Elementele zodiacale şi compatibilitatea

1 55338 original jpg jpeg

Elementele naturii nu dictează doar legile universului, ci şi relaţia dintre parteneri. Află dacă sunteţi compatibili sau dacă natura complotează împotriva voastră.

Pământ:Taur,Fecioară,Capricorn

Aer:Gemeni,Balanţă,Vărsător

Foc:Berbec,Leu,Săgetător

Apă:Rac,Scorpion,Peşti

Foc şi Foc

Este o combinaţie explozivă între parteneri. Dacă acum sunteţi cuprinşi de o pasiune mistuitoare,în clipa următoare s-ar putea să vă certaţi la cuţite. Între voi nu vor exista niciodată momente de plictiseală,ci dimpotrivă veţi deborda mereu de energie.

Foc şi Pământ

Este o combinaţie stabilă care garantează o relaţie de lungă durată. Dacă aveţi aceleaşi interese şi vreţi să urmaţi acelaşi drum în viaţă,veţi avea o cărare presărată cu fericire. Aveţi,însă,grijă la faptul că cei care sunt dominaţi de pământ au tendinţa să nu accepte prea multe riscuri,în timp ce focul este mereu deschis la noi provocări.

Foc şi Aer

Cheia acestei relaţii este să vă acceptaţi reciproc şi să mai şi cedaţi din când în când. Stabilitatea nu este o opţiune,ci dimpotrivă veţi fi mereu tentaţi să exploraţi noi orizonturi.

Citeşte şi:

Cum să te porţi într-o relaţie,în funcţie de zodie

Soluţii pentru o relaţie în criză

Foc şi Apă

Sunteţi două elemente total opuse,iar acest lucru se vede şi din caracterul vostru. În timp ce unul dintre voi este o fire mai sensibilă,celălalt nu se lasă intimidat sub nicio formă. Totuşi,dacă ştiţi cum să vă completaţi,veţi avea o relaţie armonioasă.

Pământ şi Aer

Reprezentaţi echipa perfectă din punct de vedere intelectual. Vă sfătuiţi în orice problemă pentru a lua decizia cea mai bună. Totuşi,nu amânaţi prea mult  luarea unei hotărâri,întrucât pot apărea frustrări.

Pământ şi Pământ

Vă înţelegeţi de minune,iar viaţa curge în ritmul pe care vi-l stabiliţi voi. Vă susţineţi reciproc,iar de multe ori este de ajuns o privire pentru ca partenerul să înţeleagă de ce ai nevoie. Problemele pot apărea dacă unul dintre voi este mai pesimist din fire,întrucât celălalt partener va avea tendinţa să-l copieze.

Pământ şi Apă

Energiile naturii s-au aliniat pentru ca voi să aveţi relaţia perfectă. Aşa cum apa este sursa vieţii pentru pământ,şi sprijinul dintre parteneri este esenţial pentru o relaţie echilibrată. Compatibilitatea dintre voi este maximă,aşa că este bine să faceţi tot ce vă stă în putere pentru ca relaţia să funcţioneze,întrucât este garanţia unei vieţi sentimentale reuşite.

Apă şi Apă

Este o compatibilitate cu două tăişuri. Ori lucrurile vor funcţiona perfect pentru voi doi,ori în calea iubirii voastre vor fi numai obstacole. Nativii patronaţi de acest element la naturii sunt firi foarte sensibile şi fie se vor încărca cu energie pozitivă,fie vor cădea pradă melancoliei.

Apă şi Aer

Aşa cum apa îşi urmează propriul drum,aerul are menirea de a muta lucrurile de la locul lor. Cam în acest fel decurge şi relaţia voastră. În timp ce unul dintre voi caută un trai liniştit,celălalt este mereu în căutare de senzaţii tari.

Aer şi Aer

Timpul va trece ca prin farmec atunci când sunteţi împreună,întrucât mereu veţi găsi subiecte de dezbătut. Însă,acest lucru nu înseamnă că va înflori iubirea în inima voastră. Dimpotrivă,s-ar putea să vă complaceţi într-o relaţie fără viitor.Recente

cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg