Destin în dragoste. Ziua naşterii îţi spune dacă îţi găseşti alesul

destin în dragoste jpeg

Crezi că nu există destin în dragoste? Mai gândeşte-te! Tainele zodiacului lui Amor îţi sunt acum dezvăluite! Bazat în parte pe secretele numerologiei, acest horoscop este împărţit pe cinci grupe, în funcţie de data naşterii.

Destin în dragoste pentru Grupa A: Iubirea adevărată începe cu o prietenie frumoasă

Când vorba de destin în dragoste, persoanele din această grupă sunt foarte sensibile şi aproape dependente de sentimentul de iubire. Nu suportă singurătatea,de aceea adesea vor prefera – chiar dacă partenerul nu le dă acei fiori pe care cred ei că ar trebui să-i simtă dacă se îndrăgostesc cu adevărat – să-şi ascundă adevăratele sentimente de ochii celui care le stă aproape,pentru a nu înfrunta valurile vieţii pe cont propriu.

Cei din grupa A le sunt foarte loiali prietenilor şi ar face orice pentru a nu-i dezamăgi.

Pe de altă parte,dacă sentimentele le sunt trădate,nu ezită să curme amiciţia,oricât de tare i-ar durea acest lucru. Sunt foarte pasionali şi nerăbdători şi vor,în majoritatea timpului,ca fiinţa iubită să joace după cum cântă ei. Sunt,de asemenea,intrigaţi de o persoană inteligentă,pe care îşi propun s-o cucerească şi pentru care pun la bătaie tot arsenalul lor de atuuri.

Destin în iubire pentru Grupa B: Ei se lasă cuceriţi,întâi şi întâi,la nivel mental

Visurile şi ambiţiile lor depăşesc,în prima parte a vieţii,nevoia de a fi într-un cuplu strâns,iar gândurile de a-şi întemeia o familie vin destul de târziu. Libertatea lor de mişcare şi acţiune e foarte importantă,iată de ce nu-şi pun sufletul pe tavă prea des,iar când o fac,sunt aproape siguri că cel căruia i-au dăruit preaplinul lor sufletesc chiar o merită.

Pe de altă parte,au standarde foarte înalte,pe care muritorii de rând cu greu le pot atinge. În ceea ce priveşte acest destin în dragoste al celor din Grupa B, în căutarea partenerului perfect riscă adesea să piardă persoane pe care s-ar fi putut baza cu adevărat.

Deşi sunt flataţi de vorbe pline de patos,nu acordă încredere oricui. Sunt foarte ataşaţi de prietenii lor,dar se şi ascund mult de ei. Per ansamblu,sunt parteneri care analizează cu atenţie şi partea pozitivă,şi aspectele negative ale unei relaţii,în încercarea de-a fi cât mai obiectivi cu putinţă.

Destin în dragoste pentru Grupa C: Nativii pun preţ pe fapte,nu pe vorbe şi pe trăinicia sentimentelor

Cei din această grupă se tem de dezamăgirile în dragoste. Iată de ce,adesea,îşi ascund sufletul sub o mantie protectoare şi cu o atitudine care preţuieşte lucrurile palpabile,mai puţin partea emoţională. În schimb,asta nu înseamnă că nu sunt înconjuraţi de oameni care le vor binele şi cu care nativii adoră să petreacă timp de calitate.

Sunt sinceri şi adevăraţi iubiţi,chiar puţin timizi,atunci când lasă garda jos. Evită certurile şi reproşurile inutile,dar reţinerea de a-şi arăta stările de emoţionabilitate le influenţează şi relaţionarea intimă. Sunt însă parteneri de cursă lungă atunci când găsesc o persoană care e dispusă să facă eforturi pentru ca amândoi să clădească ceva trainic.

Destin în iubire pentru Grupa D: Farmecul relaţiilor e dat de patos,dedicare,dar şi de excese

Încă din copilărie sau adolescenţă,cei născuţi în zilele aferente acestei grupe aveau o schiţă mentală a cum o să arate şi o să se comporte alesul lor. Vor să îşi ducă la îndeplinire propriul destin în dragoste.

În iubire, ar face orice să le îndeplinească dorinţele celor apropiaţi. Au tendinţa să idealizeze pe alocuri sentimentul de iubire şi să adore iubitul sau iubita din vis,nu pe cel care le ostoieşte griji şi îngrijeşte sufletul de fapt.

Sunt predispuşi la a-şi lăsa capul sucit de vorbe goale,lipsite de conţinut,şi nu de puţine ori ajung în anumite conjuncturi amoroase alături de persoane care au fel şi fel de interese. Îşi controlează foarte greu reacţiile,mai ales atunci când sunt dezamăgiţi,şi atunci reacţionează necugetat.

Destin în dragoste pentru Grupa E: Viaţa lor amoroasă e o distracţie continuă

Viaţa e făcută pentru ei dintr-o sumă de distracţii,la care,la începuturile unei relaţii,nu renunţă cu uşurinţă,oricât de mult ar ţine la partener. Asta nu-i face materialişti ori artificiali,pur şi simplu li se întâmplă să nu întâlnească omul pe măsura lor – îşi zic ei. Iată de ce flirturile mai mult sau mai puţin vinovate compun peisajul lor amoros,deşi există şi momente când,în adâncul sufletului,chiar se tem că vor rămâne singuri.

Îşi revin însă repede atunci când fac un calcul mental rapid al numărului de prieteni,dar şi al celor pe care i-au înrobit în mrejele iubirii. Marea lor problemă e că iau lucrurile mult prea uşor şi refuză cu încăpăţânare să muncească pentru îndeplinirea unui vis,de teama eşecului.

Grupa A:te-ai născut într-o zi de 1,6,11,16,21,26,31

Grupa B:te-ai născut într-o zi de 2,7,12,17,22,27

Grupa C:te-ai născut într-o zi de 3,8,13,18,23,28

Grupa D:te-ai născut într-o zi de 4,9,14,19,24,29

Grupa E:te-ai născut într-o zi de 5,10,15,20,25,30

Citiţi şi Cele mai puternice, mai sexy şi mai atractive zodiiRecente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg