Cele mai ghinioniste zodii în 2020. Pur şi simplu norocul se ascunde de ele până spre sfârşitul anului

1 zodii ghinioniste jpg jpeg

Universul este într-o continuă mişcare, iar planetele şi miliardele de stele emană energie chiar şi acum, când citeşti acest articol. Dacă unele zodii primesc belşug, noroc, bunăstare şi iubire, altele sunt de-a dreptul ghinioniste, indiferent de ceea ce fac. Vezi dacă eşti în topul celor 3 şi află ce ai de făcut ca să îţi faci viaţa mai uşoară!

Se spune că „norocul ţi-l faci cu mâna ta“. În multe situaţii vorba izvorâtă din înţelepciunea umană este cum nu se poate mai adevărată. Oamenii muncitori au mai multe şanse de reuşită în viaţă. Când vorbim despre zodii, se potriveşte mai bine zicala că poţi să fii cel mai bun, degeaba dacă nu ai şi un dram de noroc. În această situaţie sunt următoarele trei zodii, cu care norocul se joacă de-a v-aţi ascunselea până la sfârşitul anului.

Rac

Ar fi bine să fii pregătit pentru ceea ce te aşteaptă şi în a doua jumătate a anului 2020! Opoziţia lui Jupiter cu Saturn face ca lucrurile să fie cu adevărat dificile pentru tine, mai ales când vine vorba despre proiecte. Vei vedea că oameni la care nu te aşteptai au reacţii menite să te doboare. După cum bine ai observat, pe tine la greu te ajută foarte mult intuiţia. Încearcă să te centrezi mai des, să stai în prezent cât mai mult în acest an. Himerele trecutului şi ale viitorului nu îţi fac niciun bine. Ai mai multă încredere în puterea ta interioară. Nu face investiţii financiare riscante, ci împrumută una dintre principalele caracteristici ale Scorpionului: neîncrederea. Să nu ai încredere în nimeni, până nu îţi dovedeşte că nu are de gând să îţi facă rău şi să îţi anuleze planurile de viitor.

Balanţă

Lucrurile sunt de asemenea complicate în ceea ce priveşte oamenii de încredere pentru tine, Balanţă. Jupiter şi Saturn vor forma un aspect dur în Berbec, o cuadratură, iar acest aspect aduce, de obicei, ghinion. Este recomandat să eviţi tot ceea ce ţine de noroc pentru a se îndeplini. Succesul investiţiilor financiare şi reorientarea profesională, de exemplu, ţin şi de noroc. Retrogradarea lui Venus în Balanţă şi Scorpion îţi îngreunează, anul acesta, buna funcţionare în plan amoros. Dragostea va fi „amăruie“, în special în a doua jumătate a anului, aşa că fii cu mare bagare de seamă la oamenii care intră în viaţa ta şi care îţi pot face probleme. Dacă eşti într-o relaţie la început de drum, încearcă să nu crezi orbeşte jurăminte despre iubire.

Berbec

Când Jupiter se află în Capricorn, planeta formează o cuadratură în Berbec – acesta fiind unul dintre cele mai grave aspecte când vine vorba despre noroc. Până la finalul anului, vei simţi că toate proiectele tale au blocaje şi ţi-e greu să găseşti căi de ieşire. De parcă acest lucru nu este suficient, fiecare mic pas pe care încerci să-l faci, indiferent de domeniu, va genera instabilitate. Sfatul astrologului este ca totul anul să pui viaţa în aşteptare şi să fii precaută. Eşti la risc să fii victima înşelătoriilor şi investiţiilor financiare şi este mai bine să eviţi să faci afaceri. De asemenea, va trebui să te gândeşti de două ori înainte să faci o călătorie. Dacă este posibil, amână drumurile lungi, departe de casă, pentru că există risc de evenimente importante, care ţin de boală, accidente.

@unsplash  Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg