Horoscop săptămâna 9-15 septembrie 2019, adus de Camelia Pătrăşcanu: Racii trec prin clipe dificile în plan amoros

1 horoscopul saptamanii 9 15 septembrie jpg jpeg

Săptămâna 9-15 septembrie 2019 va aduce realizări în plan profesional pentru Berbeci, iar Racii, în schimb, se vor afla sub semnul ghinionului, întrucât vor avea numeroase discuţii în plan amoros, potrivit previziunilor astrologice realizate de Camelia Pătrăşcanu.

Descoperă previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, mai jos:

- Încep săptămâna în forţă şi pot avea realizări în plan profesional. Munca şi perfecţionismul îi recomandă. E bine să ţină cont de sfaturile prietenilor, până joi. De joi încolo efectul de Lună Plină îşi spune cuvântul, mai ales în relaţiile profesionale.

- O săptămână care începe cu multe diligenţe. Acte importante, luni. Toată săptămâna au de rezolvat tot felul de mici soluţii. Efectul de Lună Plină se simte de joi încolo, pe axa inimii, a sentimentelor.

- O săptămână care începe cu multe planete în zona familiei şi acolo se pot regla lucruri. Luna Plină vizează tot căminul şi familia. Sunt multe lucruri de rezolvat şi de vindecat la nivel sufletesc şi sunt şanse să se rezolve de joi încolo.

- Un accent pus pe discuţii, pe parlamentări, fie conjugale, fie profesionale. Vineri şi sâmbătă, Luna Plină poate să aducă nişte concluzii, pe care tind să le tragă pe baza intuiţiei şi a sufletului.

Au multe planete în zona banilor, au nevoie de câştiguri din mai multe activităţi, pe care ştiu să le eficientizeze - le merge mintea brici.Luna Plină se fixează tpt pe zona bamilor şi trebuie să fie atenţi cum îi cheltuiesc. Ar putea pun dop unui por pe unde pierdeau bani.

- O săptămână cu multe planete în semnul lor zodiacal. Sunt chemate şi susţinute astral, să aibă încredere în ele, voinţă, energie. Datorită acestui val astral ar putea avea nişte mize foarte mari, cu nişte schimbări care pot veni. Luna Plină le ajută să iasă la rampă.

- Multe lucruri de rezolvat, lăsate din urmă. Ar putea fi un pic dificil să se ocupe de ele. În plus, o persoană cu probleme de sănătate ar putea solicita atenţia lor. De joi vor resimţi o pierdere de energie. De joi, sănătatea trece pe primul plan.

- Săptămâna la aduce mulţi prieteni sau public, poate chiar noi cercuri de persoane în care pot intra şi care pot fi utile. Luna Plină este fixată totuşi în zona iubirii. Ceva ce iubesc cu toată inima, o persoană sau un proiect, poate avea de suferit dacă nu vor fi mai deschişi.

Citeşte continuarea articolului,

!  Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg