Cum sunt afectate zodiile de echinocţiul de primăvară. Ei sunt nativii favorizaţi de astre

1 echinoctiu zodii jpg jpeg

Zodiile sunt influenţate de echinocţiul de primăvară, care marchează începutul anului astrologic, motiv pentru care îţi propunem să descoperi care sunt zodiile care vor avea o primăvară memorabilă, dar şi cele care vor avea de suferit.

Berbec

Încă eşti sub influenţa luptei, ca urmare, viaţa ta este cu suişuri şi coborâşuri. Toată luna vei avea parte de inspiraţie şi de încurajare a părţii tale mai agitate, care provoacă, având ca susţinător planeta acţiunii, Mercur. Pe de altă parte, în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi, aceştia fie te stârnesc, fie îţi cer ajutorul.

Venus este prezentă pentru tine în luna martie, aşa că poate apărea la orizont ideea de relaţie.

Taur Echinocţiul va scoate la iveală atât latura bună a ta, luminoasă, cât şi latura întunecată, iar treaba ta este să te accepţi aşa cum eşti, şi cu bune, şi cu rele.

De asemenea, apare oportunitatea de a lucra în echipă şi a face cunoştinţă cu alte persoane noi. Pe de altă parte, îl ai şi pe Marte care îţi dă prea multă energie şi te copleşeşte şi, ca şi cum nu ar fi de ajuns, intri în conflict cu o femeie la fel de încăpăţânată ca tine. Orice s-ar întâmpla rău în viaţa personală, trebuie să continui munca în mod eficient sub patronajul lui Jupiter.

Păstrează-ţi energia pentru muncă şi pentru plăcere în egală măsură. Cu Saturn în opoziţie, există posibilitatea foarte mare de a lucra la un proiect important. În această atmosferă, ai tendinţa de a pune presiune în ceea ce priveşte cariera, dar întrevezi şi ocazia de a fi în lumina reflectoarelor.

Ce contează pentru tine acum este cariera, deşi e posibil să ai parte de câteva momente mai agitate. Marte te ajută în acest sens şi îţi îndreaptă atenţia spre contactele pe care le ai pentru a găsi sprijin.

Leu

Dragă Leule, deşi ai multă încredere în tine în ceea ce priveşte partea financiară, fii atent să nu cazi în iluzia că nu trebuie să-ţi faci niciodată griji pentru bani. Evită înţelegerile care nu te avantajează şi măreşte-ţi atenţia în acest aspect al banilor.

Pe de altă parte, atracţia sexuală creşte, ceea ce va face bine relaţiei tale, care e puţin cam serioasă. Menţine-ţi drumul în ceea ce priveşte cariera, care îţi solicită destulă energie şi angajament din partea ta.

Fecioară

Relaţiile tale au o anumită intensitate, iar Venus îţi accentuează latura erotică, dar şi cea financiară. Acestea sunt cele două subiecte care te privesc pe tine în această primăvară. Luna Nouă din 28 martie este un semnal pentru tine să te ocupi de finanţe.

Marte te ajută şi-ţi dă un impuls pentru munca intelectuală, însă, în acelaşi timp, eşti percepută şi ca o persoană timidă, aşa că în cealaltă jumătate de an ai ocazia să dovedeşti contrariul.

Planeta ta, Venus, a intrat în retrograd pe 4 martie, ceea ce îţi cam dă de lucru. Parcă nimic nu se mai potriveşte, te afli şi într-o relaţie în care pluteşte nesiguranţa.

Totuşi acest an vine cu o schimbare foarte mare. Avându-l pe Jupiter lângă tine, stima ta de sine ar trebui să fie mare şi să ai parte de o mulţime de oportunităţi.

Relaţiile ar trebui să vină natural, iar atenţia ta se îndreaptă spre un stil de viaţă sănătos, cu tendinţe spirituale.

În perioada asta ai parte de multe momente emoţionante, dar nu uita de rutina care îţi este utilă. Bucură-te de viaţă, de prieteni, de iubire şi de copii. Aceştia sunt în viaţa ta pentru a-i sărbători şi a-i îmbrăţişa.

Dacă ai vreun talent şi eşti orientat spre lucrurile făcute de mână, acum este momentul să-ţi scoţi în evidenţă creativitatea.

Află care sunt previziunile astrologice pentru celelalte zodii, aici!