Ce-ţi rezervă astrele între 6-12 decembrie

1 72632 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 6-12 decembrie!

BERBEC

La prima vedere,se poate crede că partenerul de cuplu e cel care ia decizii în locul dv. Chiar dacă există o bună comunicare şi o cooperare permanentă,dv. sunteţi atrasă de o persoană care vă cere să plecaţi împreună de Crăciun. Prea sensibilă,sunteţi afectată,miercuri şi joi,de orice cuvânt dur.

ZODIA NOROCOASĂ-TAUR

Aveţi nenumărate şanse profesionale,una mai bună ori mai interesantă decât alta. Munciţi mult şi aveţi spor,chiar dacă nu aveţi cum să apelaţi la ajutoare. Relaţiile colegiale nu sunt din cele mai bune,însă celei de cuplu nu i se poate imputa nimic. Fericită,îndrăgostită şi capabilă să profitaţi cu inteligenţă de toate şansele care apar,munciţi din răsputeri pentru sărbătorile de iarnă. În casă,pot apărea totuşi accidente care să vă impună cheltuieli suplimentare. Starea de sănătate vă poate fi afectată de stări alergice,probleme intestinale ori de infecţii trecătoare,mai ales dacă nu vă oferiţi şi clipele de relaxare necesare.

GEMENI

Munciţi din ce în ce mai mult,pentru că vă place ce faceţi şi mai ales sunteţi încântată de relaţiile cu cei din „echipa“ dv. Miercuri,nu realizaţi că familia se destramă,că partenerul de cuplu s-a săturat de crizele de gelozie,iar prin excesele pe care le face vrea să vă atragă atenţia asupra sa.

RAC

Se pare că în acest interval nu luaţi cele mai înţelepte decizii,mai ales din punct de vedere financiar. Aveţi impresia,vineri,că trebuie să hotărâţi şi pentru cei din jur şi pentru toată familia,dar faceţi prea multe erori. Sunteţi prea credulă şi aveţi încredere de regulă chiar în cine nu trebuie.

LEU

De marţi,vă bazaţi poate prea mult pe rude şi pe amici. Vi se pare miercuri că nu vă puteţi descurca singură,că viaţa a devenit mai grea. Noroc aveţi suficient,numai că aţi fost obişnuită ca acesta să fie foarte evident şi să-i impresioneze pe toţi cei din anturaj. Sunteţi dezamăgită de parteneri.

FECIOARĂ

Doriţi să faceţi schimbări majore în casa în care locuiţi,ori chiar plănuiţi să vă mutaţi. Deşi nu dispuneţi de suficientă energie,vă „înhămaţi“ miercuri şi joi la o activitate neostoită,prin care definitivaţi proiectele pentru Crăciun. Credeţi că încă vă bucuraţi de avantaje financiare deosebite.

BALANŢĂ

Nu vă mai miraţi că cei din anturaj vă invidiază pentru că este evident că situaţia dv. excepţională din punct de vedere financiar le sare în ochi! Încercaţi în zadar cu inteligenţa dv. deosebită să creaţi o atmosferă plăcută atât la serviciu,cât şi acasă. Până şi familia încearcă să vă avertizeze.

SCORPION

Energică şi foarte optimistă,este posibil să încheiaţi o relaţie sentimentală foarte frumoasă,deoarece sunteţi conştientă că nu veţi mai dispune de suficient timp din cauza ultimelor contracte pe care le-aţi încheiat. Întregul interval,visaţi la călătorii foarte lungi şi faceţi excese alimentare.

SĂGETĂTOR

Nu mai daţi suficientă atenţie relaţiilor sentimentale (le păstraţi secrete),în primul rând pentru că şi câştigurile financiare se înmulţesc şi sunteţi obligată să faceţi acte pentru o rudă în vârstă ori pentru o moştenire. Vă bazaţi prea mult pe relaţiile sau intervenţiile prietenilor apropiaţi.

CAPRICORN

Foarte amabilă şi optimistă la începutul intervalului,deveniţi din ce în ce mai melancolică începând de joi. De vină poate fi mai ales o relaţie amoroasă care începe să cam scârţâie din pricina deplasărilor numeroase ale partenerului. Oricum,sunteţi foarte admirată şi „căutată“ întregul interval.

VĂRSĂTOR

Foarte sensibilă psihic şi fizic,descoperiţi singură leacul de care aveţi nevoie pentru a deveni mai puternică sau măcar mai puţin impresionabilă. Intuiţia vă fereşte să faceţi greşeli,iar prin diplomaţie anulaţi din fază incipientă orice conflict cu rudele ori amicii. Vineri,primiţi o recompensă.

PEŞTI

Amânaţi orice întâlnire de sărbători,chiar şi cu persoanele cu care nu v-aţi mai văzut de ani,în momentul în care sunteţi nevoită să dezvoltaţi o altă idee financiară ce pare foarte promiţătoare. Relaţiile cu străinătatea vă poartă în continuare noroc. Câştigurile dv. devin pe neaşteptate mai mari.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„Aş dori să aflu mai multe informaţii legate de viitorul meu şi pentru a putea înţelege mai bine lucrurile şi situaţiile în care mă găsesc,în privinţa dragostei,familiei,carierei,sănătăţii şi a veniturilor. Vă mulţumesc!“Georgiana Patricia Anghel,născută pe data de 13 aprilie 1990,la ora 1:30,în Bucureşti. Soare în Berbec cu Ascendent în Capricorn. „Confruntarea“ dintre cele patru planete din semne de apă şi celelalte patru din semne de pământ conduce la un amalgam de forţe antagonice. Romantismul,intuiţia şi altruismul „apei“ sunt puternic contracarate de pragmatismul şi ambiţia „pământului“. Datorită celor trei planete din Capricorn este de bănuit că,de regulă,va prevala pragmatismul şi dorinţa de afirmare. În astrogramă,dacă ora de naştere este corectă,apare o singură căsnicie,prosperă,cu un bărbat puternic,deştept,dar cam libertin. Familia de origine va fi atât împotriva căsniciei,cât şi a profesiei alese. În privinţa sănătăţii,este necesar să faceţi frecvent controale la sâni şi la oase. Referitor la venituri,este de preferat să fiţi mai chibzuită (de regulă ce luaţi pe mere daţi pe pere).Recente

Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg