Horoscop saptamanal 8-14 octombrie. Gemenii încep o nouă poveste de dragoste

1 83574 original jpg png

Horoscopul săptămânal 8-15 octombrie aduce schimbări în viaţa multor nativi. În mare parte, este o săptămână bună. Se anunţă noi iubiri la orizont, creşteri salariale şi noi achiziţii. Săgetătorii sunt avertizaţi să aibă grijă de sănătatea lor. 

Horoscop săptămânal Berbec

Prima parte a săptămânii le aduce celor născuţi în zodia Berbec ocazia de a începe o nouă poveste de dragoste sau de a reedita o mai veche relaţie care nu a funcţionat. O serie de nativi pot trece la un nivel superior în relaţia de cuplu. De asemenea, nativii pot semna parteneriate profesionale de lungă durată cu impact pozitiv asupra finanţelor, aspect susţinut puternic şi de Mercur, care le oferă acestora capacitatea de a negocia la sânge nişte condiţii contractuale.

Horoscop săptămânal Taur

Cei născuţi în zodia Taur îşi vor îndrepta atenţia asupra zonei profesionale, unde nativii vor reînnoi contracte şi vor da un nou curs unor sarcini şi responsabilităţi de la locul de muncă. Aspectul va fi cu atât mai puternic cu cât în acelaşi sector îşi va face simţită prezenţa şi Mercur şi le poate aduce noi oferte de colaborare. De asemenea, sectorul sănătăţii va fi important în această săptămână, nativii căutând soluţii pentru a vindeca o problemă, pentru a trata o afecţiune.

Horoscop săptămânal Gemeni

Cei născuţi în zodia Gemeni au ocazia să cunoască o persoană care să le trezească interesul şi nu este exclus ca nativii să înceapă o nouă poveste de dragoste. Cei care se află în relaţii solide şi de lungă durată pot aduce în discuţie căsătoria sau conceperea unui copil. Mercur le va aduce contexte profesionale bune, de calitate şi nativii pot negocia fie noi parteneriate, fie pot renegocia condiţiile contractuale de la actualul loc de muncă. Comunicarea cu colegii şi superiorii va intra pe făgaş normal şi va favoriza noi perspective în carieră.

image

Horoscop săptămânal Rac

Cei născuţi în zodia Rac vor avea ocazia să deschidă noi orizonturi în ceea ce priveşte relaţia cu membrii familiei, care se poate îmbunătăţi, dar şi vizavi de locuinţă. Astfel, odată cu Luna Nouă, unii nativi se pot muta în casă nouă sau îşi pot cumpăra o casă, în timp ce alţi nativi se pot muta împreună cu partenerul de viaţă. Totodată, comunicarea cu persoana iubită va fi una bună, iar cei care au copii vor reuşi să se apropie mai mult de aceştia. Este o săptămâna favorabilă activităţilor creative şi Mercur îi sfătuieşte să-şi dea frâu liber talentelor artistice.

Horoscop săptămânal Leu

Cei născuţi în zodia Leu vor avea ocazia să treacă la alt nivel în comunicarea şi relaţionarea cu cei din jur. Nativii trebuie să înveţe să se exprime corect, concis, să se facă înţeleşi şi să nu degenereze informaţiile transmise. Cei care au dat dovadă de orgoliu până acum în relaţiile cu familia, vor fi nevoiţi să-şi revizuiască modul de abordare, aspect care va fi puternic susţinut şi de Mercur. Este o perioadă bună pentru negocierile care privesc locuinţa şi poate fi vorba de o renovare, închiriere, cumpărare sau vânzare a unei case.

Horoscop săptămânal Fecioară

Cei născuţi în zodia Fecioară se vor bucura de susţinerea Lunii Pline pentru a-şi îmbunătăţi veniturile şi ar fi indicat să facă tot ce le stă în putere pentru a reuşi. Nativii vor avea ocazia sa-şi renegocieze salariul sau pot primi oferte de colaborare care să la aducă un ban în plus. Mercur le aduce posibilitatea de a socializa mai mult şi de a cunoaşte noi persoane importante pentru evoluţia lor personală. Nativii vor da dovadă de idei revoluţionare, inventive şi nu este exclus să-şi îndrepte atenţia către zone noi de cunoaştere.

image

Horoscop săptămânal Balanţă

Luna Nouă se formează întocmai în semnul lor, iar cei născuţi în zodia Balanţă vor avea ocazia să iasă în evidenţă, să se facă remarcaţi şi să se afirme, să demareze proiecte noi şi să creeze o nouă ierarhie a gândurilor şi a priorităţilor pe care le au. Astrul ceresc le cere să se preocupe mai mult de propria lor persoană, cu alte cuvinte să se pună pe primul loc înaintea tuturor şi, dacă va fi nevoie, să pornească pe un nou drum. Urmează o perioadă care le poate aduce negocieri salariale şi multiple posibilităţi de îmbunătăţire a veniturilor.

Horoscop săptămânal Scorpion

Pentru cei născuţi în zodia Scorpion urmează o perioadă de introspecţie şi meditaţie. Nativii se vor retrage în subconştientul lor pentru a analiza nişte aspecte din viaţa personală pe care, la final, le vor schimba. În unele cazuri, acolo unde se poate, aceştia vor şterge cu buretele o decizie, o situaţie şi o vor lua de la capăt cu forţe noi. Mercur, astrul comunicării şi al negocierilor, va tranzita întocmai zodia Scorpion şi nativii vor da dovadă de o capacitate de dialog excepţională cu cei din jur. Tot acum este momentul să înveţe lucruri noi şi să folosească informaţia primită în beneficiul lor.

Horoscop săptămânal Săgetător

Cei născuţi în zodia Săgetător vor avea ocazia în această perioadă să cunoască oameni noi cu care să lege prietenii de durată şi chiar să se asocieze în proiecte. Pe de altă parte, este posibil ca relaţia cu un prieten să devină mult mai apropiată, mai serioasă, iar nativii să pună la cale planuri pe termen lung împreună cu acesta. Este important ca în toată această perioadă să aibă grijă la comunicare şi la negocierile în care se implică, deoarece Mercur le poate aduce unele frustrări în acest sens şi chiar le poate bloca dialogurile şi le poate favoriza interiorizarea. De asemenea, o preocupare de bază a nativilor Săgetător ar trebui să fie sectorul sănătăţii. Se recomandă odihna şi evitarea exceselor de orice fel.

Horoscop săptămânal Capricorn

Cei născuţi în zodia Capricorn vor avea, în sfârşit, ocazia să se pună în evidenţă la locul de muncă. Luna Nouă le deschide o nouă etapă în sectorul profesional, iar aceştia ar trebui să profite la maxim de oportunităţile astrale. Este momentul ca nativii să se facă remarcaţi, să iasă în evidenţă şi chiar să-şi schimbe statutul, ceea ce poate însemna chiar şi o avansare profesională. Pe de altă parte, unele proiecte mai vechi, amânate, au acum ocazia, graţie lui Mercur, astrul comunicării şi al negocierilor, să fie demarate, dar nu este exclus nici ca noi proiecte să fie analizate şi puse la punct în perioada următoare.

image

Horoscop săptămânal Vărsător

Cei născuţi în zodia Vărsător se vor bucura de noile oportunităţi aduse de Luna Nouă în sectorul călătoriilor, al relaţiei cu străinătatea, dar şi cu persoanele aflate dincolo de graniţele ţării. Nativii vor avea ocazia să-şi schimbe sau să-şi consolideze cariera şi pot primi oferte din altă ţară sau pot pleca într-o călătorie mult visată, iar Mercur îi va sprijini din plin în comunicarea şi negocierea profesională. Nu este exclus ca unii nativi să-şi schimbe locul de muncă sau să fie avansaţi.

Horoscop săptămânal Peşti

Cei născuţi în zodia Peşti vor fi favorizaţi de Luna Nouă să se preocupe de îmbunătăţirea situaţiei financiare şi nu este exclus ca unele avantaje materiale să vină pe neaşteptate. Cei care au de primit moşteniri, vor avea ocazia să semneze actele în această perioadă şi să intre în posesia lor. De asemenea, relaţiile intime, sexuale, se vor îmbunătăţi considerabil, iar nativii care până acum au avut prejudecăţi şi inhibiţii vor putea să le depăşească. Mercul le va aduce posibilitatea de a-şi defini nişte principii şi valori de viaţă, dar şi de a negocia o călătorie sau de a începe un curs de perfecţionare profesională sau, de ce nu, personală.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg