Horoscop 27 octombrie. Veşti proaste pentru o zodie şi drumuri lungi pentru alta!

horoscop 4 mart 1024x585 jpeg

Prima zi din weekend vine cu veşti bune pentru unii nativi, dar veşti proaste pentru alţii. În timp ce unii se vor relaxa acasa, alături de cei dragi, unii nativi vor avea probleme de rezolvat şi drumuri de făcut:

Horoscop 27 octombrie Berbec

 La sfârşitul acestei săptămâni s-ar putea să călătoreşti pe distante scurte. Fie că mergi la rude sau la prieteni, ai mare grijă la drum. Mentalul este încordat şi cu greu îţi poţi adună gândurile şi vorbele. Evită discursurile lungi, deciziile sau semnarea documentelor importante. Duminică, sufletul tău se va simţi cel mai bine acasă, printre cei dragi. Chiar dacă există tensiuni între membrii familiei, cu puţin efort totul se va rezolvă admirabil.

Horoscop 27 octombrie Taur

 Sâmbătă se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Însă, totodată, cum cheltuieşti ceva bani, o altă sumă îţi vine înapoi. Este o perioadă cu restricţii vizavi de câştigurile tale din muncă proprie, în schimb ai noroc şi deschidere la banii şi bunurile altora. Bine ar fi să faci economii şi să cheltuieşti strictul necesar. Duminică s-ar putea să mergi într-o mică excursie alături de cei dragi. Protejează-ţi serios sănătatea!

Horoscop 27 octombrie Gemeni

 Finalul acestei săptămâni îţi aduce stări interioare contradictorii. Ba ai chef să ieşi în lume şi să-i ajuţi pe toţi, ba eşti supărat pe toată lumea. Controlează-ţi reacţiile, dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de treburile tale. Starea de mers în gol este temporară, aşa încât evită deciziile majore, semnarea documentelor sau consultaţiile medicale. Duminică te vei simţi mai bine, însă nu forţă notă. Capitolul financiar îţi va capta atenţia întreagă zi.

Horoscop 27 octombrie Rac

 Weekendul acesta ar fi bine să te odihneşti mult. Sunt zile favorabile plimbărilor în aer liber şi meditaţiei profunde asupra evenimentelor din viaţă ta. Se pot accentuă afecţiunile legate de aparatul respirator. Totuşi, pe cât posibil, evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. În sferă profesională este un clocot continuu, iar acum sunt momente favorabile pentru a depista sursă acestuia.

Horoscop 27 octombrie Leu

Zilele weekend-ului iti aduc in preajma prietenii. Relatiile cu acestia sunt tensionate si cu greu se poate ajunge la un consens. Ar fi bine sa te indepartezi de unele persoane care te sustin doar in aparenta. Urmeaza-ti visurile, iar daca deocamdata esti singur, ai incredere ca la momentul potrivit universul iti va trimite tot ajutorul necesar. Duminica, organismul iti va da semne de oboseala. Evita aglomeratiile, adopta o dieta de sezon si odihneste-te mai mult.

Horoscop 27 octombrie Fecioară

 Sâmbătă sunt posibile altercaţii cu un şef sau cu reprezentanţii unei instituţii oficiale. Fii prudent şi vorbeşte strict, direct şi la obiect. Evită declaraţiile şi deciziile majore. Imaginea ta publică şi statutul social sunt puse sub lupă. Duminică este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii. Sunt momente favorabile schimbului de idei vizavi de activitatea unui grup de lucru în scopuri umanitare. În tot ce faci, ţine cont şi de părerea şi nevoile membrilor familiei!

Horoscop 27 octombrie Balanţă

 Sfârşitul acestei săptămâni îţi aduce informaţii legate de străinătate sau de studii pe termen lung. Unele sunt alarmante, altele nesemnificative, dar câteva contează. Poate fi vorba de staţionarea unui proiect care implică parteneri străini sau deplasări în străinătate. Duminică, contextul astral îţi pregăteşte o ieşire în lume. Prezintă-te cum se cuvine, deoarece foarte uşor ţi se poate strică imaginea în ochii celorlalţi.

Horoscop 27 octombrie Scorpion

 Sâmbătă ar fi bine să te ocupi de bugetul familiei. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute, fie pe taxe, facturi, impozite restanţe de multă vreme, fie pe datorii ale partenerului de viaţă sau de afaceri. Fii prudent şi evită asocierile sau investiţiile de orice fel. Energia vitală este scăzută şi ar trebui să-ţi dozezi eforturile. Duminică vin veşti din străinătate. După-amiezele weekend-ului rezervă-le pentru activităţi culturale.

Horoscop 27 octombrie Săgetător

Finalul acestei săptămâni îţi aduce în atenţie relaţiile parteneriale. Tensiuni există de ceva vreme. Ar fi bine să te retragi din unele colaborări care îţi sunt prea impovărătoare. De reţinut că poate fi vorba şi despre un divorţ. Te trezeşti în faţa faptului împlinit, cu actele de divorţ pe masă. Vestea ţi se pare tragică, astrele îţi sunt potrivinice! Nu te lăsa bătut, dacă merită să lupţi, luptă!

Horoscop 27 octombrie Capricorn

 Sâmbătă pare-se că îţi vei continuă muncă de la serviciu. Cu greu te desprinzi de climatul de la locul de muncă, chiar dacă condiţiile sunt dificile, iar activităţile parcă nu se mai termină. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul este obosit. Afecţiunile legate de aparatul respirator şi de cel digestiv sunt accentuate. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil! Duminică, fii prudent în relaţiile parteneriale.

Horoscop 27 octombrie Vărsător

 Îţi este dor de vremurile adolescenţei. Ai nevoie de multă iubire, însă astrele au alte planuri pentru ţine, deocamdată. Selectează relaţiile din preajmă ta, mai ales cele care te implică afectiv. Este o perioadă în care te poţi ocupă doar de propria ta persoană. Iubeşte-te mai mult, foloseşte-ţi talentele creative şi bucură-te de tot şi toate. Duminică te poate necaji sănătatea. Plimbă-te în aer liber şi dormi mai mult.

Horoscop 27 octombrie Peşti

 Weekend-ul acesta ai spor în treburile casnice. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de curăţenii generale, reparaţii sau de achiziţionarea unor bunuri patrimoniale. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate. Fii prudent în dialogurile cu aceştia şi ascultă-le punctele de vedere. Cei dragi chiar au nevoie de ajutorul tău material şi spiritual. Duminică se întrezăreşte o petrecere surpriză cu invitaţi deosebiţi.

sursa: astrocafeRecente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg