Horoscop de weekend, 13 - 14 iulie. Taurii nu mai fac compromisuri, iar Săgetătorii se bucură de libertate

1 zodii favorizate aprilie jpg jpeg

Sfârşitul săptămânii 13-14 iulie aduce schimbări drastice pentru Berbeci, care vor avea parte de o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă. De cealaltă parte, Gemenii comunică eficient.

Ai parte de schimbări când vine vorba de viaţa sentimentală. O discuţie serioasă cu partenerul de cuplu poate duce la o decizie privind viitorul relaţiei.

Nu mai vrei să faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a te face plăcut. Nu mai vrei să faci compromisuri şi ai tot mai multă încredere în propria persoană.

Nu prea reuşeşti să comunici eficient, ceva cu totul neobişnuit pentru tine. În acest weekend vrei să petreci mare parte din timp în casă, pentru a te relaxa.

Ai tendinţa să iei decizii în numele tuturor, iar în acest weekend o să intri şi în unele conflicte din această cauză. Încearcă să acorzi credit celor din jur.

Nu dispui de energia necesară pentru a face tot ce îţi propui, în acest weekend. Cel mai bine ar fi să acorzi mai multă atenţie odihnei.

Petreci mult timp alături de prieteni şi participaţi la tot felul de evenimente sociale. Mai mult, reuşeşti să te conectezi cu tot felul de oameni cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă.Recente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg