionată de dv.

Primiţi veşti bune marţi,dar într-un fel vă simţiţi vinovată că nu aţi participat la realizările anunţate. Nimic din ceea ce vi se întâmplă nu justifică pesimismul pe care îl afişaţi în ultima perioadă. În weekend,sunt posibile excese alimentare periculoase şi reacţii ce ţin de disfuncţii hepatice.

Nici în acest interval nu redeveniţi altruistă,cu toate că primiţi marţi o sumă considerabilă de bani. Vi se face miercuri o invitaţie la o petrecere,însă sunteţi nevoită să o refuzaţi din cauza programului supraîncărcat şi foarte solicitant. Regretele şi reproşurile vor fi tardive şi fără rost.

În acest interval,nu canalizaţi energia de care dispuneţi spre scopurile majore ale existenţei dv.,dar reuşiţi să vă impuneţi în faţa familiei. Primiţi sfaturi profesionale preţioase luni,însă preferaţi să acţionaţi ca şi până acum,de frică să nu vă pierdeţi jobul. Joi,iubire la prima vedere.  

Nativele foarte tinere se îndrăgostesc la mijlocul intervalului şi fac erori în exprimarea sentimentelor. Faceţi multe drumuri miercuri şi plănuiţi o călătorie mai lungă. Sunt mai avantajate îndeosebi cele care au în derulare activităţi comerciale. Vineri,„simpatie“ neaşteptată pentru un nou vecin.

Este posibil să nu daţi importanţa cuvenită ocaziilor de relansare profesională care apar întregul interval,considerând că deocamdată aveţi un post foarte sigur. Cele care trebuie să călătorească,să facă deplasări pentru serviciu,au foarte multe probleme în rezolvarea actelor. Mult mai calme şi foarte tandre,refaceţi pas cu pas atmosfera plăcută din familie,dar de abia în weekend. Nativele mature,care muncesc foarte mult,pot avea şi unele probleme de sănătate,destul de neplăcute la finalul săptămânii. Intervalul pare nu numai la prima vedere lipsit de stres,dar şi plin de iubire!

Nu vă lăsaţi afectată marţi de părerile celor din anturaj şi bine faceţi,deoarece este vorba de o problemă absolut trecătoare. Este posibil ca cele fără experienţă de viaţă să dorească miercuri unele schimbări fundamentale,cum ar fi schimbarea locuinţei. Aveţi bani prea puţini pentru investiţii.

Consideraţi că săptămâna trecută aţi greşit şi vă decideţi să reparaţi toate erorile profesionale. Din păcate,nimeni din anturaj nu vă apreciază intenţiile cum s-ar cuveni. Partenerul de cuplu vă face o declaraţie ciudată joi sau vineri. Păreţi neliniştită,mai ales în prezenţa persoanei iubite.

„Vreau o astrogramă completă pentru dragoste,în care să-mi spuneţi dacă voi cunoaşte pe cineva de durată,cu căsătorie,peste cât timp îl voi cunoaşte şi ce zodie va fi. Vă mulţumesc.“

Rodica P.,născută pe 10 mai 1976,ora 13:15,în Iaşi. Soare în Taur cu Ascendent în Fecioară. Cele trei planete din Taur construiesc o personalitate caracterizată de gelozie,dorinţă de posesiune şi senzualitate. În combinaţie cu Ascendentul din Fecioară,apare mult pragmatism în alegerea partenerului,dar şi multe pretenţii în selectarea acestuia,dacă ora de naştere este corectă. În plus,nu prea ştiţi să vă ascundeţi diplomatic stările de nervozitate şi de nemulţumire. Foarte optimistă în ceea ce priveşte instituţia familiei,priviţi întemeierea acesteia ca pe o descătuşare. În astrogramă,apare ca posibilă o singură căsnicie cu un bărbat mai în vârstă decât dv. sau amânaţi la nesfârşit „legalizarea“ cuplului. Preferaţi bărbaţii născuţi în zodia Rac sau alt semn de apă (Scorpion sau Peşti).Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg