Horoscop Mariana Cojocaru pentru decembrie. Vin banii! Noroc uriaş pentru câteva zodii

1 84388 original jpg jpeg

Astrologul Mariana Cojocaru vine cu previziuni pentru ultima lună a acestui an. Decembrie vine cu mulţi bani pentru câteva zodii, dar şi cu iubire. Vezi ţie ce ţi-au rezervat astrele. 

Berbec

Evenimentele importante ale lunii roiesc în jurul banilor. Mai ales secţiunea care vizează banii şi bunurile comune cu alţii, moştenirile, partajele, câştigurile obţinute din colaborări se vor îmbunătăţi într-un anume fel. Pe de altă parte fii atent la variantele noi de obţinere a unor venituri sau unor bunuri. Încet, sigur şi discret se conturează alte surse materiale, utilizabile pe termen lung.

Taur

Multă forfotă în segmentul partenerial. Discuţii cu partenerul de viaţă, cu cei de afaceri sau în cadrul unor colaborări vechi. Se conturează schimbări majore şi definitive în relaţiile parteneriale, inclusiv apariţia unor colaborări noi. Se încheie o etapă, se deschide o alta. Renunţă la ceea ce este perimat şi orientează-te rapid spre noi orizonturi. Segmentul financiar se îmbunătăţeşte, mai ales secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii.

image

Gemeni

Ai multe de făcut la locul de muncă, dar şi acasă în plan personal, activităţile domestice de rutină îşi aşteaptă rândul. Selctează priorităţile şi dozează-ţi eforturile! Ai spor, elan, planuri măreţe de a rezolva multe şi mărunte, dar nu forţa nota. Eşti apreciat şi susţinut de către colegi, însă unii pot profita de bunăvoinţa ta. Ambientul din sfera profesională este unul în schimbare. Sunt şanse chiar să-ţi găseşti un job nou, mult mai bine plătit şi cu condiţii excepţionale de muncă. Totul este să fii deschis la schimbări şi să vizualizezi clar ce anume vrei.

Citeşte şi: Zodiile care adoră sexul de dimineaţă. Cu ele trebuie să te cuplezi!

Rac

Relaţiile sentimentale îţi solicită atenţia şi eforturile. Reconfigurări ale relaţiilor vechi, conturarea altora noi, discuţii ample cu copiii, planuri de a avea copii. Pe de altă parte începe un proces lung în plan amoros, pe parcursul căruia îţi vei schimba concepţiile privitoare la iubire şi implicaţiile ei. Ocupă-te de un hobby, organizează activităţi recreative împreună cu cei dragi şi bucură-te de tot ce te înconjoară!

Leu

Foarte animat devine segmentul domestic. Se conturează schimbări în mediul de acasă, fie prin renovarea spaţiului de locuit, vânzarea-achiziţionarea de bunuri patrimoniale, fie prin plecarea sau sosirea unor membri ai familiei. Discuţiile vor fi ample, importante, cu efecte pe termen lung. Stabileşte-ţi obiective domestice şi familiale clare, iar ele se vor concretiza la momentul potrivit.

Fecioară

Atmosfera lunii este animată pentru tine de către persoanele din anturajul apropiat. Discuţii agreabile, întâlniri deosebite care vor lăsa o amprentă importantă asupra ta. Este vremea să-ţi reorganizezi relaţiile pe care le ai cu cei apropiaţi şi să te debarasezi de cei care îţi pun beţe în roate. Se pregătesc alţi oameni să vină în preajma ta, oameni de cu totul altă factură şi utilitate pentru dezvoltarea ta personală şi profesională.

Balanţă

Segmentul financiar începe un proces lung de schimbare, mai ales secţiunea venituri obţinute din munca proprie. Se conturează variante noi de câştig, fie prin îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi de aici drept rezultat, implicarea în sarcini de lucru noi, fie apare o colaborare sau un nou job. Totodată, apare şi tentaţia de a cheltui sau de a te implica în investiţii pe termen lung. Fii prudent şi rezumă-te strict la ceea ce ai nevoie, altfel există riscul să rămâi lefter.

image

Scorpion

Este o perioadă foarte importantă pentru tine. Sunt şanse unice de a-ţi schimba total ritmul de viaţă şi planurile personale şi profesionale. Cunoaşterea de sine reprezintă un subiect demn de luat în considerare de acum încolo. Este posibil să fii atras de studiul disciplinelor ezoterice sau măcar de a afla, de la specialişti, despre aspectele aflate dincolo de perdeaua lumii fizice înconjurătoare. Învaţă, informează-te, ascultă-ţi vocea interioară şi ocupă-te serios de evoluţia ta pe toate palierele existenţiale.

Citeşte şi: Nativul din zodiac pe care nu trebuie să îl minţi niciodată. Dacă nu eşti sincer, îl pierzi pentru totdeauna

Săgetător

Este o perioadă în care ţi-ar prinde bine momente de singurătate, introspecţie, meditaţie interioară. Este mai dificil să relaţionezi deschis cu ceilalţi, de aceea ocupă-te numai de priorităţi şi la nevoie, aplezează la cineva de încredere pentru a te ajuta cu toate îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului uro-genital şi gât. Pot intra în discuţie analize, consultaţii medicale sau intervenţii chirurgicale.

Capricorn

Relaţiile cu prietenii sunt animate şi foarte interesante. Oamenii din acest anturaj îţi pot oferi o nouă perspectivă asupra evenimentelor în care eşti implicat, dar şi soluţii optime pentru a-ţi îmbunătăţi planurile de viaţă şi activitate. Cu toate acestea fii circumspect faţă de unii, deoarece sub o mască binevoitoare au interese personale meschine. Evită să-ţi divulgi intenţiile şi opiniile faţă de tot şi toate.

Vărsător

Schimbările socio-profesionale în care eşti deja angrenat se vor contura şi mai bine începând cu această lună. Discuţii importante cu şefi şi autorităţi, participarea la reuniuni profesionale de anvergură, aprecieri din partea tuturor. Cumva se deschide o etapă nouă, în care vei avea o cu totul altă imagine publică şi un nou statut socio-profesional. Important este să fii deschis la schimbare şi să depui eforturi de a te adapta la noile modificări, care vrei, nu vrei se vor realiza, oricum.

Peşti

O perioadă în care eşti animat de gânduri măreţe, dorinţă de elevare sufletească şi de a te apropia mai mult de cele sfinte. Îţi sunt favorizate călătoriile îndepărtate, studiile domeniilor spirituale şi dialogurile cu oameni erudiţi. Pe de altă parte, relaţiile cu străinătatea se vor modifica definitiv, unele destrămându-se, altele consolidându-se pe parcursul următoarelor luni. Filozofia de viaţă abordată până acum va intra într-un amplu proces de reconfigurare, astfel că încet, sigur şi discret vei avea un alt sistem al valorilor morale şi spirituale. Fii deschis la schimbări, însă păstrează-ţi discernământul şi simţul măsurii.

Sursă: kfetele.roRecente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg