Ce-ţi rezervă astrele între 28 nov. - 4 dec.

1 67107 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 28 noiembrie - 4 decembrie.

BERBEC

Nu vă puteţi detaşa întregul interval de impresiile negative pe care vi le-au făcut unele persoane din anturajul intim. Reveniţi continuu la analizarea comportamentului acestora din dorinţa de a le deschide ochii rudelor dv. Dorinţa de a deveni „liderul” tuturor iese miercuri în sfârşit la iveală.

TAUR

Nu vreţi să renunţaţi la plăcerea de a comanda nici măcar acasă. Marţi,se pare că toate planurile dv. pot ieşi pe dos,dacă nu primiţi spijin. Joi,sunteţi efectiv blocată,dar nu vreţi să cereţi ajutorul nimănui şi nu recunoaşteţi cu niciun chip că aţi greşit din nou. Sâmbătă,toate par un vis urât!

GEMENI

Vreţi să faceţi multe şi nu reuşiţi mai nimic. Apar din senin tot felul de obstacole şi sunteţi decisă să vă lipsiţi de „ajutoarele” de până acum! După toate tensiunile pe care a trebuit să le suportaţi în acest interval,persoana iubită vă dovedeşte,în week-end,că este cam lipsită de afecţiune.

ZODIA NOROCOASĂ-RAC

Veţi realiza în acest interval cât de important este jobul dv. şi veţi uita,mai ales la începutul intervalului,chiar şi de casă şi de familie. Munciţi cu foarte multă plăcere,chiar şi cele care sunteţi şefe,cot la cot cu colegii dv. Aveţi capacitatea să-i influenţaţi şi să potenţaţi calităţile celor cu care colaboraţi zi de zi. Este o perioadă propice şi pentru nativele celibatare,care vor reuşi,în mare parte,să fixeze data cununiei. Vi se poate reproşa,la mijlocul intervalului,că sunteţi prea optimiste şi foarte originale (aproape excentrice). Sectorul financiar şi starea de sănătate se încadrează însă în „cotele” normalităţii. Porniţi o campanie de achiziţionare de cadouri.

LEU

Ajungeţi la concluzia că toate speranţele pe care le-aţi avut erau desprinse de realitate,dar şi că aţi fost permanent greşit sfătuită. Faceţi mari eforturi pentru ca cei din jur să înţeleagă de ce este nevoie să continuaţi să faceţi economii. Vi se pare anormal să tot repetaţi aceleaşi lucruri.

FECIOARĂ

Aveţi iar şanse de a vă împlini visele,numai că nu aţi bănuit niciodată că va fi nevoie de atât de mult ajutor din partea rudelor apropiate (până acum,nu aşteptaţi sprijin de la nimeni). Persoana iubită nu înţelege darurile cu care o răsfăţaţi,vă pune întrebări,ba vă face şi numeroase reproşuri.

BALANŢĂ

Se pare că în tot acest interval nu „înţelegeţi” decât cadourile pe care le puteţi evalua în bani. Aveţi o viziune de ansamblu a ceea ce doriţi să faceţi în viitorul apropiat şi nu mai găsiţi necesar să vă căutaţi parteneri de cursă lungă. De vineri,amânaţi toate întâlnirile,fără să daţi explicaţii.

SCORPION

Puneţi bazele unei noi activităţi din dorinţa de a avea permanent o preocupare lucrativă. Sunteţi sfătuită de amici miercuri să participaţi la un proiect pe care îl consideraţi fără mari şanse de reuşită. Vineri,o rudă apropiată încearcă să vă impresioneze pentru a o ajuta la achitarea unor datorii.

SĂGETĂTOR

Refuzaţi marţi ori miercuri o colaborare nu din răutate,ci pentru că vreţi să puneţi în practică un proiect personal foarte costisitor. Nu vă place când refuzaţi pe cineva,dar va trebui să acceptaţi o astfel de situaţie. Purtaţi lungi discuţii cu scopul de a-i convinge pe toţi că aveţi dreptate.

CAPRICORN

Nu ascultaţi de nimeni întregul interval şi refuzaţi orice fel de sfat din orice parte ar veni. Nu vreţi decât să vă distraţi şi nu ţineţi cont de proiectele pe care singură le-aţi propus şefilor direcţi. Faceţi însă joi eforturi imense pentru a obţine ceea ce vă doriţi. În week-end,multe imprudenţe.

VĂRSĂTOR

Îi admiraţi pe cei care au tot ce îşi doresc,dar nu luaţi mai deloc în seamă norocul acestora. Vreţi-nu vreţi,trebuie reconsideraţi miercuri solicitările celor care v-au ajutat la greu în urmă cu ceva timp. În week-end,este absolut necesar să-i răsplătiţi pe toţi cei care v-au fost de ajutor.

PEŞTI

Este foarte posibil să cedaţi nervos de miercuri şi să vă „judecaţi” prea aspru toată familia,la grămadă. Cineva drag face foarte multe presiuni joi asupra dv. pentru a lua o decizie care o avantajează direct. Vineri şi sâmbătă,afişaţi înţelegere,o aprobaţi verbal,dar rămâneţi la părerea dv.Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg