Ce-ţi rezervă horoscopul între 11 - 17 iulie

1 58765 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 11 - 17 iulie.

BERBEC

Lăsaţi să treacă neobservate ocazii favorabile marţi. Miercuri şi joi,sunteţi indiferentă nu numai la aspectele sentimentale,ci şi la veştile pe care vi le dă un foarte bun prieten. Aveţi grijă să terminaţi intervalul cu un bilanţ financiar care să vă ferească de eventuale greşeli de investiţie!

TAUR

Veţi reuşi să strângeţi în timp util banii de care aveţi nevoie. Nimeni nu vă recunoaşte miercuri meritele de bună organizatoare pentru că nimeni nu ştie că nu faceţi nimic ce nu a fost bine şi minuţios planificat dinainte. La sfârşitul intervalului,decideţi o schimbare radicală în casă ori familie.

ZODIA NOROCOASĂ-GEMENI

Vor fi cu siguranţă mai puţin stresate,în primul rând pentru că vor avea bani suficienţi pentru a-şi achita datoriile de pe la prieteni. Mai puţin înfloritoare din punct de vedere financiar este situaţia nativelor care au copii (care se dovedesc din ce în ce mai pretenţioşi). Cele căsătorite nu prea mai suportă hachiţele partenerului de viaţă,însă celibatarele tinere pot avea aventuri ca în vise. Starea de sănătate este foarte bună,însă doar în cazul celor care nu muncesc pe brânci ori fac excese alimentare. În acest interval,pentru toate nativele,norocul apare din muncă ori chiar din partea colegilor.

RAC

Atmosfera familială este din ce în ce mai armonioasă,dar nu sunteţi deloc mulţumită,pentru că lipseşte una dintre persoanele cele mai îndrăgite. Chiar dacă nu reuşiţi să vă simţiţi bine în acest interval,veţi avea totuşi conştiinţa împăcată. De vineri,vor apărea şi multiple ocazii de relaxare.

LEU 

După o perioadă destul de lungă,în care aţi fost stresată de atitudinea unei cunoştinţe mai tinere,vă relaxaţi şi vă recuperaţi buna dispoziţie. Sunteţi şi dv. uimită de câtă răbdare aveţi cu cei care fac necontenit greşeli după greşeli. Miercuri şi vineri,vă vizitează foarte mulţi musafiri dragi.

FECIOARĂ

Sunteţi pe neaşteptate foarte admirată,adulată şi lăudată de familie. Doriţi să participaţi la o excursie cam obositoare şi faceţi întreg intervalul multe treburi casnice,deşi nimeni nu vă cere aşa ceva. Nimic din ceea ce doriţi să înfăptuiţi nu se realizează fără depăşirea unor obstacole majore.

BALANŢA

Se pare că lipsa banilor este unul din motivele claustrării dv. din acest interval. Surplusul de energie pe care îl aveţi se manifestă în continuare prin stare de nervozitate sau (în cazurile persoanelor mai tinere) prin multă nerăbdare. Sunt posibile mici accidente casnice la sfârşitul intervalului.

SCORPION

Stabiliţi noi relaţii financiare,din dorinţa de a ajuta un bun amic să-şi revină din punct de vedere profesional. Din păcate,ca de obicei de altfel,eforturile dv. nu sunt apreciate de toată familia. Miercuri,o activitate deosebit de plăcută şi de relaxantă vă remontează. Week-end doar cu familia!

SĂGETĂTOR

Foarte sensibilă,deveniţi şi mai melancolică miercuri,din pricina unor inadvertenţe în declaraţiile persoanei iubite.  Refuzaţi joi cu mult tact o invitaţie care v-ar fi golit buzunarele definitiv. În week-end,visaţi doar la o scurtă excursie,care ar putea însă avea loc de abia la sfârşitul lunii.

CAPRICORN

O vizită vă pune miercuri pe jar inima şi este posibil să luaţi o decizie sentimentală forţată. Nu vreţi să renunţaţi la nimic din ceea ce v-aţi propus pentru acest interval. Aveţi bani suficienţi,dar munciţi joi şi vineri în continuare foarte mult şi îi „forţaţi” şi pe cei apropiaţi să facă la fel.

VĂRSĂTOR

Vă decideţi miercuri să puneţi la încercare loialitatea persoanei iubite,ca şi când nu v-ar fi dat până acum suficiente dovezi că nu vă înşală. Întreg intervalul,aveţi gânduri pesimiste,alternativ cu un optimism prea exagerat. Daţi în zadar în week-end telefoane şi le cereţi sfaturi celor dragi.

PEŞTI

Aveţi încredere numai în rude,dar descoperiţi că nu vă mai răspund nici măcar la telefon. Consideraţi că unii au interese ascunse,iar comportamentul dv. devine brusc prea melancolic. Pentru a putea avea linişte în casă,faceţi nişte concesii destul de importante,care însă vă irită la maximum.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş dori să-mi spuneţi la ce să mă aştept în următoarea perioadă în legătură cu sănătatea şi cu viaţa sentimentală (sunt într-o relaţie cu un bărbat însurat). Cum va evolua viaţa mea în continuare? Cu mii de mulţumiri!”

Ecaterina Francisc,născută pe data de 10 iunie 1965,la ora 18:45,în Bucureşti.Soare în Gemeni cu Ascendent în Săgetător. Cele cinci planete din semne de apă vă susţin sentimental,iar aspectele astrale vă „recomandă” prin capacitatea de a fi o mamă excepţională. Inteligenţa deosebită şi voinţa excepţională vă susţin să depăşiţi toate „conflictele” de care parcă nu vă puteţi desprinde. Dacă ora de naştere este corectă,problemele de sănătate ţin mai mult de excesele pe care le faceţi,iar principala preocupare este cea de a vă clarifica situaţia matrimonială. Din păcate,poziţia lui Saturn nu vă susţine pentru moment planurile,dar la sfârşitul acestui an este posibil ca din punct de vedere matrimonial situaţia să se schimbe,chiar dacă nu veţi fi foarte mulţumită de „rezolvarea” oferită de destin.Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!