Ce-ţi rezervă astrele între 8-14 noiembrie

1 67107 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 8-14 noiembrie!

BERBEC

Descoperiţi că relaţiile cu partenerul dv. de cuplu sunt în continuă schimbare. Toată ziua vă ciondăniţi,însă,o dată ajunşi în dormitor,concilierea este asigurată. Este posibil ca sfera de activitate profesională să se lărgească şi să apară mulţi investitori ori parteneri noi,cu mult mai prosperi.

TAUR

Vă cheltuiţi întreaga energie vitală muncind ori încercând să vă convingeţi toţi colegii să se implice mai mult în activităţile propuse de dv. Partenerul de viaţă vă susţine ca şi până acum,fără să comenteze în vreun fel. Descoperiţi că redresarea financiară este însă imposibilă în acest interval.

GEMENI

Refuzaţi fără a sta pe gânduri o ofertă profesională ce presupune multă muncă şi bani cam puţini. Nu aveţi deloc răbdare să începeţi proiecte noi,care nu au niciun fel de gir din partea celor ce le iniţiază. Cuplurile tinere pun la cale deplasări de plăcere ori organizează petreceri ieşite din comun.

RAC

O parte dintre nativele familiste se decid să înceapă alte schimbări în locuinţă,dar cele mai multe pleacă la drum lung pentru a rezolva problemele altora. Toate îşi ascund cu grijă nemulţumirile financiare,chiar şi faţă de cei mai buni prieteni ori amice. Celibatarele sunt indecise în continuare.

LEU

Situaţia financiară este mai mult decât încurcată,aşa că va trebui să apelaţi la prieteni ori la rudele apropiate,care de abia aşteaptă să vă sară în ajutor,ca să vă dovedească cât de mult vă iubesc. Persoana iubită vă declară miercuri că nu vă mai înţelege şi este posibil să plece pentru un timp.

FECIOARĂ

De cum se îmbunătăţeşte situaţia dv. financiară,începeţi să credeţi că nu mai aveţi nevoie de nimeni,nici măcar de persoana iubită. Sunteţi extrem de ocupată întreg intervalul cu noi investiţii şi nu mai sunteţi atentă la cei din jur. Starea de sănătate e fragilă,însă nu mai respectaţi tratamentele.

BALANŢĂ

Mult mai cochete şi mai energice,vă bucuraţi din plin de revigorarea situaţiei financiare şi profesionale. Prietenii şi amicele profită şi vă cer miercuri împrumuturile înapoi,ceea ce vă pune în oarece încurcătură şi vă stresează. Partenerul preia vineri o parte din activităţile casnice mai grele.

SCORPION

Descoperiţi că adversarii dv. au creat un fel de alianţă şi încearcă să vă pună beţe în roate. Le daţi miercuri o lecţie foarte dură şi le dovediţi,plină de exuberanţă,că sunteţi mult mai inteligentă decât ei. Pierdeţi şirul facturilor pe care le plătiţi,dar exploataţi toate şansele financiare.

SĂGETĂTOR

Sunteţi asaltată marţi de foarte mulţi prieteni şi nu vă mai miră nimic din ceea ce vă destăinuiesc. Nu sunteţi deloc mulţumită de jobul actual,dar vă încăpăţânaţi să le dovediţi tuturor că vă descurcaţi în orice condiţii. Partenerul actual de cuplu este înţelegător,dar lipseşte cu săptămânile.

CAPRICORN

Aveţi atât de multe activităţi profesionale noi de organizat,încât veţi renunţa cu siguranţă la restructurarea celor vechi. Încercaţi să vă implicaţi joi partenerul în activităţile dv. Primiţi bani încă de la începutul intervalului şi îi risipiţi ca de obicei cu multă dărnicie,împreună cu cei dragi.

ZODIA NOROCOASĂ-VĂRSĂTOR

Înregistraţi succese în multe domenii şi toate „uşile” vă sunt deschise. Cum şansele nu sunt veşnice,ar fi bine să le exploataţi cu ajutorul amicilor şi al persoanelor dragi. Unele native pleacă la post peste hotare,altele sunt promovate pe plan local. Toate nativele au atât de multe şanse financiare,încât nu ştiu pe care să o aleagă mai întâi. Familistele sunt împiedicate de persoana iubită să uite că au şi responsabilităţi matrimoniale. Starea de sănătate este stabilă (doar în unele cazuri durerile de picioare le conving pe native să consulte medici specialişti).

PEŞTI

Pentru majoritatea nativelor,problemele sentimentale sunt dublate şi accentuate de cele profesionale. Nimic nu vă merge cum doriţi,iar rudele şi amicii se pare că au uitat că existaţi. Vă lăsaţi cuprinsă de melancolie până la mijlocul intervalului,când primiţi bani şi parcă dispare şi pesimismul.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„Aş dori să aflu date despre viitorul meu,atât pe plan sentimental,cât şi profesional,şi bineînţeles dacă voi avea un copil. Mulţumesc frumos!”Elena,născută pe data de 2 septembrie 1988,în Bucureşti. Soare în Fecioară cu Luna în Taur. Foarte pragmatică şi dornică de afirmare,vă bucuraţi de o energie vitală inepuizabilă şi de o voinţă „originală“,care se manifestă numai în anumite condiţii. Fără a avea ora dv. de naştere (deci fără stabilirea Ascendent),vă pot asigura că aţi beneficiat şi veţi beneficia şi în continuare de multiple şanse profesionale,mai ales dacă aţi ales o carieră didactică,comercială ori în transport. Sentimental,apar multe împliniri,însă se pare că îndoielile apar tocmai în privinţa căsniciei,la care sunteţi conştientă că nu puteţi renunţa,numai că le-aţi găsit nod în papură tuturor partenerilor. În astrogramă,apare cel puţin un copil.