Horoscop concediu 2020: precauţie şi călătorii scurte. O zodie se expune la mari riscuri!

1 shutterstock 1076233025 jpg jpeg

Saturn, guvernatorul timpului, al limitelor şi restricţiilor este retrograd încă din mai şi aşa va rămâne până la finalul lunii septembrie. Această poziţionare va marca toată perioada vacanţelor şi a concediilor. Chiar dacă le aşteptaţi cu nerăbdare, astrele vă îndeamnă la precauţie, în special pe nativii unei zodii.

După luni de izolare, oamenii din toată lumea au simţit nevoia de a evada măcar pentru o zi sau un weekend în natură sau într-un loc drag. Şi, chiar dacă incertitudinea planează încă, mulţi şi-au făcut planuri de vacanţă, chiar şi rezervări.

Saturn retrograd impune însă limitări, de aceea e bine să fiţi prudenţi şi nu vă aventuraţi peste mări şi ţări, în voiaje lungi şi costisitoare. În special pentru nativii unei zodii există riscuri mari, iar aceştia ar trebui să se gândească de două ori înainte de a face orice plan.

FOTO Shutterstock

Berbec

Pentru acest semn e o vară promiţătoare, deoarece se va bucura de călătorii scurte, dar intense. Berbecii vor avea mai multe minivacanţe, dar şi călătorii în interes de serviciu, în care vor combina utilul cu plăcutul.

Taur

Pentru aceşti nativi se anunţă o vacanţă anulată. Touşi, în august călătoresc peste hotare, împreună cu familia. Un pelerinaj nu este exclus.

Gemeni

Gemenii sunt norocoşi, nu numai pentru că se vor bucura de concediu, ci şi pentru că vor prinde oferte foarte bune. În plus, weekend-urile sunt ale lor, aşa că va fi o vară pe... drumuri.

Rac

Aceşti nativi sunt pândiţi de mari probleme şi riscuri. Vor avea o experienţă neplăcută acolo unde vor călători şi vor cheltui foarte mulţi bani, în mod nejustificat. E bine să se gândească de multe ori şi să se informeze din mai multe surse atunci când aleg un loc pentru a petrece vacanţa. Prudent şi indicat este să meargă doar câteva zile într-un loc pe care îl cunosc foarte bine.

Leu

Mereu în căutarea plăcerii, Leii nu vor ezita să se aventureze într-o vacanţă destul de costisitoare în această vară, cel mai probabil în străinătate. Chiar dacă vor cheltui mult, se vor relaxa şi îşi vor satisface toate capriciile.

Fecioară

Feciarele nu vor fi mulţumite de ceea ce primesc în acest concediu, aşa că nu-şi vor aminti cu prea mare plăcere de el. Multă precauţie şi pentru acest semn zodiacal şi este bine să evite călătoriile scurte în această vară.

Balanţă

Unele fantezii turistice ale Balanţelor devin realitate în următoarele luni. Vor pleca mult peste hotare şi s-ar putea chiar să rămână acolo.

Scorpion

Stresul acumulat în această perioadă se va risipi odată ce nativii din această zodie încep să călătorească. Pelerinajele şivoiajele în locuri încărcate de spiritualitate par a fi preferatele lor.

Săgetător

Nu au prea multe opţiuni de concediu şi trebuie să fie foarte atenţi la sănătate când călătoresc. Este bine să evite călătoriile de grup, pentru a nu risca prea mult.

Capricorn

Planurile pe care şi le-au făcut aceşti nativi pot fi întârziate sau chiar anulate de ceva neprevăzut. Până în septembrie, Saturn e retrograd în semnul lor, aşa că nu trebuie să-şi facă mari speranţe.

Vărsător

Predicţia astrală pentru Vărsători e bună: vor avea un concediu format din câteva concedii mai mici, de câteva zile, dar, per total, va fi bine. Se anunţă şi o călătorie mai lungă, de studiu sau de afaceri.

Peşti

Vor avea o vacanţă în care se vor regăsi, dar se vor şi relaxa alături de familie şi câţiva prieteni apropiaţi, căci au descoperit că asta e ceea ce contează cu adevărat. O călătorie pentru suflet, minte şi trup!