Cum să-ţi decorezi casa, în funcţie de zodie

1 50855 original jpg jpeg

Semnul zodiacal spune multe despre personalitatea ta. Şi la fel de multe despre modul în care îţi decorezi casa. Dacă nu ţi-ai găsit încă stilul, inspiră-te de aici.

Berbec

Îndrăzneaţă,energică şi generoasă,îţi place să fii mereu pe primul loc. Adevărul este că te-ai născut să fii vedetă! Pentru tine,mobilierul nu are o valoare strict funcţională. Fire extravertită,te simţi în largul tău într-un decor strălucitor,şic,dar plin de fantezie. Preferi stilul baroc,ţesăturile rafinate,mobilierul contemopran din materiale la modă şi nuanţa argintie. Artiştii contemporani sau debutanţii te încântă,iar operele lor îşi găsesc perfect locul în casa ta.

Ce te inspiră:negrul,argintiul,cristalul,ambianţa contemporană. De obicei,eşti cu un pas înaintea tendinţelor.

Taur

Senzualitatea şi simplitatea sunt atuurile tale. Acorzi multă importanţă confortului şi tot ce te înconjoară are pentru tine o valoare exactă. Îţi plac lucrurile frumoase,materialele nobile,mobila din lemn masiv şi obiectele de artă. Interioarele în care te simţi cel mai bine sunt cele ordonate,cu spaţii largi pentru primirea oaspeţilor:mese joase rafinate şi fotolii confortabile pentru servitul cafelei,totul în tonuri calde,liniştitoare.

:tonurile naturale,dar şic,nuanţele bej,roz-somon şi gri.

Gemeni

Hiperactivă,eşti genul de femeie care se simte bine într-o pereche de pantofi sport. Mereu pusă pe distracţie şi în permanenţă în căutarea ideilor inovatoare,îţi place să trăieşti într-un spaţiu deschis,în care monotonia nu are ce căuta. Casa ta este un mlelanj de articole în tendinţe şi obiecte decorative de toate genurile. Îţi place schimbarea,aşa că obişnuieşti să redecorezi des şi amesteci stilurile până găseşti combinaţia care să-ţi fie pe plac.

:tendinţele şic,melanjul de stiluri cu pronunţată notă personală şi culoarea verde.

Rac

Visătoare şi nostalgică,eşti foarte ataşată de oameni,de lucruri şi de obiectele vechi pe care le colecţionezi fără să ştii exact pentru ce. Casa ta este un loc ce îndeamnă la trândăvie. Atmosfera caldă este întărită de combinaţia de ţesături din bumbac,lemn antichizat,canapele mari şi confortabile şi serviciul de ceai din porţelan care te îmbie la şuetă. Cel mai mult îţi plac interioarele liniştitoare.

:tablourile şi mobilierul vechi şi tonurile pastelate de ocru,albastru deschis,mov.

Leu

Cauţi mereu să seduci şi să impresionezi,ceea ce ascunde o stimă scăzută de sine,în ciuda siguranţei pe care o afişezi. Decorul care ţi se potriveşte? Strălucitor,ludic sau teatral,exact ca tine! Dacă ai pus ochii pe un obiect decorativ care-ţi place,îl cumperi chiar dacă este extrem de scump. Casa ta este îngrijită şi decorată într-un mod absolut original.

:stilul rococo,dantela sau catifeaua,ramele aurite,culorile roşu şi negru sau tonurile strălucitoare.

Fecioară

Se spune că eşti tipicară,ba chiar o maniacă a ordinii... Dar ce e rău în a vrea ca fiecare lucru să fie la locul lui? Eşti înzestrată cu o eleganţă naturală şi te te caracterizează sobrietatea. În materie de decoraţiuni,preferi materialele nobile,liniile simple dar surprinzătoare. Casa ta,mobilată minimalist,este decorată într-un stil rafinat şi coerent. Pui accent pe funcţionalitate şi eleganţă. Îţi plac materialele strălucitoare şi netede,din sticlă sau lemn lăcuit.

:eleganţa şi simplitatea aproape masculină. Preferi nuanţele gri deschis,bej şi liniile simple.

Balanţă

Eşti o femeie fatală sau una sentimentală? Dintre cele două,spre care înclini? Nu trebuie să alegi pentru că semnul tău zodiacal îţi permite să îmbini contrariile în totală armonie. La fel stă treaba şi în materie de amenajare a casei. Apreciezi designul contemporan,dar preferi să-l personalizezi. Astfel,ia naştere un univers în care alternează forme excentrice cu obiecte „cuminţi”. Eşti spontană,iar casa ta reflectă perfect acest lucru.

:melanjul de decoraţiuni,culorile portocaliu şi negru,formele geometrice opuse şi cristalul.

Scorpion

Hotărâtă,profundă şi spirituală,ai nevoie de un interior care să-ţi semene:rafinat şi expresiv,dar care păstrează o doză mare de mister. Îţi place să fii provocatoare,aşa că decorul va conţine note excentrice. Stilul tău decorativ lasă impresia că dezvăluie totul,dar păstrează mereu o parte de intimitate inaccesibilă,exact ca tine.

:eşti înclinată spre stilul gotic,dar îţi palce să-l îndulceşti cu mici accente-fantezie. Preferi negrul,luminile difuze şi jocul de umbre şi lumină.

Săgetător

Şarmantă,sociabilă,copilăroasă şi motivată,poţi trece uşor drept femeia ideală. Toţi prietenii tăi ştiu că eşti sufletul petrecerii. La tine găsesc oricând un tacâm în plus,o sticlă pusă la rece şi perne care îi aşteaptă să se aşeze. Poţi crea o ambianţă primitoare din orice:o ţesătură orientală,câteva taburete cu motive tradiţionale,lumânări colorate şi platouri cu aperitive gata să fie servite! E clar,la tine nu se plictiseşte nimeni. Pui preţ pe mobilierul ecologic şi e posibil să fii printre cele care reciclează selectiv gunoiul.

:îţi place stilul etno-şic. Preferi culorile tari:portocaliu,roşu,verde,turcoaz şi auriu.

Capricorn

Femeie modernă şi independentă,eşti serioasă,mândră şi rafinată. Îţi place să amesteci stilurile,dar decorurile pe care le creezi au mereu un aer sobru şi câteva note excentrice. Nu-ţi plac decorurile romantice şi nici culorile pale. În materie de culoare,le alegi pe cele vii,fluorescente. Eşti sigură pe tine,iar interiorul reflectă această impresie de stăpână.

:interiorul pe gustul tău poate trece drept birou:sobru şi contemporan,cu mici tuşe de culori vii,reflectând o feminitate sobră,dar provocatoare.

Vărsător

Curioasă şi visătoare,dai dovadă uneori de mult pragmatism. Îndrăgostită de cărţi,dar şi de cel mai noi apariţii tehnice,îţi poate pica cu tronc un obiect complet banal ca o ţesătură cu motive romantice. Casa ta este un melanj de obiecte ultimul răcnet şi decoraţiuni cu valoare sentimentală:colaje cu imagini din locurile pe care le-ai vizitat sau fotografii din copilărie. În amenajarea casei,te laşi condusă mai mult de starea de spirit,decât de tendinţe.

:culoarea nu e importantă atâta timp cât îţi provoacă emoţie. Stilul tău? Nu fost definit încă,pentru că este unul cu totul şi cu totul original şi destul de greu de explicat.

Peşti

Eşti o visătoare incorigibilă. Nici nu se pune problema să te laşi condusă de raţiune. În schimb,te laşi pradă dorinţelor tale. Interiorul care ţi se potriveşte? Feminin,mobilat original,uneori prea încărcat. Însă pe tine nu te preocupă funcţionalitatea,ci vrei să fii înconjurată de lucrurile care-ţi plac. Veşnic îndrăgostită,nu poţi rezista obiectelor cu valoare sentimentală sau pernuţelor decorative.

:decorul feminin,trandafiri roz şi obiecte în formă de inimioară,ca şi cum în fiecare zi ar fi Sfântul Valentin.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg