Cele mai norocoase zodii în luna mai

1 74245 original jpg jpeg

Luna mai va sta pentru mulţi nativi sub semnul norocului. Lor le va merge bine în toate, chiar dacă ocazional vor întâmpina şi unele neplăceri.

Taur

În această lună,îţi vei seta propriile obiective şi vei munci din greu pentru a le atinge fără sprijinul altora. Este posibil ca în această perioadă să fii forţat să-ţi cauţi un alt loc de muncă. Patea bună este că vei reuşi să găseşti altceva ce-ţi va aduce satisfacţii pe plan financiar. Mai mult,acest lucru îţi va permite să-ţi petreci mai mult timp cu familia sau poate chiar să-ţi începi propria afacere. Dacă eşti singur,ai toate şansele să-ţi găseşti pe cineva.

Citeşte şi:Cele mai inspirate nume de copii,în funcţie de semnul zodiacal

Fecioară

Te vei axa pe carieră în această lună. Chiar dacă familia va fi pe locul doi pentru tine în această perioadă,vei avea tot sprijinul ei. În primele trei săptămâni ale lunii mai 2017,va trebui să faci nişte compromisuri pentru atingerea scopurilor. În ultima săptămână din lună,trebuie să-ţi schimbi strategiile şi să mergi mai departe pe cont propriu. Primele 15 zile din mai sunt favorabile pentru călătorii.

Balanţă

Planetele îţi sunt favorabile în această lună. Pentru că în ultimele luni te-ai dedicat muncii,eforturile îţi vor fi răsplătite pe măsură. Balanţele singure vor avea multe oportunităţi în a-şi găsi sufletul-pereche. Chiar dacă creşterea financiară la care visezi nu va avea loc imediat,vei face mari progrese şi la acest capitol.

Citeşte şi:În ce oraş din lume ar trebui să locuieşti,potrivit zodiacului

Săgetător

În mai 2017,interesul tău se va muta de la preocupările emoţionale la cele profesionale. Ca să nu ai dificultăţi în atingerea obiectivelor tale,acceptă ajutorul celor din jur. Acesta este momentul potrivit pentru a-ţi pune în practică planurile. Săgetătorii care sunt în căutarea unui nou loc de muncă vor avea succes în această lună. Ei vor face câteva călătorii în interes profesional la sfârşitul perioadei.

Capricorn

Apar probleme în familie,care necesită multă răbdare pentru a le rezolva. Le vei soluţiona până la sfârşitul lunii. Vei face multe compromisuri la serviciu şi vei munci cot la cot cu ceilalţi colegi. Vei culege roadele muncii tale în a treia săptămână a lunii mai. Nativilor Capricornli se vor ivi numeroase ocazii în găsirea partenerului ideal în această lună,iar relaţiile cu familia vor fi plăcute în timpul lunii.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg