Ce-ţi rezervă horoscopul între 15 - 21 august

1 67107 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 15 - 21 august.

ZODIA NOROCOASĂ – BERBEC

Foarte originale şi extrem de ambiţioase,sunt împiedicate,prin diverse tertipuri,să-şi atingă visele tocmai de partenerii lor de cuplu. Cele mai multe reuşesc să depăşească toate obstacolele,cu riscul de a se despărţi pentru o perioadă de cei care încearcă să le împiedice să facă ce vor. Majoritatea sunt nevoite să facă deplasări lungi,unele chiar peste hotare. Cele mai norocoase se vor „plimba” împreună cu cei dragi,exact în perioada concediilor estivale. Nu sunt interesate în mod deosebit de nivelul câştigurilor financiare (cele care lucrează în comerţul exterior,ori cu străini,sunt cele mai favorizate).

TAUR

Relaţiile cu rudele sunt excepţionale,numai că nu aveţi cum să le mărturisiţi ce eforturi faceţi ca să rămâneţi pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Pretenţiile pecuniare ale familiei dv. au rămas din păcate la fel de exagerate. Nu pregetaţi să plecaţi la drum la sfârşitul intervalului!

GEMENI

Aproape că vă sperie,în acest interval,norocul şi şansele financiare ce se succed cu rapiditate. Refuzaţi din start sfaturile pe care încearcă să vi le dea persoana iubită,fiind convinsă că nu sunt inspirate. Miercuri sau joi trebuie să faceţi o scurtă călătorie de afaceri ori să vizitaţi o rudă.                                                

RAC

La începutul intervalului,vă obsedează necesitatea schimbării de imagine. Sunteţi din ce în ce mai cochetă şi cumpăraţi numai obiecte de calitate,încurajată fiind de „câştigurile” care nu contenesc să apară. O persoană masculină din anturaj vă devalizează bugetul ori chiar dv. cheltuiţi exagerat.

LEU

Intuiţia vă ajută să ocoliţi cu măiestrie toate complicaţiile sentimentale mai grave. Atrageţi atenţia partenerilor fără să vreţi şi sunteţi asaltată de propuneri mai mult sau mai puţin erotice. Partenerul de cuplu devine foarte cheltuitor,dar va fi şi neliniştit de gelozia pe care o manifestaţi.

FECIOARĂ

Aproape toate celibatarele sunt forţate să ia o decizie cu privire la legalizarea unei relaţii şi s-ar putea să prefere să nu-şi schimbe statutul din cauza datoriilor partenerului. Unii prieteni le cam dezamăgesc,iar alţii le ajută şi când nu au nevoie. Toate nativele devin din ce în ce mai ambiţioase.

BALANŢĂ

Sfaturile dv. sunt apreciate şi urmate întocmai,mai ales că daţi un exemplu de integritate,de afirmare constantă. Pentru moment,însă preferaţi să rămâneţi altruistă doar cu partenerul de cuplu şi cu membrii familiei. Eforturi maxime veţi depune tot intervalul pentru a recupera activităţile restante.

SCORPION

Cu toate că aţi fost învinuită permanent că sunteţi prea visătoare,că ideile dv. sunt excepţionale,dar foarte greu de pus în practică,le veţi dovedi tuturor colegilor dv. că succesul v-a fost tot timpul alături. Originalitatea maximă vă este răsplătită,iar vineri,„lansaţi” noi idei de excepţie.

SĂGETĂTOR

Vă dovediţi o adevărată vizionară şi îi cuceriţi pe toţi cei din anturaj prin atitudinea aleasă în momentele cele mai stresante. Nu veţi lăsa,întregul interval,să se vadă cât de mult vă consumă actele de răutate şi îi veţi ocoli pe cei care vor să vă distrugă. Relaţiile cu rudele sunt problematice.

CAPRICORN

Sunteţi criticată de aproape toată lumea,pentru că doriţi să clarificaţi relaţiile dintre dv. şi persoana iubită,care doreşte în continuare să păstreze legătura secretă. Vă relansaţi de miercuri activitatea profesională şi impresionaţi prin creativitate. Nativele mature se gândesc la călătorii.

VĂRSĂTOR

Reuşiţi să refaceţi o relaţie sentimentală,însă este nevoie de mai multă răbdare şi de oarecare fantezie. Starea de nelinişte prin care treceţi se accentuează atunci când cineva drag se încăpăţânează să vă analizeze viaţa şi să vă dea sfaturi. Multe native sunt implicate în salvarea unor căsnicii.

PEŞTI

Crizele de gelozie,din ce în ce mai dese,ale persoanei iubite vă împiedică să purtaţi o discuţie despre adevăratele probleme ale cuplului. Sensibilitatea emoţională se manifestă mai ales la serviciu,în prezenţa şefilor şi a unor colegi cam lipsiţi de conduită morală. Vă bazaţi pe veniturile altora.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Vreau o astrogramă completă în care să-mi spuneţi şi dacă-l voi cunoaşte pe viitorul soţ. Vă mulţumesc din suflet!”

A. Nicoleta Cristina,născută pe data de 19 noiembrie 1972,la ora 20:45,în Sulina.Soare în Scorpion cu Ascendent în Rac. Expansivă,energică şi foarte comunicativă,sunteţi „ajutată” de cele patru planete din semne de aer să depăşiţi destul de uşor obstacolele prin puterea deosebită de adaptare. Cu toate că vă îndrăgostiţi chiar şi la prima vedere,nu aţi avut noroc să găsiţi persoana potrivită (unii dintre pretendenţi au fost foarte agresivi,alţii doar profitori – cert este că iubirea nu v-a adus prea multă fericire). Din păcate,în astrograma dv. (dacă ora de naştere este corectă) există aspecte care indică absenţa copiilor şi a unui partener de lungă durată. O relaţie matrimonială va putea totuşi prinde viaţă în 2017.Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg