Ce-ţi rezervă astrele între 2 – 8 mai

1 69415 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 2-8 mai!

BERBEC

Relaţiile parteneriale devin din ce în ce mai problematice,tocmai acum când este absolut necesar să plecaţi într-o călătorie importantă. Lipsa de înţelegere de miercuri a persoanei iubite este doar aparentă. Situaţia financiară pare fără multe şanse şi puneţi la cale unele schimbări de abordare.

TAUR

Majoritatea nativelor sunt stresate de problemele legate de propria locuinţă ori de cele care apar la serviciu. Vor decide la mijlocul intervalului că au nevoie de consiliere,de sfaturile unor specialişti,în primul rând pentru că partenerul lor de cuplu le „demolează” toate speranţele una câte una.

GEMENI

Stabiliţi relaţii parteneriale excepţionale,însă nu mai aveţi răbdare să începeţi activităţi noi sau să-i învăţaţi pe cei din anturaj cum să le organizeze. Celibatarele călătoresc şi au şanse de a se căsători cu nativi foarte prosperi,iar mamele au probleme doar cu fii ori fiicele adolescente.

RAC

Toate nativele vor munci din răsputeri şi îşi vor suplini colegii plecaţi în călătorii lungi. Toate încearcă să facă economii,însă relaţiile familiale devin din ce în ce mai dificile. Cele mai norocoase native sunt cele care decid să plece în străinătate ori lucrează la firme cu patroni străini.

LEU

Unele native vor să pună bazele unor activităţi noi,dar fără să apeleze la niciun fel de ajutoare,aşa că vor exclude până şi pe cei mai buni dintre amicii lor din noile proiecte profesionale. Muncesc cu plăcere,renunţă la aventuri şi drumuri,doar pentru a-şi lua revanşa faţă de fostul partener.

FECIOARĂ

Situaţia financiară este atât de stresantă pentru majoritatea nativelor,încât nu mai au răbdare cu nimeni şi cu nimic. Casa le e plină de musafiri,iar călătoriile planificate sunt iar amânate din cauza lipsei fondurilor necesare. Partenerul mai are puţin şi îşi ia lumea în cap de atâtea pregătiri!

BALANŢĂ

Mai prietenoase,însă lipsite de optimism,vor relua relaţiile amicale cu foştii prieteni şi vor face multe drumuri scurte întregul interval. Nu mai au deloc răbdare să colaboreze cu foştii colegi şi renunţă pe neaşteptate la contractele ce le stresează. Bani sunt puţini,iar sănătatea schimbătoare.

SCORPION

Situaţia financiară este atât de înfloritoare că depăşeşte orice aşteptări. Majoritatea nativelor sunt foarte nemulţumite pentru că nu sunt lăsate să facă ce investiţii vor pentru locuinţă,dar succesele nu le pot fi desconsiderate şi se simt iubite şi admirate. Mamele însă nu mai au deloc răbdare.

SĂGETĂTOR

Pline de optimism,energie şi intenţii bune,sunt parcă ocrotite de îngeri,aşa că vor reuşi să finalizeze toate activităţile. Se descurcă în orice condiţii,chiar dacă nu sunt ajutate şi renunţă la prieteniile şi colaborările dubioase. La sfârşitul intervalului,pot apărea neînţelegeri cu soacra.

CAPRICORN

Apar brusc prea mulţi adversari şi prea multe probleme pentru a putea să mai fie liniştite cât de cât. Vor refuza din mândrie intervenţiile prietenilor şi amicilor,poate chiar şi ajutorul rudelor. La sfârşitul intervalului,este pusă în pericol,fără motive foarte clare,până şi relaţia de cuplu.

VĂRSĂTOR

Vor renunţa la orice fel de deplasări,dar nu şi la întâlnirile cotidiene cu prietenii,care parcă le dau viaţă şi le încarcă de speranţe. Cu toate că muncesc mult,de miercuri situaţia financiară devine de-a dreptul periculoasă,mai ales pentru nativele care încă nu au achitat toate ratele bancare.

ZODIA NOROCOASĂ-PEŞTI

Primesc foarte multe propuneri de schimbare a serviciului (unele sunt doar promovate,dar nu prea mai au răbdare să suporte toate hachiţele colegilor şi şefilor). Majoritatea vor lua în grabă decizii originale,care exclud considerentele financiare,cu toate că la mijlocul intervalului vor deveni oarecum mai „bogate”. Partenerul de cuplu nu este luat în seamă ori lipseşte. În privinţa relaţiei de iubire,mai ales pentru cele căsătorite,poate apărea o aventură care le „otrăveşte” căsnicia. În toate ocaziile sunt irascibile,chiar dacă starea de sănătate s-a îmbunătăţit considerabil.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Îmi puteţi spune,vă rog,când va veni primul copil şi dacă vor fi mai mulţi? Vă rog de asemenea să-mi spuneţi când voi gasi un job.Mulţumesc.”

Alice Nanu,născută pe  data de 27 ianuarie 1986,la ora 17:40,în Bucureşti.Soare în Vărsător cu Ascendent în Leu. Cele cinci planete din semne de aer (din care patru se află în Vărsător) vă ajută să treceţi mai uşor decât alţi nativi peste greutăţile vieţii,în primul rând prin inteligenţă şi apoi prin frumuseţea cu care aţi fost dăruită. Nu venirea copiilor este pentru dv. un impediment,ci crearea unei familii stabile şi armonioase. Chiar dacă moştenitorii vor veni la o vârstă mai înaintată decât credeaţi şi va trebui să faceţi şi investigaţii medicale,vor fi cu siguranţă mai mulţi decât doi (din 2017,dacă ora de naştere este corectă,vor apărea şi urmaşii). Luna iunie va fi cea mai favorabilă pentru promovare profesională ori joburi noi.Recente

Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg