Ce-ţi rezervă horoscopul între 8-14 august

1 67107 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 8 - 14 august.

BERBEC

Nativele necăsătorite au serioase probleme de adaptare,dar şi noroc cu carul şi reuşesc să atragă interesul şi sprijinul tuturor colegilor şi prietenilor. Pentru celelalte native,relaţiile profesionale sunt caracterizate de critici prea severe,dar măcar sunt susţinute de partenerul lor de cuplu.

TAUR

Nu vă prea mai înţelegeţi cu prietenii,în primul rând pentru că nu au cum să priceapă de ce aţi devenit atât de precaută şi foarte econoamă. În realitate,vă deranjează că nu sunteţi plătită nici acum în funcţie de eforturile pe care le faceţi! Este necesar să începeţi o nouă renovare a locuinţei.

GEMENI

Vi se pare că vă sunt contestate mai ales calităţile de lideră,că nu mai puteţi lua decizii fără ca acestea să fie comentate ori „disecate” de anturaj. Aveţi prieteni prosperi şi înţelepţi,care vă „deschid” ochii,dar vă dau sfaturi inaplicabile în contextul actual. Primiţi invitaţie la o nuntă.                                                         

RAC

Trăiţi cu senzaţia că uneori norocul poate să vă aducă şi multe ghinioane. Vă împăcaţi pe neaşteptate cu o parte din rudele apropiate ori prietenii cu care v-aţi certat acum trei luni. Alte native primesc musafiri din străinătate. Vă gândiţi din ce în ce mai des la un fel de reconversie profesională.

LEU

Banii pe care îi primiţi la mijlocul intervalului vor deveni motiv de discordie,aşa că se vor intensifica conflictele cu rudele apropiate. Amicele vă ajută să depăşiţi această perioadă în care parcă nu mai aveţi nici familie,nici rude! Facturile sunt plătite cu întârziere şi pot apărea neînţelegeri.

FECIOARĂ

Serioasă,dar şi foarte amabilă,vă puteţi găsi în acest interval partenerul de cuplu cel mai potrivit. Colegii dv. nu suportă fascinaţia pe care o simt cei ce vă întâlnesc şi vă bârfesc din nou. Miercuri,pot apărea conflicte cu o femeie din anturaj,iar la sfârşitul intervalului faceţi multe drumuri.

BALANŢĂ

Veniturile dv. scad din cauza unor reţineri ori pagube cauzate de familie ori de colegii mai tineri. Nici partenerul de cuplu nu e prea calm,aşa că sunteţi la un pas de a trece din nou printr-o depresie. Aventurile galante nu încetează să apară,dar nu sunteţi în niciun caz adepta aventurilor de o zi.

SCORPION

Renunţaţi la orice reţinere şi vă exprimaţi pe loc verbal refulările şi nemulţumirile faţă de rudele ori colegii foarte tineri. Ştiţi că în mare parte reproşurile sunt nemeritate,însă aţi acumulat de prea mult timp o grămadă de insatisfacţii sentimentale. Totuşi nivelul recompenselor financiare creşte.

SĂGETĂTOR

Problemele familiale se accentuează pe neaşteptate din cauza unor neînţelegeri,a unei comunicări defectuoase. Sunteţi nevoită să înapoiaţi o sumă de bani ori să împrumutaţi un prieten şi de aici pornesc tot felul de disensiuni în familie. Partenerul dv. de cuplu devine din ce în ce mai orgolios.

CAPRICORN

Sensibilitatea dv. emoţională atinge cele mai înalte cote şi se manifestă mai ales în relaţiile cu rudele apropiate şi amicele de la serviciu. Refuzaţi să vă împrumutaţi rudele şi le reproşaţi că au făcut cheltuieli nepermis de mari pentru persoana iubită. Vă lăsaţi influenţată şi de unii prieteni.

VĂRSĂTOR

Începeţi intervalul cu un foarte ridicat indice de violenţă verbală. Mai în glumă,mai în serios,îi „atacaţi” pe cei din jur din diverse motive. Nu suportaţi să se amestece nimeni,nici măcar şefii,în activităţile dv. profesionale actuale. Folosiţi un limbaj dur cu toţi cei din anturajul intim.

ZODIA NOROCOASĂ – PEŞTI

Cu o intuiţie ieşită din comun,găsiţi cele mai bune metode de a vă dezvolta activităţile profesionale,chiar dacă rezultatele financiare nu vor apărea imediat. Nativele care sunt şefe se bucură de un succes nelimitat,iar celelalte ori sunt promovate,ori sunt propuse pentru deplasări în interes de serviciu. Bani apar la mijlocul intervalului,însă sunteţi încurajată şi prin alt fel de mijloace. Persoana iubită nu este deloc mulţumită de avântul dv. profesional pentru că se simte din ce în ce mai singură. O mică parte dintre native sunt nevoite să facă intervenţii chirurgicale.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„M-ar interesa dacă reuşesc să termin cu bine anul acesta procesele cu casa pe care am moştenit-o şi dacă reuşesc să o vând şi să iau alta? Ce puteţi să-mi spuneţi despre viitor în ceea ce o priveşte pe fetiţa mea,serviciul şi soţul. Vă mulţumesc!” 

Cristina Elena Chezan,născută pe data de 5 august 1976,la ora 24:30 în Bucureşti.Soare în Leu cu Ascendent în Gemeni. Cele şase planete din semne de foc vă încarcă energetic şi adeseori vă lipseşte răbdarea,mai ales că tendinţa este să vă impuneţi în orice situaţie şi să vă afirmaţi în orice condiţii din toate punctele de vedere. Cu toate că sunteţi foarte comunicativă,aveţi prieteni puţini (de regulă mai în vârstă decât dv.). În privinţa moştenirii,au existat tot felul de probleme şi obstacole,dar vânzarea acesteia până la urmă va avea loc,numai că vă doriţi o casă foarte frumoasă,chiar ieşită din comun. Dacă ora de naştere este corectă,în astrogramă apar ca posibile mai multe naşteri şi două căsnicii. Pentru moment,este posibil să aveţi mai multe joburi.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg