Cele mai ascunse dorinţe ale zodiilor

1 81578 original jpg jpeg

Te-ai întrebat vreodată ce dorinţă ascunsă e mai presus de toate nevoile pe care le ai şi te face să te gândeşti la ea zi şi noapte? În funcţie de semnul zodiacal, există anumite dorinţe arzătoare care ne fac să devenim extrem de ambiţioşi şi să dăm totul pentru a le îndeplini!

Berbec

Cea mai mare dorinţă a ta este să devii un lider. Îţi place să conduci totul şi vrei ca cei din jur să te asculte şi să ţi se supună. În plus, îţi doreşti să obţii o mulţime de lucruri măreţe în viaţă cum ar fi o carieră de succes, mulţi bani, un statut social, o casă luxoasă şi multe altele ce ţin de aspectul material.

Taur

Înăuntrul tău zace o dorinţă pe care nu vrei să o împărtăşeşti cu nimeni. Este aceea de a avea o siguranţă în tot ceea ce faci, lucru care e destul de greu de îndeplinit. De ce mai putem fi siguri în prezent? Nici măcar de noi înşine, însă tu nu te dai bătută niciodată şi speri că într-o zi vei găsi acea siguranţă de care ai nevoie.

Gemeni

Este foarte uşor pentru cei din jur să îţi ghicească până şi cea mai ascunsă dorinţă din adâncul sufletului tău, căci aceasta are legătură cu distracţia. După cum te cunoşti prea bine, eşti o persoană dornică de aventuri, care şi-ar dori să cunoască o mulţime de persoane lângă care să trăiască foarte bine. În viziunea ta, lucrurile serioase se lasă pe mai târziu.

Rac

Cea mai mare dorinţă a ta este să te simţi liberă în a te exprima. Vrei să ai o libertate emoţională, fără să îţi mai reprimi sentimentele şi fără a te mai cenzura. Eşti o persoană sensibilă, care a suferit mult de-a lungul vieţii, dar care speră că, într-o bună zi, va şti să facă faţă tuturor emoţiilor.

Leu

Dorinţa ta este foarte simplă. Îţi doreşti din răsputeri să te simţi respectată şi apreciată de ceilalţi. Vrei să te faci remarcată oriunde ai merge, iar oamenii să te laude pentru ceea ce eşti. Cauţi mereu complimentele, întrucât eşti dependentă de ele. Este modul tău de a-ţi hrăni sufletul.

Fecioară

Deşi nimeni nu ar crede asta despre tine la prima vedere, cea mai ascunsă dorinţă din sufletul tău are legătură cu dragostea. Îţi doreşti să trăieşti o poveste de iubire ideală, în care să iubeşti cu toată fiinţa şi să fii iubită la aceeaşi intensitate. Ştii că perfecţiunea în partener nu există, însă o cauţi fără încetare.

Balanţă

Cea mai ascunsă dorinţă a ta este destul de previzibilă, întrucât îţi doreşti să obţii un echilibru perfect în toate. Când lucrurile merg ca pe roate, pur şi simplu eşti fericită, de aceea, îţi dai silinţa ca în viaţa ta de zi cu zi să nu existe derapaje.

Scorpion

Când vine vorba de scopuri propuse, nimeni nu te poate întrece. Te pricepi de minune să demonstrezi altora că reuşeşti şi că renaşti din propria cenuşă, aşa că nu e de mirare că cea mai ascunsă dorinţă a ta este legată de succes. Îţi doreşti să atingi apogeul vieţii tale, iar cu determinarea ta vei reuşi să muţi munţii din loc.

Săgetător

Cea mai mare dorinţă a ta este legată de inovaţie şi schimbare la nivel mondial. Practic, îţi doreşti să inventezi un lucru care să fie de folos umanităţii şi să contribui la evoluţia sa, lucru care nu poate fi decât de lăudat. Eşti o persoană dinamică, mereu dornică de a învăţa lucruri noi.

Capricorn

Munceşti mult şi eşti o persoană extrem de organizată, aşa că cea mai mare dorinţă şi totodată mulţumire a ta ar fi ca oamenii şi, mai ales, familia să te aprecieze pentru ceea ce faci şi să îţi laude eforturile depuse. Altfel spus, vrei să vezi că munca ta nu a fost în zadar şi că cineva îşi va aminti de ea într-o bună zi.

Vărsător

Nu îţi face plăcere să faci parte din mulţime, aşa că acest lucru se vede cu ochiul liber. Cea mai mare dorinţă a ta este să ieşi în faţă, să te diferenţiezi de restul persoanelor şi să te faci remarcată. Simţi nevoia de apreciere, aşa că toate reflectoarele vor fi pregătite pentru tine să îţi faci debutul.

Peşti

Tot ceea ce îţi doreşti are legătură cu universul pe care îl creezi zi de zi cu ajutorul imaginaţiei. Practic, cea mai ascunsă dorinţă a ta este să transpui tot ce visezi în realitate şi să faci din ea un mod de viaţă. Este foarte greu, unii ar spune chiar imposibil, însă tu continui să îţi pui visele pe tapet şi să le expui în viaţa reală.

Sursă foto: www.peakunderpressure.com



Recente

Jane Seymour  foto   Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg