Cu ce zodii nu ar trebui să te întâlneşti niciodată

1 74121 original jpg jpeg

Înainte să intri într-o relaţie, s-ar putea ca astrele să îţi fi pregătit deja pe cineva. Pentru a fi sigură că nu vei avea parte de experienţe neplăcute la prima întâlnire, e bine să ştii cu cine nu te potriveşti, în funcţie de zodie.

Berbec

Evită nativii Capricorn. De ce? Pentru că tu eşti o persoană căreia nu îi plac regulile,în timp ce bărbatul Capricorn le impune. Te vei simţi mereu criticată în tot ceea ce faci,iar atitudinea ta îl va pune pe gânduri pe nativul radical. Eşti o fire spontană,în timp ce partenerul tău nu ar ieşi nici măcar în oraş fără să facă o rezervare. Vei observa încă de la început că nu puteţi avea o relaţie de lungă durată,căci nativul Capricorn are deja o relaţie...cu jobul.

Taur

Evită nativii Vărsător. Eşti o fire mult prea conservatoare pentru bărbaţii Vărsător,care se plictisesc foarte repede de orice. În timp ce ţie îţi plac siguranţa şi stabilitatea,el va dori să aibă cât mai multă libertate. Se poate simţi încătuşat alături de tine,chiar şi fără să îi impui nimic. Lasă pe altcineva să îţi aprecieze calităţile şi virtuţile.

Gemeni

Evită nativii Scorpion. Tu nu faci casă bună cu ei,căci ai o personalitateduală. Bărbatul Scorpion va pretinde să îi fii fidelă chiar şi înainte de primul sărut. Cu şarmul său aparte,te va fermeca încă de la prima întâlnire,însă idila voastră nu va dura prea mult.

Rac

Evită nativii Săgetător. Sălbatic şi de nestăpânit,bărbatul Săgetător va veni în viaţa ta ca o tornadă şi,uneori,fix de asta ai nevoie ca să ieşi din rutină. Însă,din păcate,tu nu vei putea ţine pasul cu ritmul său din cauza sensibilităţii tale exacerbate. Diferenţele dintre voi ar putea să îţi creeze în timp suferinţe.

Leu

Evită nativii Peşti. Încântătorul şi visătorul bărbat Peşti te va cuceri de îndată. Ai putea să simţi o beatitudine puternică,ce îţi va transforma viaţa într o poveste. Dar dincolo de fantezie,stările bărbatului Peşti pot deveni depresive. Vei crede că e vina ta şi te vei simţi ignorată. Tu ai nevoie de atenţie şi de complimente zilnice,care să îţi hrănească stima de sine.

Fecioară

Evită nativii Balanţă. Primele întâlniri vor fi atât de frumoase încât vei crede că el e alesul. Aveţi gusturi asemănătoare,împărtăşiţi aceleaşi valori,aceleaşi aspiraţii în viaţă,însă tu eşti persoana certitudinilor,a siguranţei complete. El nu vrea nimic programat,nu vrea să se grăbească şi îţi va răspunde mereu cu poate,ceea ce pe tine te va enerva enorm.

Citeşte şi Top 5 zodii de bărbaţi de care să te fereşti

Balanţă

Evită nativii Fecioară. Educaţi,eleganţi şi foarte devotaţi,bărbaţii Fecioară te vor încânta încâ de la prima vedere. Chiar dacă la început,astrele par să fie de partea voastră,vei vedea că nu sunteţi potriviţi. Ţie îţi place să cheltuieşti,să trăieşti bine,bărbatul Fecioară este foarte econom şi te va critica de îndată ce îi greşeşti.

Scorpion

Evită nativii Gemeni. Deşi eşti atrasă profund de stilul bărbatului Gemeni,dorinţa de apropiere se va stinge rapid când vei observa felul său dual. În afara faptului că eşti un om cu două feţe,te ar putea deranja şi faptul că e egoist şi se iubeşte pe sine mai mult ca orice. Tu eşti o idealistă,îţi doreşti o dragoste împlinită de la început şi până la sfârşit,ceea ce un bărbat Gemeni cu greu îţi va putea oferi.

Săgetător

Evită nativii Rac. Ţie nu îţi plac sentimentalii,sensibilii sau plângăcioşii. Tu vrei un bărbat adevărat,care să îţi suscite interesul şi să păstreze o doză de mister. Nu eşti foarte implicată în relaţii deoarece majoritatea timpului o dedici cariereitale. Diferenţele dintre voi vă vor ajuta să vă daţi seama că nu puteţi fi un cuplu de invidiat.

Capricorn

Evită nativii Berbec. Eşti o fire mult prea stabilă pentru un bărbat atât de impulsiv,care acţionează uneori fără să mai gândească. În plus,maturitatea şi înţelepciunea de care dai dovadă în viaţă îţi vor arăta că nu ai ce căuta cu o persoană infantilă,care nu ia totul în serios.

Vărsător

Evită nativii Taur. Oricât de mult ai admira romantismul bărbatului Taur,pasiunea lui exacerbată te va copleşi. Tu nu poţi înţelege de ce ei au nevoie să audă Te iubesc cu fiecare mesaj pe care îl trimiţi sau frica lor atunci când tu plănuieşti o ieşire cu fetele. Gusturile lor mult prea scumpe nu se potrivesc cu aspiraţiile tale înspre uman,şi nu material. În timp ce ei ar comanda caviar,tu ai face o donaţie pentru a salva oamenii de la sărăcie. Diferenţa de valori va risipi orice conexiune.

Peşti

Evită nativii Leu. Nu îţi plac bărbaţii mult prea lăudăroşi şi îngâmfaţi. Vei observa în timpul întâlnirilor cum bărbatul Leu îţi va arăta ce haine scumpe poartă,ce preparate mănâncă şi ce concesii nu va face niciodată. Este mult prea înfumurat pentru gustul tău.

Sursă foto theodisseyonline.com

Citeşte şi 10 lucruri neştiute despre zodia PeştiRecente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg