Cele mai ascunse frici ale semnelor zodiacale

1 74284 original jpg jpeg

Frica este o emoţie puternică şi nimeni nu este imun la ea. Unii nativi se tem să nu fie respinşi sau certaţi, pe când alţii urăsc confruntările şi le este frică să nu fie părăsiţi.

Berbec

Cei născuţi în perioada 21 martie-19 aprilie sunt foarte loialişi au foarte mulţi prieteni. Nativii Berbec sunt dezamăgiţi atunci când oamenii din jur nu se ridică la nivelul lor şi cei mai mulţi trăiesc cu teama că îşi vor pierde prietenii cei mai dragi.

Taur

Dacă ştii pe cineva născut între 20 aprilie şi 20 mai,este posibil să fi observat că se bucură de confort şi stabilitate. O persoană născută sub acest semn zodiacal este dispusă să dea mereu o mână de ajutor. Teama cea mare a Taurilor este că favorurile nu le vor fi returnate.

Citeşte şi:Zodiacul sexual 2017-când vei avea parte de sex incendiar!

Gemeni

Nativii Gemini sunt cunoscuţi ca cei mai productivi din zodiac. Oamenii născuţi sub acest semn fac tot ce le stă în putinţă să fie perfecţi şi se tem că nu vor fi apreciaţi la adevărata lor valoare.

Rac

Unul dintre cele mai grave lucruri pe care le poţi face cuiva născut între 21 iunie şi 22 iulie este să-l respingi. Racul este sensibil,iar el se defineşte prin relaţiile cu cei din jur.

Leu

Nativii Leu se tem să nu fie ignoraţi de cei dragi şi să nu fie umiliţi în public. Persoanele născute sub acest semn astral au nevoie de atenţie şi de confirmări permanente.

Fecioară

Persoanele născute între 23 august şi 22 septembrie sunt printre cele mai fiabile semne din zodiac. Acest lucru se datorează fricii intense de situaţiile haotice.

Balanţă

Cei care sunt născuţi între 23 septembrie şi 22 octombrie se tem să nu-i rănească pe cei din jur. Ei sunt foarte sensibili la emoţiile altora,având mereu grijă să nu provoace durere cuiva.

Citeşte şi:Zodiac:Ce greşeli faci în pat

Scorpion

Dacă ştii pe cineva născut între 23 octombrie şi 21 noiembrie,probabil că l-ai descrie ca fiind puternic. Scorpionii dau impresia că nu se tem de nimic,dar adevărul este că se tem de propriile vulnerabilităţi şi să nu fie părăsiţi.

Săgetător

Cei născuţi între 22 noiembrie şi 21 decembrie sunt indivizi care iubesc libertatea şi se tem să nu piardă controlul asupra propriei vieţi. Nu vor să fie controlaţi de alte persoane,iar acest lucru poate duce şi la cea mai mare frică:angajamentul pe termen lung.

Capricorn

Oamenii născuţi în săptămânile dintre 22 decembrie şi19 ianuarie iau lucrurile foarte în serios şi se tem de eşec.

Vărsător

Nativilor Vărsător nu le place să li se spună ce să facă. Le place să-ţi conducă viaţa după bunul plac,motiv pentru care se căsătorescfoarte târziu sau chiar deloc.

Peşti

Persoanele născute între 19 februarie şi 20 martie sunt foarte sensibile la emoţiile altora. Din această cauză,nu le place să intre în conflicte şi fug de responsabilităţi.

Credit foto:www.india.com



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg