Ce-ţi rezervă astrele între 22-28 noiembrie

1 72714 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 22 - 28 noiembrie!

BERBEC

Este un interval potrivit pentru a vă susţine ideile şi planurile de organizare,în aşa fel încât promovarea dorită să nu mai fie amânată. Cele mai multe native plănuiesc să plece în călătorii lungi. Vor apărea ocazii,la mijlocul săptămânii,ca amiciţiile de până mai ieri să se transforme în iubire.

TAUR

Vă puneţi în valoare toate talentele native şi începeţi să vă bucuraţi de noile posibilităţi de afirmare. De miercuri,parcă viaţa devine mai frumoasă mai ales dacă vă decideţi să luaţi în seamă şi apropourile şi cadourile unui nativ tenace şi foarte ambiţios. Intuiţia vă ajută să faceţi alegeri bune.

GEMENI

Majoritatea nativelor se vor decide să nu mai amâne întâlnirile stabilite cu mult timp în urmă (cu ocazia sărbătorilor de iarnă) cu prietenele. Este posibil să plecaţi peste hotare ori să semnaţi contracte cu parteneri străini. Vă simţiţi ocrotită de partenerul de cuplu,care este mult mai prosper.                                    

RAC

Dacă sunteţi mamă vi se reproşează marţi şi miercuri că daţi prea mare atenţie carierei profesionale şi nu mai aveţi grijă de educarea copiilor. În cazul în care sunteţi celibatară,vă invitaţi deja prietenele,rudele şi colegele la nunta a cărei dată nu a fost încă fixată. De joi,sunteţi mai senzuală şi foarte dedicată muncii.

LEU

Toţi banii pe care îi primiţi,la începutul intervalului,îi folosiţi cu randament sporit pentru a vă îmbunătăţi imaginea şi pentru a căpăta mai multă încredere în dv. Munciţi foarte mult şi vă convingeţi colegii să participe la proiectele dv. Este posibil să vi se propună o deplasare neplanificată şi neorganizată.

FECIOARĂ

Câştigaţi prea puţini bani pentru a vă pune în aplicare toate planurile şi proiectele,însă reuşiţi să faceţi din locuinţa dv. exact ceea ce vă doriţi. Relaţiile parteneriale sunt în continuă schimbare,dar deja v-aţi obişnuit ca ce decideţi astăzi cu persoana iubită,mâine să dispară ca un fum!

BALANŢĂ

Sunteţi mai puţin pesimistă,dar foarte pretenţioasă cu cei din anturaj,nu renunţati la independenţa dv.,în acest interval,pentru nimic în lume. Banii la care visaţi vor apărea de abia la sfârşitul săptămânii,aşa că vă veţi baza pe veniturile partenerului de cuplu,care nu se va dovedi foarte darnic.

SCORPION

Succesele financiare şi profesionale sunt atât de mari,încât vă veţi schimba comportamentul într-o manieră evidentă. Veţi încerca să-i ajutaţi,mai mult sau mai puţin,pe cei defavorizaţi,însă ar trebui să începeţi prin a sta mai mult timp cu familia,care nu mai ştie ce să creadă.

SĂGETĂTOR

Din ce în ce mai energică şi mult prea optimistă,renunţaţi să mai ascultaţi de sfaturile celor cu experienţă,dar reuşiţi totuşi să câştigaţi bani cu găleata. Sunt foarte avantajate îndeosebi studentele,care pot primi aprobări pentru finalizarea studiilor peste hotare. Partener foarte ambiţios.

ZODIA NOROCOASĂ – CAPRICORN

Strălucitoare şi pline de siguranţă,emanaţi o atracţie erotică indiscutabilă. Mai diplomată decât aţi fost vreodată,preferaţi să nu vă mai declaraţi miercuri sentimentele,mai ales dacă aflaţi că partenerul dv. s-a raliat cu o parte dintre prieteni. Întreg intervalul,vor apărea mici probleme financiare,care însă nu vor reuşi să vă facă să renunţaţi la optimismul dv. „Demolaţi” toate intrigile cu mare uşurinţă şi vă afirmaţi constant din punct de vedere social şi profesional. Nu aveţi de gând să vă măritaţi dacă sunteţi celibatară,iar dacă sunteţi căsătorită aveţi momente când regretaţi că aţi devenit nevastă. Sunteţi foarte avantajată dacă lucraţi în sistemul bancar ori în comerţul exterior.

VĂRSĂTOR

Sunteţi bârfită şi foarte criticată chiar şi de cei mai buni prieteni,sunteţi îndrăgostită până peste cap şi nu luaţi în seamă pagubele financiare care apar la mijlocul intervalului. Va trebui să vă drămuiţi timpul cu atenţie şi să renunţaţi la deplasări  pentru a putea finaliza toate activităţile profesionale.

PEŞTI

În cazul în care aţi fost deja promovată,vă impuneţi opiniile şi reorganizaţi întregul sistem de lucru. Situaţia se complică puţin de miercuri dacă nu vi s-au recunoscut încă meritele (puteţi fi trimisă la perfecţionare în altă localitate). Bani vin din străinătate ori de la străini.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„Vă rog să-mi spuneţi ce-mi rezervă astrele din punctul de vedere profesional si al căsătoriei. Cu mulţumiri anticipate.“Eva Baga,născută pe data de 7 februarie 1968,la ora 22:00,în Cluj-Napoca. Soare în Vărsător cu Ascendent în Balanţă. Cele patru planete din semne de pământ (din care trei se află în Fecioară) vă oferă ambiţie,dorinţă de perfecţionare,pragmatism şi o dorinţă de perfecţionare continuă. Din punct de vedere profesional,vă bucuraţi din plin de multiple şanse până în vara lui 2015 (dacă ora de naştere este corectă). În privinţa căsătoriei,situaţia este mai complicată,în sensul unor aspecte astrale care complică viaţa dv. sentimentală. Destinul vă cere imperios să faceţi acest pas şi nu este exclus ca „nunta“ să aibă loc într-o manieră imprevizibilă,care vă va uimi şi pe dv. Este necesar să aveţi încredere,chiar dacă nu veţi avea timp să-l cunoaşteţi suficient pe viitorul partener.



Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg