Ce-ţi rezervă astrele între 3 - 9 ianuarie

1 72632 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul între 3-9 ianuarie!

BERBEC

Lăsaţi să treacă multe ocazii favorabile marţi. Miercuri şi joi,sunteţi indiferentă nu numai la aspectele sentimentale,ci chiar şi la veştile pe care vi le dă un foarte bun prieten. Aveţi grijă să terminaţi intervalul cu un bilanţ financiar care să vă ferească de eventuale greşeli de investiţie!

TAUR

Veţi reuşi să strângeţi toţi banii de care aveţi nevoie în timp util. Nimeni nu vă recunoaşte miercuri meritele de bună organizatoare,pentru că nimeni nu ştie că nu faceţi nimic ce nu a fost bine şi minuţios planificat dinainte. La mijlocul intervalului,decideţi o schimbare radicală şi în casă.

GEMENI

Cu toate că nu vă înţelegeţi deloc bine cu rudele prin alianţă,vă hotărâţi să nu luaţi în seamă acest aspect şi să vă comportaţi ca şi până acum (vă ascundeţi cu mare grijă adevăratele sentimente). Faceţi multe drumuri întregul interval cu scopul de a schimba câte ceva din greşelile celor dragi.

RAC

Întreg intervalul,atmosfera familială e din ce în ce mai armonioasă,dar nu sunteţi mulţumită,fiindcă lipseşte una dintre persoanele cele mai îndrăgite. Chiar dacă nu reuşiţi să vă simţiţi bine,veţi avea totuşi conştiinţa împăcată. De vineri,vor apărea multe ocazii de relaxare pentru weekend.

LEU

După o perioadă în care aţi fost foarte stresată de atitudinea unei cunoştinţe mai tinere,vă relaxaţi şi vă recuperaţi buna dispoziţie. Sunteţi şi dv. uimită de câtă răbdare aveţi cu cei care fac tot intervalul greşeli după greşeli. Miercuri şi vineri,vă vizitează numeroşi musafiri foarte dragi.

ZODIA NOROCOASĂ-FECIOARĂ

Sunteţi pe neaşteptate admirată,adulată şi lăudată de familie (adică vi se răsplătesc în sfârşit toate eforturile). Doriţi să participaţi miercuri la o deplasare obositoare şi faceţi numeroase treburi casnice în avans,chiar dacă nimeni nu vă cere nimic. Ceea ce doriţi să înfăptuiţi la mijlocul intervalului nu se realizează fără depăşirea unor obstacole majore. Ca de obicei în ultima perioadă,aveţi succes deplin în sfera financiară,nu atât prin multitudinea câştigurilor,cât prin meticulozitatea cu care le planificaţi. Foarte senzuală şi comunicativă,aveţi o grămadă de noi prieteni şi nu vă mai impresionează absenţa partenerului de cuplu.

BALANŢA

Se pare că lipsa banilor e unul dintre motivele izolării dv. din acest interval. Surplusul de energie pe care îl aveţi se manifestă în continuare prin stare de nervozitate sau (în cazurile persoanelor mai tinere) printr-o nerăbdare contra productivă. Sunt posibile mici accidente casnice în weekend.

SCORPION

Stabiliţi noi relaţii financiare,din dorinţa de a ajuta un amic să-şi revină,mai ales din punct de vedere profesional. Din păcate,ca de obicei de altfel,eforturile dv. nu sunt apreciate de toată familia. Miercuri,o activitate deosebit de plăcută şi de relaxantă vă remontează. Weekend în familie!

SĂGETĂTOR

Aveţi încredere numai în rudele dv. apropiate,dar descoperiţi că nu vă mai răspund nici la telefon. Consideraţi că au interese ascunse,iar comportamentul dv. devine brusc prea melancolic. Pentru a putea avea linişte în casă,faceţi nişte concesii destul de importante,care însă vă irită continuu.

CAPRICORN

O vizită vă pune miercuri pe jar inima şi este posibil să luaţi o decizie forţată de împrejurări. Nu vreţi să renunţaţi la nimic din ceea ce v-aţi propus pentru acest interval. De miercuri,aveţi bani suficienţi,dar munciţi în continuare foarte mult şi îi „forţaţi“ şi pe cei apropiaţi să facă la fel.

VĂRSĂTOR

Vă decideţi,marţi sau miercuri,să puneţi la încercare loialitatea persoanei iubite,ca şi când nu v-ar fi dat suficiente dovezi că nu vă înşală. Întreg intervalul,aveţi gânduri cam pesimiste,alternativ cu un optimism prea exagerat. Daţi în zadar telefoane ca să le cereţi iar sfaturi celor dragi.

PEŞTI

Foarte sensibilă,deveniţi şi mai melancolică miercuri,din pricina unor inadvertenţe în declaraţiile persoanei iubite. Refuzaţi cu mult tact o invitaţie care v-ar fi golit buzunarele definitiv. Împreună cu persoana iubită,visaţi doar la o scurtă excursie,care ar putea avea loc la sfârşitul lunii.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Sunt interesată de ceea ce-mi prezic astrele pentru viitor,în carieră,viaţa de familie şi bani,deoarece traversez o perioada foarte grea. V-aş rămâne recunoscătoare dacă aţi putea să-mi daţi un răspuns şi vă mulţumesc anticipat.“Violeta-Cătălina Muscalu,născută pe data de 3 februarie 1968,la ora 20:15,în Oneşti,judeţul Bacău. Soare în Vărsător cu Ascendent în Fecioară. Cele patru planete din semne de pământ (din care trei se află în Fecioară) vă „dăruiesc“ multă ambiţie şi pragmatism,însă din păcate şi o dorinţă exagerată de perfecţionare şi pretenţii ca partenerii,amicii şi rudele să fie perfecte. În plus,aspectele planetare scot în evidenţă o sensibilitate emoţională exacerbată. Cariera nu vă este ameninţată,ci chiar va deveni înfloritoare din luna martie. Banii vor veni în continuare din munca proprie,iar în ceea ce priveşte viaţa de familie,sunteţi mult prea tenace şi doritoare de a vă păstra statutul pentru a face un pas greşit. Tendinţa de „a despica firul în patru“ nu vă va lăsa să apreciaţi momentele de fericire.Recente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg