Ce-ţi rezervă horoscopul între 18 - 24 iulie

1 67107 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 18 - 24 iulie.

BERBEC

Dorinţa de a deţine mai multă putere de decizie rămâne de actualitate întreg intervalul,la fel ca şi conflictele cu cei pe care doar dv. continuaţi să îi consideraţi subalterni. Nu există nici şanse deosebite de promovare,nici de deschidere a unor noi activităţi. Vise destrămate pentru week-end.

TAUR

Aveţi foarte multe speranţe mari,care însă vor fi destrămate miercuri,dacă nu ţineţi cont de indicaţiile unei femei cu experienţă din anturaj. Întregul interval,nu apare nicio şansă,nicio propunere,în schimb acţionează tendinţa de a apela la afaceri posibil ilicite,cu parteneri cam nesiguri.

GEMENI

Vă ascundeţi cu grijă planurile şi nu comunicaţi nimănui că sunteţi decisă ca miercuri să faceţi apel la orice mijloace pentru a provoca o schimbare sentimentală perfectă doar pentru dv. Sunt avantajate cu siguranţă vineri nativele care au afaceri proprii ori care lucrează în comerţul exterior. 

ZODIA NOROCOASĂ-RAC

Aceste native sunt favorizate îndeosebi în plan profesional (pot să găsească un job mai bun ori pot fi promovate). Din punct de vedere financiar,cele tinere depind în totalitate de bunăvoinţa părinţilor,iar cele deja angajate îşi îmbunătăţesc nivelul bugetului de abia la sfârşitul intervalului. Nu se înţeleg prea bine nici cu familia,nici cu partenerul de cuplu,însă sunt singurele vinovate deoarece devin din ce în ce mai pretenţioase şi mai irascibile. Li se recomandă să renunţe la limbajul sarcastic şi să redevină romantice şi sentimentale,aşa cum i-au obişnuit pe cei din anturaj. Toate planifică „excursii” şi călătorii lungi şi o mare parte dintre ele chiar le fac.

LEU

Dezamăgite,tensionate şi foarte stresate,preferaţi ca măcar cariera să reprezinte un punct de stabilitate şi nici nu concepeţi ca acum să mai faceţi vreo schimbare,oricât de benefică ar părea la prima vedere. Miercuri şi joi,lipsa totală de maleabilitate a rudelor apropiate vă irită excesiv.

FECIOARĂ

Dacă nu au făcut-o până acum,cele mai multe native vor renunţa la partenerii actuali de afaceri,cu riscul de a suporta chiar şi contracte anulate. Şomerele nu au nicio şansă să se angajeze nici măcar provizoriu,iar nativele care au afaceri stabile vor prefera să se odihnească întreg intervalul.

BALANŢĂ

Schimbările cele mai importante vor avea loc în activitatea nativelor care sunt patroane,pentru că îşi vor schimba pe neaşteptate partenerii. Celelalte native acceptă orice şi muncesc din greu în activităţi brute. De miercuri sau de joi,apar pentru toate mari probleme care cer decizii foarte rapide.

SCORPION

Toate nativele sunt stresate de schimbările care sunt impuse de şefii cei mai mari! Miercuri,se încheie o etapă prin renunţarea la cea mai mare parte din activităţile de până acum,avându-se în vedere dezvoltarea unor noi specializări de viitor. Dezavantajate sunt doar cele care lucrează în comerţ.

SĂGETĂTOR

Ceea ce aţi visat de atât timp,în sfârşit prinde viaţă pe neaşteptate la mijlocul intervalului! Descoperiţi joi că nu aveţi parteneri potriviţi. Cele mai avantajate native sunt cele care lucrează în comerţ sau care colaborează cu armata. Nivelul cheltuielilor depăşeşte totuşi cu mult fondurile.

CAPRICORN

Nici măcar cadourile primite nu pot acoperi întreaga valoare a „investiţiilor” făcute fără a vă sfătui cu nimeni apropiat. Ascultaţi cu atenţie părerile celor din anturaj miercuri şi joi şi consideraţi că aţi găsit specialiştii potriviţi pentru a vă scoate din marasmul financiar (dar vă înşelaţi).

VĂRSĂTOR

Faceţi noi împrumuturi bancare pe baza unor sume care nu se ştie însă când vor apărea. Intervenţiile de miercuri ale prietenilor vă dau coşmaruri şi nu mai sunteţi în stare să-i contracaraţi. Nu este bine să vă bazaţi pe şanse! Norocul pare inexistent,familia nu vă susţine,partenerul este absent!

PEŞTI

Colegii dv. mai noi profită de imposibilitatea de a vă face un plan bugetar coerent. Intuiţia este singura care vă mai poate ajuta în acest interval! Puneţi în practică noi activităţi,semnaţi numeroase contracte,vă extindeţi aria de activitate şi implicit vor apărea cu siguranţă câştiguri mari.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş dori să ştiu dacă-mi voi finaliza studiile,dacă voi obţine un loc de muncă bun şi  dacă mai sunt şanse de reconciliere cu fostul soţ. Mulţumesc mult!”

Amanda Gurita,născută pe data de 23 mai 1982,la ora 3:30,în Timişoara.Soare în Gemeni cu Ascendent în Berbec. Cu cinci planete în semne de aer (din care trei se află în Balanţă),sunteţi foarte cochetă,dornică de a face dreptate şi cu un sex appeal ieşit din comun. Dacă ora de naştere este corectă,vă doriţi cel mai mult să aveţi un cămin îndestulat şi o căsnicie „perfectă”. Foarte inteligentă,dar deosebit de sensibilă,aveţi toate şansele să vă definitivaţi studiile (totul depinde de voinţa care nu vă lipseşte). Este de preferat să vă desprindeţi de persoanele care v-au dezamăgit şi să vă refaceţi viaţa,mai ales că veţi avea multe posibilităţi în acest sens. Oricum,sunteţi un spirit neliniştit şi nemulţumit permanent,aşa că este bine să învăţaţi să vă bucuraţi de ceea ce aveţi.Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg