Horoscop de weekend 6-8 septembrie 2019! Scorpionii vor fi copleşiţi de probleme, Berbecii au parte de clipe magice

1 horoscop weekend 7 9 septembrie luna noua in fecioara aduce noi inceputuri si speranta ce mesaj are 548522 jpg jpeg

Sfârşitul săptămânii aduce experienţe inedite pentru nativii Berbec, care vor petrece timp cu cei dragi. Scorpionii, în schimb, vor fi copleşiţi de probleme, motiv pentru care se vor simţi descurajaţi.

Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

Nativii Berbec vor avea un weekend interesant.  Cum vremea de afară permite încă plimbări şi excursii, vă veţi aloca timp pentru ieşiri alaturi de cei dragi.

Atenţia voastră va fi îndreptată către membrii mai tineri ai familiei pe care nu –i veţi neglija de data aceasta.

Se poate să apară un flirt cu unul dintre prietenii apropiaţi, flirt pe care îl veţi trata cu destul de multă seriozitate.  Totuşi, până să vă hotăraţi ce puteţi face mai departe împreună, analizaţi cu atenţie impactul pe care o posibila relaţie îl va avea în grupul vostru. Astrele vă atrag atenţia că poate fi vorba mai mult de o confirmare a puterii voastre de seducţie decât de o atracţie irezistibila.

La început de weeklend, nativii Taur sunt concentraţi pe sarcinile profesionale pe care nu au reuşit să la duca la bun sfârşit săptămână aceasta.

Sâmbăta vor fi tentaţi să fie  mai cheltuitori decât de obicei, recompensandu-se astfel pentru eforturile depuse în ultima perioadă.

Relaţiile amoroase sunt frumos aspectate, aşa că, fie că sunteţi sau nu într-un cuplu, puterea voastră de seducţie este una foarte mare potrivit horoscopului acesta.  Prietenii pot deveni chiar invidioşi şi este indicat să nu vă expuneţi foaret mult.

Nativii Gemeni vor duce lipsa de linişte weekendul aceasta. Un proiect profesional nu vă dă pace şi veţi fi tentaţi să studiaţi şi să analizaţi subiectul neglijând astfel viaţă personală.

Cei apropiaţi nu vor fi chiar încântaţi de preocupările voastre şi chiar pot considera că dovediţi o lipsa de interes pentru ei.

Câteva activităţi de divertisment v-ar putea face să vedeţi mai clar lucrurile şi să vă detaşaţi puţin. Nu uitaţi că pentru a fi productivi aveţi nevoie de odihna şi relaxare.

Citeşte şi:

Pentru nativii Rac weekendul acesta va fi unul foarte romantic.  Relaţiile cu partenerul de viaţă par a fi din ce în ce mai bune, aşa că activităţile în doi urmate de o cina romantică vor fi deliciul acestor zile de final de săptămână.

În acest moment nimic nu poate fi mai plăcut pentru voi decât atmosfera caldă de acasă, mai ales că vremea de toamna vă sensibilizează atât de mult.

Iar cei care nu se bucura încă de un partener de viaţă, ar trebui să profite de aspectele astrale favorabile şi să nu rateze ieşirile în societate. O posibilă iubire are şanse mari să se nască acum daca veţi rămâne receptivi.

Nativii Leu vor avea un weekend ocupat cu amenajări, decoraţiuni şi… musafiri.

Vor vrea să se respecte pe ei înşişi mai mult decât de obicei, aşa că vor aloca un buget  frumuşel pentru a crea un decor somptuos şi confortabil la ei acasă. Simt nevoia să se răsfeţe şi să trăiască precum regii, aşa că weekendul acesta se vor îndeletnici cu treburile gospodăreşti.

Duminica, vor fi încântaţi de o atmosferă festivă şi vor alege fie să primească musafiri fie să organizeze ceva special pentru o persoana de suflet.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg