Horoscop de weekend 16-18 august 2019! Luna plină în Vărsător aduce noroc în amor pentru unele zodii

1 horoscop de weekend jpg jpeg

Luna plină care a avut loc pe 15 august va avea efecte asupra nativilor până pe 30 august, când Luna nouă va fi în Fecioară. Astfel, aceasta va a duce schimbări pentru Vărsători, în timp ce alte zodii vor avea puterea de a-şi asuma responsabilităţile.

Evenimentele astrale ale acestei săptămâni te plasează într-un vârf în ceea ce priveşte romantismul. Fie că eşti singur, fie că eşti într-o relaţie, oportunităţile sunt prezente ca tu să te distrezi şi să îţi pui la cale unele întâlniri sau escapade cu totul minunate. Luna plină îţi intensifică sentimentele şi chiar îţi poate întări în mod pozitiv legătura pe care o ai sau te poate inspira să obţii mai multe beneficii de la statutul de partener într-un cuplu.

Citeşte şi:

Evenimentele astrale ale acestei săptămâni, dintre care notabile sunt retrogradarea lui Uranus în zodia ta până în ianuarie dar şi Luna plină, te fac ca în aceste zile de weekend să simţi apreciere pentru că eşti într-o relaţie care îţi permite destul de multă libertate. Drept rezultat, poţi fi şi mai înclinat să îţi exprimi calităţile unice şi dorinţele. Totodată, atenţia îţi este îndreptată şi spre activităţile vieţii de acasă, zilele fiind benefice pentru orice doreşti să înfrumuseţezi acolo. Dacă eşti singur, vei preferă întâlnirile uşoare, detaşate şi fără mari implicări emoţionale sau angajamente.

Evenimentele astrale ale acestei săptămâni, dintre care notabile sunt faptul că a fost Luna plină dar şi că Jupiter a ieşit din retrograd şi acum merge direct în sectorul tău de relaţii şi comunicare, îţi favorizează pentru acest weekend o viaţă socială strălucitoare şi conversaţii care pot activă schimbări pozitive. Partea ta atât de pricepută la flirt poate ieşi la treaba, făcându-te foarte popular. Eşti dornic să îţi împărtăşeşti sentimentele ? Asigura-te că este o opţiune înţeleaptă înainte de a merge mai departe cu acest aspect.

Citeşte şi:

Evenimentele astrale ale acestei săptămâni, din care importante pentru tine sunt Luna plină precum şi faptul că Uranus cel rebel a intrat retrograd până în ianuarie 2020 favorizează ca în acest zile de weekend tu să fii acea persoană care iese în evidenţă dintr-un grup de oameni. Chiar şi în interiorul cercului obişnuit de prieteni, tu poţi adopta o poziţie independentă, preferând să te amesteci doar cu cei care acum îţi împărtăşesc ideile unice. În amor, desigur că persoană iubita va avea de câştigat dacă îţi susţine viziunea nouă de viitor. De altfel, şi dacă eşti singur şi dacă nu, tu eşti acum atras mai mult de oameni care pun preţ pe libertatea lor chiar dacă asta te poate face să te simţi în mai puţină siguranţă. Dar chiar este ce ai nevoie, Racule.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg