Cum să-l cucereşti, în funcţie de zodie

1 58380 original jpg jpeg

Ţi s-au aprins călcâiele după colegul de serviciu, unul dintre prietenii tăi sau după un străin cu care ai schimbat doar câteva vorbe şi priviri?

Dacă vrei să îl cucereşti,află care este semnul lui zodical şi treci la atac,în funcţie de zodia în care este născut.

Bărbatul Berbec

Bărbatul berbec este un semn de foc,aşadar ai toate şansele să-l cucereşti,deoarece este genul de persoană care nu este greu de impresionat şi se îndrăgosteşte destul de repede. Însă,fii atentă pe cât de repede se aprinde focul pasiunii,pe atât de repede se poate stinge.

Ce îi place:Îi plac aventurile,provocările,să încerce lucruri noi şi umorul.

Ce să faci şi ce nu:În primul rând,prefă-te că nu l-ai remarcat,deaorece este un cuceritor,aşa că va veni el la tine. Vorbeşte şi poartă-te cât mai natural. Nu îi aproba fiecare vorbă,întrucât nu îi plac femeile care nu au propriile lor păreri. Încearcă să nu pui suflet încă de la primele întâlniri,altfel se va depărta de tine înainte ca tu să observi. Cu cât pari mai detaşată,cu atât mai multe te va dori.

Bărbatul Taur

Bărbatul Taur este un semn de pământ,motiv pentru care savurează micile plăceri ale vieţii. Dragostea contribuie la împlinirea lui spirituală,însă asta nu înseamnă că este uşor de cucerit. Se atacă destul de uşor,este romantic,însă poate deveni posesiv şi gelos.

:Îi place mâncarea bună,muzica,afecţiunea,natura şi munca.

Ce să faci şi ce nu:Fii spontană şi du-l în locurile în care va găsi lucrurile care îi plac cel mai mult. Atunci când eşti alături de el,vorbeşte-i şi poartă-te senzual. Întreabă-l care sunt părerile lui vizavi de ceea ce discutaţi,însă în cazul în care observi că nu vrea să îţi răspundă,nu îl forţa. Taurii au nevoie de timp pentru a-şi exprima sentimentele.

Bărbatul Gemeni

Dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat născut în zodia gemeni,află că îi place să vorbească ore în şir despre tot felul de lucruri. Aşadar îi plac femeile vorbăreţe,cu care are ce discuta. Din păcate este precum un flutere care zboară din floare în floare,fiindu-i destul de greu să se îşi găsească un loc stabil.

:Să cunoască oameni,să dezbată idei,să socalizeze,să râdă şi să glumească.

:Ca să-l cucereşti trebuie să îi arăţi că eşti diferită de restul,chiar dacă asta înseamnă să exagerezi puţin. Arată-i că eşti originală atât în lucrurile pe care i le povesteşti,cât şi în ceea ce faci în mod obişnuit.

Bărbatul Rac

Bărbatul rac este de-a dreptul sensibil şi are o bună intuiţie. Indiferent de vârsta pe care o are,este asemenea un copil mare,căruia îi plac poveştile.

:Finalurile fericite,familia,secretele şi dulciurile.

:Arată-i partea ta maternă,vorbeşte cu el despre copilăria ta,împărtăşeşte cu el secretele tale. Încurajează-l să vorbească despre viaţa lui,fă-i complimente şi recompensează-l cu dulciuri. Cu siguranţă,te va adora.

Bărbatul Leu

Un bărbat născut în zodia leu atrage mai mereu privirile celor din jur. Când un leu vrea o femeie,nimic nu îl poate opri. Însă,când o femeie vrea un bărbat născut în zodia leu,pot apărea ceva dificultăţi,întrucât le place să fie curtaţi mult timp,mai ales dacă nu sunt siguri că aţi putea fi o pereche frumoasă din toate punctele de vedere.

:luxul,tradiţiile,onoare şi loialitatea.

:Ca să te remarce trebuie să ieşi din anonimat. Însă,ai grijă să nu ieşi în evidenţă mai mult decât el,altfel se va retrage subtil,fără a mai putea face ceva. Complimentează-l,însă nu într-un mod evident,fii senzuală şi feminină,foloseşte-te de zâmbetul tău,pentru a-l cuceri definitiv.

Bărbatul Fecioară

Bărbatul născut în zodia fecioară este rezervat şi modest,ceea ce înseamnă că nu îşi expune sentimentele pe tavă. Îi plac femeile inteligente,cu care are ce să discute,indiferent de situaţie.

:ordinea,modestia,eleganţa şi adevărul

:Încearcă să-l cunoşti puţin câte puţin. Nu încerca să te aproprii prea repede de el şi nu aştepta cu disperare ca el să facă primul pas,dar nici nu te entuziasma şi nu-i spune din prima clipă că este bărbatul vieţii tale. Fii atentă la cuvintele pe care le foloseşti.

Bărbatul Balanţă

Acest bărbat are nevoie de prezenţa celor din jur pentru a simţi că există. Urăşte conflictele şi încearcă să găsească puţină fericire în orice lucru pe care îl face. Îi place eleganţa şi rafinamentul,în special când vine vorba de femei. Este uşor de influenţat şi întâmpină dificultăţi atunci când este nevoit să ia o decizie.

:lucrurile frumoase,adunările sociale,idealurile.

:Fii foarte elegantă,din cap până în picioare. Nu trece peste detalii,deoarece pentru bărbatul balanţă sunt extrem de importante. Fii drăguţă,caldă şi zâmbeşte des. Nu face prima mişcare,aşteaptă-l pe el să intre în contact cu tine. La prima întâlnire evită să vorbeşti prea mult despre tine,dar arată-i că ai o cultură generală vastă.

Bărbatul Scorpion

Bărbatul scorpion are o intuiţie extrem de bună. Îi place orice lucru neobişnuit,ieşit din comun. Este un bărbat pasional,posesiv şi gelos,se străduieşte să îşi arate sentimentele,însă nu tot timpul reuşeşte.

:banii,jocurile,secretele,umorul,obstacolele.

:Va aranja lucrurile în aşa fel încât tu să fii cea care vorbeşte prima. Nu te teme să faci o mişcare,însă păstrează-ţi aerul misterios,pentru a-l determina să te cunoască mai bine. Arată-i partea ta senzuală,fiindcă viaţa amoroasă a unui scorpion are la temelie senzualitate şi pasiune.

Bărbatul Săgetător

Plin de viaţă,bărbatul săgetător este tot timpul în mişcare. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă,uneori este infidel,însă atunci când se îndrăgosteşte este cât se poate de serios.

:călătoriile,râsetele,mâncarea şi petrecerile.

:Acordă atenţie aspectului tău fizic,deoarece nu îi plac femeile care se neglijează,dar nici cele care sunt sofisticate. Fii simplă şi naturală,dar puţin senzuală. Arată-i că ai ceea ce îi place. Mai mult,dacă reuşeşti să îl faci să zâmbească,va fi cu siguranţă al tău.

Bărbatul Capricorn

Deseori cu picioarele pe pământ,bărbatul capricorn este un tip discret,dar ambiţios. Este o fire geloasă,însă încearcă din răsputeri să nu arate acest lucru. În dragoste se teme de fiecare dată să nu fie părăsit. Deşi pune suflet treptat,sentimentele care se formează devin solide.

:munca,adevărul,discreţia şi politeţea.

:Vorbeşte cu el despre serviciul tău sau al lui. Când eşti prin preajma lui nu este cazul să fii extravagantă,însă este indicat să acorzi atenţie vorbelor pe care le spui şi felului în care te îmbraci. Cu cât eşti mai conservatoare,cu atât mai bine.

Bărbatul Vărsător

Bărbatul vărsător este plin de idei,original,foarte creativ şi deseori pare a fi un artist. Caută o persoană care să nu îl constrângă şi să nu îi impună lucruri care nu îi fac plăcere.

:aglomeraţia,noile experienţe,libertatea şi dezbaterile.

:Chiar dacă eşti înnebunită după el,nu este indicat să faci prima mişcare. Aşteaptă-l pe el să vină la tine. Surprinde-l cu originalitatea ta,povesteşte-i lucruri inedite şi poartă-te în aşa fel încât să nu aibă impresia că libertatea îi este pusă în pericol.

Bărbatul Peşti

Bărbatul născut în zodia peşti este afectiv,romantic,idealist şi are o intuiţie bună. De asemenea,el este destul de visător,motiv pentru care nu este tot timpul cu picioarele pe pământ.

:oamenii generoşi,zilele în care poate visa cu ochii deschişi,viaţa uşoară.

:Chiar dacă nu este interesat prea mult de felul în cre te îmbraci,acordă foarte multă atenţie felului tău de a fi. Bărbatului peşti îi plac femeile cu o personalitate puternică. Foloseşte-te de contactul vizual şi gesturile senzuale atunci când îi împărtăşeşti gândurile tale. Încearcă să fii pe aceeaşi lungime de undă cu el,doar aşa vei ajunge să îl cucereşti.