Cele mai infidele zodii de bărbaţi

1 74061 original jpg jpeg

Tendinţa de a ceda ispitei şi nevoia de a încerca alte lucruri şi experienţe în afara mariajului sau relaţiei sunt influenţate de multe trăsături de personalitate dictate de semnul zodiacal. Îţi prezentăm pe larg care sunt cele mai infidele zodii şi care sunt acei nativi ce nu se sfiesc să calce pe-alături cu drumul.

Un site de întâlniri a dezvăluit la finele anului 2016 un top al celor mai infidele zodii. Astfel,au fost analizate răspunsurile a 2.083 de persoane din toată Europa şi a reieşit că cel mai infidel este bărbatul născut sub semnul Săgetătorului. Bărbaţii care au recunoscut în cadrul acestui sondaj de opinie că au fost necredincioşi partenerelor au subliniat că se considerau nefericiţi în acea relaţie. După bărbaţii Săgetător (16%),în topul zodiilor infidele se situează nativii din Vărsător,Gemeni,Berbec,Scorpion şi Rac. E adevărat,clasamentele acestea variază de la sondaj la sondaj – de aceea,e mai bine să vedem ce spun astrele despre fiecare zodie în parte.

Berbec

Bărbaţii născuţi sub acest semn zodiacal sunt infideli şi sunt chiar recunoscuţi pentru asta. Cedează în faţa nevoilor şi pornirilor trupeşti fără să îşi pună prea multe întrebări. Singura diferenţă dintre ei şi alţi nativi cu inimă zburdalnică este că vor înşira poveşti toată noaptea despre cât de buni sunt.

Taur

Aceşti bărbaţi sunt,de obicei,parteneri credincioşi şi foarte stabili. Nu trebuie să îţi faci prea multe griji în privinţa lor. Dar chiar şi aşa,e bine să fii cu ochii pe bărbaţii Taur,deoarece senzualitatea lor debordantă îi predispune la greşeli.

Gemeni

Se ştie că bărbaţii Gemeni flirtează şi sunt în largul lor pe teren amoros. Se vor lansa adeseori în jocuri periculoase în ceea ce priveşte relaţiile de prietenie romantică,iar acest lucru îi amuză foarte mult. Cu toate acestea,nu trebuie să te îngrijorezi,deoarece nu vor merge niciodată prea departe cu infidelităţile. Le place doar să se joace de-a şoarecele şi pisica.

Rac

Nativii Rac sunt romantici şi infideli,chiar dacă la prima vedere pare că cele două concepte sunt contradictorii. Atunci când se îndrăgostesc,îşi vor urma dorinţa trupească,chiar dacă sunt implicaţi într-o altă relaţie. Pentru nativii Rac,nu se pune problema de a avea o viaţă dublă pe termen lung. Ei spun lucrurilor pe nume foarte repede şi se pricep de minune să facă alegeri.

Leu

Poate părea demodat,dar aceşti nativi vor să fie credincioşi,deoarece încrederea şi fidelitatea sunt părţi esenţiale ale principiilor lor de viaţă. Pentru bărbaţii Leu,ideea de a-şi înşela jumătatea îi trage oarecum în jos — simt că este un lucru degradant pentru ei. De multe ori,se luptă pentru a rezista în faţa chemării frumuseţii. Avantajul este că ştiu să păstreze aparenţele şi sunt foarte înzestraţi în acest sens.

Fecioară

Aici lucrurile sunt simple. Bărbaţii Fecioară sunt fideli în orice fel de circumstanţă. Când eşti cu ei,nu trebuie să îţi fie frică în această privinţă. Chiar şi aşa,atitudinea lor nu merită prea multe laude,căci ei rămân loiali fiindcă sunt prea speriaţi de faptul că ar putea fi prinşi cu mâţa-n sac.

Balanţă

Nativii din zodia Balanţă pot fi infideli,dar numai când se simt neglijaţi în relaţie. Nevoia lor de dragoste şi de plăcere e mai puternică decât orice altceva. Aşa că,dacă partenera îi trece într-un plan secund,ei vor fi tentaţi să caute în altă parte afecţiunea. Din fericire,nevoia de stabilitate şi de armonie îi face să se gândească de două ori înainte de a face un gest ce nu mai poate fi reparat.

Scorpion

Bărbaţii Scorpion sunt pasionali şi fascinanţi – cel puţin aşa îi văd femeile. Şi tot ei cedează uşor în faţa pornirilor trupeşti,fără să îşi pună întrebări. Libidoul lor debordant îi poate împinge adeseori să îşi înşele aleasa inimii. Pot fi prinşi uşor într-o relaţie extraconjugală care să îi ducă mai departe decât s-ar fi aşteptat iniţial.

Săgetător

De cele mai multe ori,Săgetătorii sunt acei bărbaţi căsătoriţi care reuşesc să ducă o viaţă dublă. Le place să pară că s-au conformat normelor societăţii,dar de fapt nu sunt credincioşi partenerelor lor. Multe femei evită acest nativ deoarece este un adevărat artist în a-şi masca faptele reprobabile.

Capricorn

Iată un bărbat care este fidel,chiar foarte credincios am putea spune. Dacă ai o relaţie cu un Capricorn,poţi dormi liniştită când ştii că iese în oraş cu prietenii. Este genul de bărbat care nu te va înşela niciodată,este sigur pe sine şi un partener foarte stabil atunci când se află într-o relaţie. Mai degrabă ar pune capăt unei legături decât să îşi înşele iubita.

Vărsător

Aici lucrurile sunt destul de clare:nativii sunt nestatornici,instabili şi deloc loiali,deoarece nu se gândesc la consecinţele faptelor lor când acţionează. Se aventurează cu capul înainte,fără să îşi pună întrebări,mai ales dacă s-au plictisit de viaţa în doi. Nu le pasă dacă vor fi prinşi asupra faptului şi fac doar ceea ce doresc.

Peşti

Bărbaţii în Peşti sunt extrem de loiali şi ataşaţi de partenera lor. Ei sunt adevăraţi parteneri iubitori şi nu îşi doresc prea multe de la relaţie:vor doar să fie împreună cu jumătatea lor. Chiar şi aşa,e bine să fii atentă când ai o relaţie cu un nativ din zodia Peşti:se poate lăsa influenţat de o prezenţă feminină captivantă şi se poate pierde într-un vârtej emoţional.

Citeşte şi:Cele mai ghinioniste zodii în luna aprilie 2017

Zodii care fac sex la prima întâlnire

Sursa foto: statisticbrain.comRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg