Horoscop pentru weekendul 5 - 6 octombrie 2019. Iubire ca-n filme pentru Gemeni şi probleme cu banii pentru Balanţe

1 horoscop weekend 5 6 octombrie gemeni jpg jpeg

Horoscop pentru weekendul 5 - 6 octombrie 2019 aduce veşti excelente pentru unii nativi, precum Gemenii sau Scorpionii, asta pentru că dragostea pluteşte în aer pentru ei. La extrema cealaltă, zodii ca Balanţă şi Leu au mari probleme în privinţa banilor.

Horoscop pentru weekendul 5 - 6 octombrie 2019 aduce veşti excelente pentru unii nativi, precum Gemenii sau Scorpionii, asta pentru că dragostea pluteşte în aer pentru ei. La extrema cealaltă, zodii ca Balanţă şi Leu au mari probleme în privinţa banilor. 

Iată ce îţi rezervă horoscopul de weekend pentru zodia ta:

Berbec

Te bucuri de puţin timp liber. Petreci timp alături de persoanele importante din viaţa ta, iar discuţiile pe care le aveţi te ajută să mai elimini din stresul acumulat în ultima perioadă, notează jurnalul.ro.

Taur

Eşti mai sociabil decât în mod normal, iar persoanele cu care interacţionezi îţi oferă oportunităţi la care nu te-ai fi aşteptat. Pe de altă parte, încearcă să nu iei decizii pripite.

Gemeni

Romantismul te caracterizează în acest weekend. Petreci timp alături de persoana iubită şi reuşeşti să acorzi atenţie şi pasiunilor pe care le ai. Weekendul acesta se anunţă a fi unul relaxant.

Rac

Reuşeşti să-ţi organizezi mai bine timpul şi, astfel, pe lângă responsabilităţile pe care le ai, acorzi timp şi unei persoane importante din viaţa ta care trece printr-o perioadă dificilă.

Citeşte şi: 5 motive pentru un Rac este cel mai bun partener de viaţă

Leu

În acest weekend încerci să îţi organizezi mai bine bugetul. Calculezi cheltuielile pe care le ai şi te gândeşti din ce în ce mai serios să faci nişte economii care să elimine din presiunea financiară.

Fecioară

Vrei să acumulezi cât mai multe informaţii. Vrei să faci paşi imporanţi când vine vorba de cariera pe care ţi-o doreşti şi începi să faci schimb de informaţii cu persoanele din jurul tău.

Balanţă

Ai unele probleme când vine vorba de bani, însă cu răbdare lucrurile se vor rezolva. Încearcă să renunţi la cheltuieli care nu-şi au rostul şi concentrează-te doar pe lucrurile absolut necesare.

Scorpion

Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu. Reuşiţi să vă cunoaşteţi mai bine, iar la finalul weekendului luaţi o decizie importantă legată de viitorul relaţiei de cuplu.

Săgetător

Începi să te gândeşti mai mult la viitor şi realizezi că drumul pe care eşti acum nu este cel pe care ţi-l doreşti. Iei în calcul schimbarea locului de muncă şi încerci să găseşti curajul necesar pentru a face asta.

Capricorn

Petreci timp alături de familie, iar acest lucru te ajută să te relaxezi. În plus, reuşiţi să treceţi peste nişte probleme mai vechi pe care le-aţi tot ignorat în ultima perioadă.

Citeşte şi: Cum vor fi influenţate zodiile în octombrie 2019

Vărsător

Începi să discuţi despre problemele sentimentale din ultima perioadă. Găseşti curajul să te deschizi în faţa unei persoane importante din viaţa ta, iar discuţiile te ajută să te relaxezi şi să faci planuri de viitor.

Peşti

Eşti înconjurat de persoanele importante din viaţa ta. Te gândeşti tot mai mult la o excursie şi chiar puneţi la punct primele detalii pentru o ieşire din agitaţia specifică oraşului.Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg