Horoscop noiembrie 2018. Zodiile vor avea parte de un final de an neaşteptat!

horoscop 10525300 jpeg

Mai sunt două luni până când anul 2018 se va încheia. Astrele nu au luat vacanţa şi ne-au rezervat un final de an interesant. Îţi prezentăm horoscop noiembrie 2018, pentru toate zodiile:

Soarele, energia, îşi va schimba sectorul de acţiune începând cu 22 noiembrie, atunci când va poposi în zodia Săgetător, iar Venus, planeta iubirii, a armoniei şi Micul Benefic, va retrograda prin semnul Balanţă până pe data de 16 noiembrie, moment în care-şi va relua mersul direct.

Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, a tranzacţiilor şi a negocierilor, va tranzita semnul Săgetător până pe 17 noiembrie, moment în care va intra în retrogradare. Marte, planeta acţiunii şi a războiului, îşi va continua tranzitul prin Vărsător până în data de 16 noiembrie, moment în care va intra în zodia Peşti.

Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră în zodia Săgetător începând din data de 8 noiembrie, iar Uranus, planeta marilor schimbări, va retrograda din data de 6 noiembrie în zodia Berbec.

După cum se observă, luna noiembrie 2018 este încărcată de aspecte puternice şi tranzite impactante, inclusiv de retrogradări. Ca o notă generală, vom începe să fim mai deschişi la provocări şi noutăţi, la călătorii, ne vom baza pe forţa interioară şi ne vom lăsa duşi de val şi de dorinţă către noi relaţii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Berbec

Carieră

Cei născuţi în zodia Berbec vor fi determinaţi de Jupiter să-şi continue studiile, să-şi dorească aprofundarea unor materii, prin urmare pot începe meditaţii, diferite cursuri sau pot urma un master, doctorat. Aspectul se răsfrânge şi în carieră, iar cei care vor evoluţie profesională se vor înscrie la cursuri de perfecţionare profesională. După prima jumătate a lunii este recomandat să fie mai prudenţi la locul de muncă, în decizii, afirmaţii şi comportament.

Dragoste

Va fi destul de greu şi chiar neindicat ca cei născuţi în zodia Berbec să ia o decizie în plan sentimental în prima jumătate a lunii, cel puţin atâta timp cât Venus, planeta iubirii şi guvernatoarea casei relaţionale, va fi în mişcare retrogradă. Iniţiativele vor exista, însă dubiile vor fi pe măsură. Dacă îşi vor dori oficializarea relaţiei, vor fugi de responsabilităţile pe care le implică acest aspect şi tot aşa. Situaţia se va îmbunătăţi după jumătatea lunii, iar cei singuri vor avea ocazia să întâlnească un partener şi să înceapă o nouă relaţie.

Sănătate

Nu este o lună benefică din punctul de vedere al sănătăţii şi se cere foarte multă prudenţă la acest capitol. Nu va fi vorba de mari probleme, însă tendinţa nativilor Berbec va fi de a-şi face rău singuri. Gândurile pesimiste vor trona şi victimizarea va fi principala caracteristică a acestora. Se recomandă mai multă odihnă şi mai multe plimbări în natură.

Bani

Luna Nouă îi va susţine pe cei născuţi în zodia Berbec să-şi reevalueze situaţia financiară. Va fi un moment oportun să-şi facă planuri de viitor şi să demareze noi proiecte care să le îmbunătăţească cât de cât veniturile, dar nu trebuie să se aştepte la mari oportunităţi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Taur

Carieră

Cei născuţi în zodia Taur care sunt decişi de ceva vreme să-şi schimbe locul de muncă o vor face fără să stea pe gânduri după prima jumătate a lunii noiembrie. În schimb, ceilalţi care sunt indecişi nu vor face decât să se tânguiască, să se frământe, neluând însă nicio decizie concretă, dar trasându-şi clar dorinţele. Se cere reevaluarea tuturor aspectelor legate de carieră, însă pentru a lua o decizie (acolo unde se doreşte o schimbare) cel mai bine este să se aştepte revenirea în mers direct a planetei Venus, guvernatoarea lor şi, totodată, guvernatoarea casei muncii.

Dragoste

Luna noiembrie aduce multă acţiune în plan sentimental pentru cei născuţi în zodia Taur. Nativii care au o relaţie solidă sau sunt căsătoriţi pot călca strâmb şi fără remuşcări, iar cei singuri îşi pot pune singuri piedici şi pot cădea în propriile capcane. Contextul astral dominat de Jupiter şi Mercur evidenţiază o atracţie a nativilor faţă de relaţiile ascunse, cu iz clandestin, iar secretele vor fi sursa lor de energie. Este momentul să renunţe la inhibiţiile sexuale, la prejudecăţile avute şi să de frâu liber emoţiilor. Către finele lunii nu este exclus ca o fostă iubire să apară în calea Taurilor şi să fie tentaţi de a relua ceea ce au lăsat în urmă.

Sănătate

Cei născuţi în zodia Taur sunt sfătuiţi să se odihnească mai mult şi să-şi reorganizeze programul de muncă deoarece se anunţă o perioadă extrem de solicitantă din toate punctele de vedere. O serie de afecţiuni se pot manifesta în urma stresului şi a nopţilor nedormite, iar nevoia de echilibru devine acută.

Bani

Nu este momentul marilor investiţii financiare, iar cheltuielile trebuie să fie prudente. Mai bine faci economie, decât să faci împrumuturi mai târziu. Fereşte-te de jocurile de noroc şi de orice context asemănător care implică riscuri financiare. Situaţii tensionate pot să apară şi în cuplu din cauza banilor deţinuţi în comun cu partenerul şi trebuie administrate cu prudenţă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Gemeni

Carieră

Pentru cei născuţi în zodia Gemeni se anunţă o lună de provocări mai puţin plăcute în plan profesional. Unele contracte întârzie să fie semnate, se pot pierde unele oportunităţi de avansare, iar conflictele de la locul de muncă nu vor lipsi. Cu toate că vor avea parte de energia benefică a lui Jupiter în zona parteneriatelor, retrogradarea lui Marte va încetini, va bloca majoritatea acşiunilor.

Dragoste

Cei născuţi în zodia Gemeni au parte de aspecte astrologice minunate în ceea ce priveşte domeniul sentimental. Este momentul să înceapă o nouă relaţie, o adevărată poveste de iubire şi vor fi susţinuţi nu doar de Jupiter, ci şi de Venus, imediat ce iese din retrogradare. Cei care aveau dubii în a oficializa sau nu o relaţie clandestină, acum o vor face. Nativii care sunt în relaţii de lungă durată au şansa să le consolideze şi să reaprindă pasiunea în cuplu. Atenţie, însă, la comunicarea cu partenerul de viaţă în a doua parte a lunii noiembrie, deoarece Mercur, întocmai guvernatorul lor, va retrograda în casa iubirii.

Sănătate

Cei născuţi în zodia Gemeni vor trece prin stări de nervozitate şi irascibilitate accentuată şi nu este indicat să se suprasolicite, mai lase să piardă nopţile, indiferent de motivul care-i determină să facă asta. Se recomandă renunţarea la alimentaţia grasă şi introducerea în meniu a alimentelor cât mai naturale şi sănătoase.

Bani

Nu este o perioadă bună pentru a face cheltuieli, investiţii şi speculaţii financiare. Nativii Gemeni sunt sfătuiţi să-şi plătească datoriile şi să-şi închidă creditele, în niciun caz să facă noi împrumuturi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Rac

Carieră

Cu Uranus şi Jupiter alături în zona profesională, cei născuţi în zodia Rac vor simţi nevoia să facă schimbări şi să-şi consolideze cariera. Nevoia de afirmare a nativilor este mult mai mare acum şi vor face tot ce le stă în putere să iasă în faţă şi să fie apreciaţi de superiori. Retrogradarea lui Mercur îi va forţa pe nativii Rac să rămână ancoraţi în realitate şi să nu-şi facă planuri multe prea idealiste, prea măreţe, mai ales dacă vor să-şi schimbe direcţia în carieră. Totodată, le poate aduce conflicte majore cu la locul de muncă.

Dragoste

Cei născuţi în zodia Rac sunt peste măsură de visători, romantici şi idealişti, iar în prima parte a lunii nu vor ezita să viseze la situaţii telenovelistice şi poveşti de dragoste desprinse din cărţi. Luna Nouă formată pe casa iubirii le poate aduce o nouă relaţie sau, cel puţin, o aventură care ulterior se va concretiza şi va ajunge să se transforme într-o mare iubire. Aspectul va consolida relaţiile de lungă durată şi va favoriza, îndeosebi către finele lunii noiembrie, cererile în căsătorie sau ducerea relaţiei la alt nivel.

Sănătate

Cei născuţi în zodia Rac au parte de tranzitul lui Jupiter pe casa sănătăţii, prin urmare vor avea parte de o stare generală foarte bună, iar dacă retrogradarea lui Mercur le poate readuce în actualitate unele afecţiuni mai vechi, Marele Benefic le va vindeca şi le va ameliora simptomatologia cu destul de multă uşurinţă, însă va fo nevoie şi de voinţă din partea nativilor.

Bani

Cei născuţi în zodia Rac au parte de un început de lună promiţător în ceea ce priveşte sectorul financiar şi vor observa că toate eforturile depuse până acum vor fi răsplătite. În plus, către finele perioadei analizate, Soarele le va oferi energia de care au nevoie pentru a-şi înbunătăţi veniturile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Leu

Carieră

Se cere foarte mare prudenţă în toate aspectele care vizează sectorul profesional, dar în special în semnarea actelor unde se pot produce nereguli şi erori. Cei născuţi în zodia Leu pot avea parte de colaborări peste hotare sau care să aibă legătură cu o persoană de altă cultură şi religie. Deplasările în interes de serviciu se află sub semnul surprizelor neaşteptate şi al răsturnărilor de situaţie, prin urmare se cere atenţie.

Dragoste

Cei născuţi în zodia Leu au parte de tranzitul lui Jupiter pe casa iubirii şi a aventurii, ceea ce poate însemna, dincolo de predispoziţia pentru flirt, şi o capacitate mare de seducţie, iar farmecul de care vor da dovadă în această perioadă le va fi atuu în soluţionarea multor probleme cu care se confruntă. Fără pic de răutate, nativii se vor folosi de armele puse la dispoziţie de Marele Benefic pentru a avansa, pentru a se face remarcaţi şi a-şi îmbunătăţi condiţia. Totodată, relaţiile şi căsniciile se pot consolida în această perioadă, iar armonia se poate aşterne în viaţa de cuplu. Atenţie, însă, căci Mercur le poate scoate în faţă o mai veche poveste de iubire, iar tranzitul Soarelui va tensiona relaţia partenerială.

Sănătate

Întreaga lună nativii Leu vor avea parte de energie, bună dispoziţie, veselie şi o gândire optimistă care-i va stimula chiar şi în momentele în care se simt la pământ. Nu trebuie totuşi să cadă pradă viciilor, mai ales că tentaţia va fi destul de mare în această perioadă şi se va îmbina perfect cu cheful de distracţie de care dau dovadă.

Bani

Cei născuţi în zodia Leu sunt sfătuiţi să facă economii şi să renunţe la acele cheltuieli inutile sau care întreţin un lux. Momentan este bine ca nativii să fie mai puţin cheltuitori, mai ales că nu este un context astrologic care să le susţină îmbunătăţirea veniturilor. Este posibil ca cineva de la care te-ai împrumutat în trecut să-şi ceară banii înapoi pe neaşteptate, cu toate că termenul de returnare era în viitor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Fecioară

Carieră

Retrogradarea planetei Mercur, guvernatoarea casei carierei şi a statutului socio-profesional, va stimula nativii să-şi revizuiască fie propria atitudine faţă de locul de muncă, fie locul de muncă în sine, cu tot ceea ce presupune, de la sarcini, program, responsabilităţi şi până la avantaje şi beneficii. Se cere prudenţă în semnarea oricărui tip de act.

Dragoste

Începutul de lună noiembrie le aduce celor născuţi în zodia Fecioară momente frumoase alături de familie şi ocazia de a se împăca cu cei dragi. Împreună cu membrii familiei pot pune la cale planuri de a renova sau reamenaja locuinţa şi se vor bucura de sprijin absolut. Pe de altă parte, după prima jumătate a lunii, retrogradarea lui Mercur îi poate pune în situaţii conflictuale cu partenerul de cuplu şi va fi nevoie de compromisuri majore pentru ca situaţia să nu scape de sub control.

Sănătate

Nativii Fecioară tind să fie dezamăgiţi de ceea ce se petrece în jurul lor şi din acest motiv să nu fie foarte sociabili şi glumeţi. Starea de sănătate nu le impune probleme majore, însă este recomandat să se odihnească mai mult, să nu se suprasolicite nici fizic şi nici psihic şi să evite stresul şi alimentaţia nesănătoase care pot aduce tulburări gastrointestinale.

Bani

Cei născuţi în zodia Fecioară vor avea parte de foarte multe fluctuaţii la capitolul financiar şi nativii se vor simţi neîndreptăţiţi cu privire la o remuneraţie sau vor simţi că muncesc în zadar fără satisfacţie bănească. Cu toate că vor exista negocieri salariale, aspectul proeminent al lunii noiembrie aduce blocaje în primirea unei sume de bani, indiferent că este vorba de un comision sau de o datorie pe care trebuie să o recuperezi. Atenţie la investiţiile financiare!

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Balanţă

Carieră

Luna noiembrie începe în forţă pentru cei născuţi în zodia Balanţă care dau dovadă de o mare eficienţă la locul de muncă şi reuşesc să ducă la bun sfârşit tot ceea ce şi-au propus. În schimb, ultimele două săptămâni din lună aduc conflicte la locul de muncă, neînţelegeri cu colegii şi superiorii, şi un volum de muncă foarte mare care îi va extenua pe nativi.

Dragoste

Cei născuţi în zodia Balanţă au parte de un început de lună marcat de situaţii conflictuale în cuplu, discuţii contradictorii cu partenerul şi reproşuri legate de modul de administrare a banilor. Abia după această perioadă armonia şi echilibrul se vor instala în relaţie favorizate fiind de Venus, guvernatorul lor şi planeta iubirii, care intră în mers direct şi care le sporeşte farmecul şi îi stimulează să fie mai cuceritori, mai pasionali.

Sănătate

Nu este cea mai bună perioadă din punct de vedere al sănătăţii pentru cei născuţi în zodia Balanţă. Nativii sunt copleşiţi de evenimentele petrecute în jurul lor, în special la locul de muncă, şi edvin stresaţi, obosiţi şi irascibili. Cel ami bun sfat este să se folosească de timpul liber pentru a se odihni şi să se înconjoare de persoane optimiste care să le îmbunătăţească starea de spirit.

Bani

Cei născuţi în zodia Balanţă au şansa, odată cu Luna Nouă care se formează într-o casă financiară, să-şi îmbunătăţească veniturile. Nativii se pot aştepta la oferte avantajoase de colaborare şi la demararea de noi proiecte cu remuneraţie generoasă. Este recomandat ca nativii să facă o reprioritizare a cheltuielilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Scorpion

Carieră

Cei născuţi în zodia Scorpion care-şi caută un loc de muncă în această perioadă au şanse mari să se angajeze. De asemenea, posibilitatea de promovare sau avansare în carieră prin schimbarea locului de muncă este foarte bine conturată încă de la începutul lunii noiembrie. Cu toate acestea, se cere prudenţă în luarea deciziilor şi în semnarea actelor.

Dragoste

În prima jumătate de lună, cei născuţi în zodia Scorpion vor face o revizuire a sentimentelor faţă de partener şi a relaţiei în sine. Imediat ce Venus îşi reia mersul direct, cu Marte alături, nativii vor fi tentaţi de o aventură, chiar o relaţie extraconjugală. Nu este exclus ca cineva din trecutul lor să le reaprindă o pasiune mai veche. Unele secrete pot ieşi la iveală în această perioadă, aşa că se recomandă prudenţă în acţiuni.

Sănătate

Luna Nouă se petrece întocmai în semnul lor, iar celi născuţi în zodia Scorpion vor da dovadă de o stare de spirit bună, energie, viatlitate, entuziasm şi încredere în propriile forţe. Este momentul să te foloseşti de aceste atuuri astrologice pentru a începe un nou capitol în viaţa ta. Cu toate că starea de sănătate este bună, evită ritmul de viaţă haotic şi dezechilibrat cu care tinzi să începi această lună.

Bani

Cu Jupiter alături, cei născuţi în zodia Vărsător vor simţi nevoia să se pună mai mult în valoare, să cheltuie, să facă excese şi să-şi satisfacă egou-ul. Totodată, Marele Benefic le poate aduce ocazii de a-şi îmbunătăţi veniturile. Nativii sunt sfătuiţi să nu se bazeze pe banii altora şi nici să nu caute variante uşoare, rapide sau imorale de a-şi suplimenta veniturile

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Săgetător

Carieră

Pentru cei născuţi în zodia Săgetător luna noiembrie nu aduce aspecte bune legate de sectorul profesional. Retrogradarea lui Venus, urmată de retrogradarea lui Mercur va încurca puţin planurile nativilor şi le va cere o reevaluarea a situaţiei profesionale. Se cere atenţie la informaţiile captate şi transmise, dar şi la toate formele de negociere, riscul de a ieşi în pierdere fiind destul de mare.

Dragoste

Cei născuţi în zodia Săgetător vor fi favoriţii lunii din toate punctele de vedere, în special din cel sentimental, unde li se oferă ocazia să-şi îmbunătăţească relaţia. Jupiter, guvernatorul zodiei, va tranzita întocmai semnul lor şi le va aduce nativilor împlinirea tuturor dorinţelor. Preocupările majore pentru propria persoană ar trebui echivalate cu preocupările faţă de relaţie şi de partener astfel încât să existe echilibru. Se cere mai multe atenţie la dialog după prima jumătate a lunii noiembrie când retrogradarea lui Mercur poate aduce încurcături în cuplu.

Sănătate

Acelaţi Jupiter de care am vorbit mai sus le va aduce celor născuţi în zodia Săgetător energie, bună dispoziţie şi o stare generală foarte bună. Nativii vor fi feriţi de probleme de sănătate, iar cele care exustau deja vor fi ameliorate sau chiar vindecate.

Bani

Din punctul de vedere al banilor, cei născuţi în zodia Săgetător vor avea ocazia să intre în posesia unor sume, fie câştigate în urma unui proces, fie rezultate dintr-un împrumut, însă nu va fi vorba de sume colosale, prin urmare cheltuielile trebuie făcute cu responsabilitate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Capricorn

Carieră

Cei născuţi în zodia Capricorn sunt nemulţumiţi de locul de muncă şi dezamăgiţi de propriile decizii luate în plan profesional. Nativii continuă reevaluarea profesională şi sunt tentaţi să-şi dea demisia şi să plece pe cont propriu, să-şi deschidă propria firmă. Retrogradarea lui Mercur vine să întărească aceste aspecte create de retrogradarea lui Venus, prin urmare, nativii sunt sfătuiţi să-şi revizuiască atitudinea faţă de locul de muncă, dar să nu se aventureze în schimbări şi decizii radicale în această perioadă.

Dragoste

Cei născuţi în zodia Capricorn pot fi uşor bulversaţi de direcţia către care se îndreaptă relaţia lor, iar dacă este vorba de o posibilă căsătorie, aceştia vor avea intenţia de a da înapoi şi chiar de a se retrage pentru moment din relaţie. De asemenea, în funcţie de fiecare nativ, situaţia va fi identică şi în cazul unei despărţiri sau divorţ. Venus este retrograd, astfel că nu trebuie luată nicio decizie în prima parte a lunii. Către finele perioadei analizate, Capricornii îşi vor exprima mai uşor sentimentele, iar cei singuri au ocazia să înceapă o poveste de dragoste, foarte posibil cu un partener cunoscut prin intermediul locului de muncă.

Sănătate

Jupiter pe casa bolilor lungi şi cronice le aduce celor născuţi în zodia Capricorn ocazia să vindece o afecţiune mai veche, prin urmare sunt sfătuiţi să caute tratament în această perioadă şi să nu respingă nimic din ceea ce vine către ei pe această cale, chiar dacă la prima vedere li se pare banal şi, prin urmare, ineficient.

Bani

Cei născuţi în zodia Capricorn pot avea parte de cheltuieli surpriză, absolut neprevăzute de natură să le destabilizeze situaţia financiară. Pe de altă parte, nativii pot primi sprijin din partea familiei pentru a se redresa, însă nu este o soluţie de viitor. Se recomandă reducerea masivă a cheltuielilor în această perioadă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Vărsător

Carieră

Luna Nouă în casa carierei le aduce celor născuţi în zodia Vărsător ocazia de a începe o nouă etapă. Poate fi vorba de o avansare profesională sau de obţinerea acelui loc de muncă mult dorit. Oportunităţile şi ofertele de colaborare nu vor întârzia să apară, iar nativii vor fi favorizaţi să-şi atingă ţelurile profesionale.

Dragoste

Cu Jupiter alături încă de la începutul lunii, cei născuţi în zodia Vărsător au ocazia să-şi revitalizeze povestea de dragoste şi să-i dea o şansă relaţiei. Sunt sfătuiţi să întreprindă acum toate demersurile necesare în acest sens, deoarece după jumătatea lunii, Mercur, Marte şi Neptun vor veni cu piedici colosale în această zonă, iar după ce vor stimula confuziile şi dilemele, vor favoriza certurile, în special conflictele legate de bani şi de atitudinea partenerului care nu este pe placul nativilor. În tot acest context, Soarele poate veni cu energia sa pozitivă şi poate scoate în cale un nou partener.

Sănătate

Cu toate că aspectele generale nu ridică probleme majore la capitolil sănătate, cei născuţi în zodia Vărsător vor tinde să fie trişti şi demoralizaţi ca urmare a dezechilibrului, a îndoielilor şi confuziilor care patronează sectorul sentimental. Nativii sunt sfătuiţi să caute ajutor în sfaturile celor dragi şi să primească cu braţele deschise consolarea acestora.

Bani

Cu toate că Marte îi va stimula pe nativii Vărsător să-şi îmbunătăţească considerabil veniturile, retrogradarea lui Mercur le-ar putea da peste cap nişte planuri, cu alte cuvinte nişte sume de bani care trebuiau să ajungă la nativi vor întârzia să-şi facă apariţia. Nu este momentul edciziilor financiare majore.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Peşti

Carieră

Cei născuţi în zodia Peşti se bucură de tranzitul lui Jupiter, Marele Benefic, întocmai în casa carierei, iar nativii vor avea ocazia timp de un an de acum înainte să se dezvolte nesperat din punct de vedere socio-profesional. Pot avansa în funcţie şi pot obţine un statut net superior celui actual.

Dragoste

Dacă începutul de lună le aduce celor născuţi în zodia Peşti situaţii uşor conflictuale în relaţia de cuplu, gelozie, posesivitate şi probleme de intimitate sexuală, frigiditate si refuzuri din partea persoanei iubite, după jumătatea lunii situaţia se va îmbunătăţi mult, însă nativii vor fi puşi în faţa unei tentaţii ce vine din partea unui fost partener. Dacă vor călca strâmb acum, ar trebui să se aştepte ca secretele să iasă la iveală şi infifelitatea să fie plătită. Puterea de seducţie din această perioadă nu-i va ajuta să-şi soluţioneze problemele în cuplu, mai ales că retrogradarea planetei Mercur va aduce foarte multe obstacole în comunicare şi o interpretare greşită a mesajelor. Peştii care se află la început de relaţie sunt mai puţini afectaţi de aceste tranzite, având ocazia să-şi cunoască mai bine partenerul prin prisma dialogurilor în contradictoriu.

Sănătate

Cei născuţi în zodia Peşti au tendinţa de a se suprasolicita la locul de muncă şi de aici şi până la instalarea stării de epuizare fizică nu mai este decât un pas. Sfatul pentru nativi este să-şi facă un set de analize complete şi să înceapă un tratament acolo unde este nevoie. Ignoranţa din această perioadă poate atrage cu sine probleme majore de sănătate în viitor.

Bani

Cu toate că se anunţă o perioadă de instabilitate financiară, cei născuţi în zodia Peşti se bucură de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, ceea ce le aduce ocazia de a descoperi noi surse de venit, în principiu de fiind vorba de câştiguri de lungă durată. Evită tranzacţiile imobiliare în prima parte a lunii.

SursaRecente

Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg