Cele mai ghinioniste zodii în 2020. Pur şi simplu norocul se ascunde de ele până spre sfârşitul anului

1 zodii ghinioniste jpg jpeg

Universul este într-o continuă mişcare, iar planetele şi miliardele de stele emană energie chiar şi acum, când citeşti acest articol. Dacă unele zodii primesc belşug, noroc, bunăstare şi iubire, altele sunt de-a dreptul ghinioniste, indiferent de ceea ce fac. Vezi dacă eşti în topul celor 3 şi află ce ai de făcut ca să îţi faci viaţa mai uşoară!

Se spune că „norocul ţi-l faci cu mâna ta“. În multe situaţii vorba izvorâtă din înţelepciunea umană este cum nu se poate mai adevărată. Oamenii muncitori au mai multe şanse de reuşită în viaţă. Când vorbim despre zodii, se potriveşte mai bine zicala că poţi să fii cel mai bun, degeaba dacă nu ai şi un dram de noroc. În această situaţie sunt următoarele trei zodii, cu care norocul se joacă de-a v-aţi ascunselea până la sfârşitul anului.

Rac

Ar fi bine să fii pregătit pentru ceea ce te aşteaptă şi în a doua jumătate a anului 2020! Opoziţia lui Jupiter cu Saturn face ca lucrurile să fie cu adevărat dificile pentru tine, mai ales când vine vorba despre proiecte. Vei vedea că oameni la care nu te aşteptai au reacţii menite să te doboare. După cum bine ai observat, pe tine la greu te ajută foarte mult intuiţia. Încearcă să te centrezi mai des, să stai în prezent cât mai mult în acest an. Himerele trecutului şi ale viitorului nu îţi fac niciun bine. Ai mai multă încredere în puterea ta interioară. Nu face investiţii financiare riscante, ci împrumută una dintre principalele caracteristici ale Scorpionului: neîncrederea. Să nu ai încredere în nimeni, până nu îţi dovedeşte că nu are de gând să îţi facă rău şi să îţi anuleze planurile de viitor.

Balanţă

Lucrurile sunt de asemenea complicate în ceea ce priveşte oamenii de încredere pentru tine, Balanţă. Jupiter şi Saturn vor forma un aspect dur în Berbec, o cuadratură, iar acest aspect aduce, de obicei, ghinion. Este recomandat să eviţi tot ceea ce ţine de noroc pentru a se îndeplini. Succesul investiţiilor financiare şi reorientarea profesională, de exemplu, ţin şi de noroc. Retrogradarea lui Venus în Balanţă şi Scorpion îţi îngreunează, anul acesta, buna funcţionare în plan amoros. Dragostea va fi „amăruie“, în special în a doua jumătate a anului, aşa că fii cu mare bagare de seamă la oamenii care intră în viaţa ta şi care îţi pot face probleme. Dacă eşti într-o relaţie la început de drum, încearcă să nu crezi orbeşte jurăminte despre iubire.

Berbec

Când Jupiter se află în Capricorn, planeta formează o cuadratură în Berbec – acesta fiind unul dintre cele mai grave aspecte când vine vorba despre noroc. Până la finalul anului, vei simţi că toate proiectele tale au blocaje şi ţi-e greu să găseşti căi de ieşire. De parcă acest lucru nu este suficient, fiecare mic pas pe care încerci să-l faci, indiferent de domeniu, va genera instabilitate. Sfatul astrologului este ca totul anul să pui viaţa în aşteptare şi să fii precaută. Eşti la risc să fii victima înşelătoriilor şi investiţiilor financiare şi este mai bine să eviţi să faci afaceri. De asemenea, va trebui să te gândeşti de două ori înainte să faci o călătorie. Dacă este posibil, amână drumurile lungi, departe de casă, pentru că există risc de evenimente importante, care ţin de boală, accidente.

@unsplash  Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg