Horoscop săptămânal 22 - 28 octombrie. Oportunităţi incredibile pentru Vărsători

1 83768 original jpg jpeg

Horoscopul săptămânii 22-28 octombrie aduce o serie de schimbări pentru câtva zodii. Taurii sunt hotărâţi să pună capăt unor relaţii şi să evolueze pe plan sentimental, în timp ce Balanţele vor beneficia de ajutorul astrelor pe plan financiar. 

Berbec

În prima parte a săptămânii cei născuţi în zodia Berbec se preocupă de îmbunătăţirea sectorului financiar şi vor avea parte de ocazii pentru a demara noi proiecte alături de partenerii de afaceri, însă vor trebui să-şi dea tot interesul pentru a le obţine. Persoana iubită le va fi alături în toate aceste demersuri şi, în plus, Luna Plină le va aduce ocazia de a-şi dubla veniturile obţinute din muncă proprie, totodată, de a finaliza un proiect şi de a culege roadele muncii. Relaţia de dragoste va cunoaşte o ascensiune în ceea ce priveşte zona sexuală, unde Soarele va “incendia” cu razele sale benefice sectorul intim.

Taur

În prima parte a săptămânii, cei născuţi în zodia Taur se preocupă de relaţia de cuplu şi de parteneriatele de afaceri pe care le au în plină desfăşurare. Toată atenţia nativilor se va concentra pe îmbunătăţirea dialogului cu colaboratorii şi pe demararea noilor proiecte. Totodată, energia Soarelui le poate aduce posibilitatea de a întâlni noi parteneri în aceste două segmente de viaţă. Aspectul cel mai important al săptămânii este Luna Plină care se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalităţii, activând, totodată, şi axa partenerială. Este momentul să-şi schimbe atitudinea şi să încheie acele relaţii care nu-i mai satisfac din niciun punct de vedere. În ceea ce priveşte strict zona sentimentală, există şi varianta ca nativii să culeagă roadele unor demersuri pe care le-au făcut până acum în relaţie, aspect care poate fi pozitiv sau negativ, în funcţie de fiecare Taur în parte.

Gemeni

În prima parte a săptămânii, cei născuţi în zodia Gemeni îşi vor concentra toată atenţia pe sectorul profesional, unde vor avea ocazia să rezolve sarcini într-un mod înţelept şi să se facă apreciaţi de cei din jur. Nativii vor da dovadă de multă forţă psihică şi putere de muncă. Energia Soarelui le va lumina sectorul sănătăţii şi o serie de probleme cu care s-au confruntat până acum îşi vor găsi rezolvarea sau simptomele se vor ameliora considerabil. Este important ca toate aceste demersuri în vederea îmbunătăţirii sănătăţii să fie făcute până la Luna Plină, iar în preajma acestei zile să nu se suprasolicite absolut deloc. Astrul ceresc le va activa nişte gânduri mai vechi, le va aduce în prezent nişte evenimente recente peste care au trecut prea uşor şi nativii vor fi forţaţi la introspecţie şi meditaţie, urmând să ia nişte decizii care să-i ajute în evoluţia personală, dar şi profesională ulterioară.

Rac

În prima parte a săptămânii, cei născuţi în zodia Rac îşi vor da tot interesul pentru a îmbunătăţi relaţia cu persoana iubită. Nativii singuri pot avea şansa de a cunoaşte o persoană care să-i incite şi să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă trebuie să aibă grijă, deoarece totul se poate transforma într-o simplă aventură. O serie de nativi vor beneficia de energia Soarelui pentru a-şi pune în valoare calităţile artistice şi pot începe să creeze. Luna Plină le poate aduce ocazia de a-şi face noi cunoştinţe alături de care să demareze proiecte de viitor, însă le poate favoriza şi încheierea unei etape în relaţia cu un prieten. Dacă au fost dezamăgiţi, Racii pot pune punct fără remuşcări.

Leu

În prima parte a săptămânii, cei născuţi în zodia Leu îşi vor concentra atenţia pe rezolvarea problemelor care ţin de locuinţă, iar cei care avea în plan o schimbare de domiciliu, acum vor lua decizia. Energia Soarelui le va dinamiza relaţia cu membrii familiei şi multe discuţii importante, dar şi acţiuni care privesc părinţii, rudele foarte apropiate, pot avea loc acum. Este momentul rezolvării unor conflicte în această direcţie. Luna Plină le aduce ocazia să se pună în evidenţă la locul de muncă, să încheie un capitol şi să culeagă roadele. O serie de nativi pot avansa în carieră sau îşi pot schimba statutul, funcţia, totul fiind în strânsă legătură cu imaginea pe care şi-au creat-o până acum.

Fecioară

În prima parte a săptămânii, cei născuţi în zodia Fecioară, dau dovadă de o capacitate excepţională de comunicare, iar dialogul cu cei din jur va cunoaşte o ascensiune favorabilă care-i poate ajuta pe nativi să obţină tot ceea ce-şi doresc de la aceştia. Vor exista şanse de a lega noi relaţii, de prietenie sau profesionale, care pe viitor să se dovedească de bun augur. Luna Plină le va aduce ocazia de a se remarca prin schimbarea unor valori şi principii de viaţă, astfel încât să poată evolua mai uşor. Este momentul să reia o discuţie cu o persoană aflată în străinătate şi să pună la cale o călătorie. Unii nativi pot încheia nişte studii şi pot trece la nivelul următor, în timp ce alţii pot relua nişte studii abandonate.

Citeşte şi: 3 zodii cu şanse mari să se îmbogăţească în această iarnă

Balanţă

În prima parte a săptămânii, cei născuţi în zodia Balanţă se preocupă de îmbunătăţirea veniturilor şi se dedică unor activităţi extra care le pot aduce sume frumoase de bani. Pot primi bonusuri şi prime la salariu, însă nu trebuie să se bazeze doar pe acestea dacă-şi doresc o situaţie financiară echilibrată. Totodată, nativii pot fi tentaţi să cheltuie peste măsură şi sunt sfătuiţi să aibă grijă la buget. Luna Plină se formează tot într-un sector financiar şi Balanţele au ocazia să primească nişte bani din moşteniri, din speculaţii financiare sau dobânzi. Cei care au afaceri pot încheia o etapă cu partenerii şi pot culege roadele unor demersuri financiare.

Scorpion

Cei născuţi în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalităţii, aducându-le nativilor toată energia de care au nevoie pentru a se pune în evidenţă, pentru a se face remarcaţi şi apreciaţi de cei din jur. Scorpionii vor deveni mai comunicativi, mai veseli si mai bine dispusi. Luna Plină se formează în Taur, în sectorul relaţiilor şi parteneriatelor profesionale, prin urmare le aduce ocazia să încheie o etapă, dar şi să demareze alta nouă. O serie de nativi pot pune condiţii severe partenerului de cuplu pentru a mai continua relaţia, în timp ce alţii pot culege roadele unor proiecte şi pot demara altele noi. Cei care vor să înceapă o nouă relaţie trebuie să nu se grăbească deoarece acum Venus, guvernatoarea Taurului şi planeta iubirii, este încă retrogradă întocmai în semnul lor şi va fi până la finele lunii.

Săgetător

În prima parte a săptămânii, cei născuţi în zodia Săgetător vor fi forţaţi de energia Soarelui să-şi reanalizeze unele evenimente din viaţă, unele decizii. Nativii se vor interioriza, vor medita şi vor căuta să vindece răni, să înlăture frustrări şi nemulţumiri pentru a-şi îmbunătăţi viaţa. O serie de secrete pot ieşi la iveală în această perioadă. Luna Plină le aduce ocazia nativilor să încheie o etapă în zona profesională, să culeagă roadele şi să demareze alte proiecte. O serie de nativi îşi pot schimba locul de muncă. Totodată, sunt sfătuiţi să aibă mai multă grijă la sănătate, să nu se suprasolicite şi să nu abuzeze de medicamente.

Capricorn

În prima parte a săptămânii, cei născuţi în zodia Capricorn se preocupă intens de punerea pe roate a unor proiecte şi se vor folosi din plin de energia Soarelui pentru a-şi atinge scopurile în acest sens. Relaţiile de prietenie intră într-o zonă bună, acceptabilă şi nativii se pot asocia cu cei din anturaj pentru a demara planuri de viitor, fie împreună cu aceştia, fie sprijiniţi de aceştia. Luna Plină se formează în Taur, pe casa iubirii, şi le poate aduce ocazia nativilor Capricorn să încheie o poveste de dragoste care nu mai funcţionează. Sunt sfătuiţi să lase în urmă trecutul şi să păşească cu mai multă încredere în viitor. O serie de nativi pot începe o nouă poveste de dragoste, însă trebuie să aibă grijă, deoarece s-ar putea să nu fie ceea ce şi-au dorit sau să se transforme într-o scurtă aventură, având în vedere că Venus, planeta iubirii şi guvernatoarea Taurului, este încă retrogradă până la finele lunii.

Citeşte şi: Zodiile predispuse la divorţ. Aceşti nativi au obiceiul de a se arunca cu capul înainte

Vărsător

În prima parte a săptămânii, cei născuţi în zodia Vărsător îşi dau tot interesul să facă lucrurile să meargă în toate aspectele care vizează zona profesională şi se vor folosi din plin de energia Soarelui pentru a reuşi, pentru a obţine o funcţie, pentru a-şi negocia statutul. Oportunităţile vor veni din mai multe direcţii, cu atât mai mult cu cât Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, le este alături în acelaşi sector profesional. Luna Plină aduce încheierea unei etape, culegerea roadelor, dar şi noi începuturi în tot ceea ce vizează locuinţa şi familia. Nativii trec la alt nivel în relaţia cu părinţii sau pot avea ocazia de a-şi schimba, renova, vinde sau cumpăra o casă.

Peşti

În prima parte a săptămânii, cei născuţi în zodia Peşti pot primi veşti din străinătate şi îşi fac planuri de călătorie în acest sens. O serie de nativi se vor folosi de energia Soarelui pentru a începe nişte cursuri în afara ţării, în timp ce alţii îşi vor dori să studieze noi domenii şi vor lua atitudine vizavi de acest aspect. Nativii trebuie să aibă grijă ca deciziile luate acum să nu fie influenţate de o pasiune pentru o persoană, deoarece nu vor aduce nimic bun, mai ales că Venus, planeta iubirii, este retrogradă în aceleaşi sectoare unde se află şi Soarele. Luna Plină le vine în sprijin celor care vor să studieze la distanţă, iar pe de altă parte, poate aduce ocazia încheierii unor cursuri de perfecţionare desfăşurate de nativi şi culegerea roadelor. O nouă etapă se poate deschide în relaţia cu rudele.

Sursă: cancan.roRecente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg