Horoscop septembrie 2020: o zodie va primi o lecţie incredibilă de viaţă, iar un semn de aer îşi va umple buzunarele

1 shutterstock 572395867 jpg jpeg

Începutul toamnei aduce o perioadă mixtă în vieţile noastre. Pe de o parte, va fi o perioadă plină de creativitate, propice pentru noi începuturi şi noi proiecte, pe de alta vom avea parte de limitări sau chiar eşecuri din cauza lui Saturn retrograd.

Saturn nu este singurul retrograd. Marte este şi el şi aşa va rămâne până pe 13 noiembrie. Acum trebuie să reevaluăm proiectele actuale şi să schimbăm abordarea pentru a obţine ceea ce ne dorim. Energia lui Marte este interiorizată şi intensificată, iar de aici poate veni multă agresivitate. Astfel, în loc să ne ocupăm de rezolvarea problemelor, mai rău le putem agrava.

Luna Nouă, care intră pe 17 septembrie în semnul Fecioarei, compensează „agresivitatea“ lui Marte. Este o perioadă fertilă şi productivă, apar oportunităţi noi de joburi sau de afaceri şi vom fi mai atenţi la sănătate.

La jumătatea lui septembrie, nativii unei zodii vor primi o lecţie incredibilă de viaţă, iar cei născuţi sub un semn de aer vor avea parte de o îmbunătăţire uimitoare a bugetului spre sfârşitul lunii.

Berbec

Luna îţi oferă multă energie pentru a începe lucruri noi şi pentru a te exprima creativ. Vestea proastă este că Mercur a staţionat în casa creativităţii, dar va ieşi în curând de acolo, iar această experienţă îţi va arăta cum să-ţi gestionezi emoţiile. La mijlocul lunii vei primi o lecţie incredibilă de viaţă, deoarece Soarele şi Marte se vor afla simultan în casa a şasea, a ambiţiei şi ţelului pe care îl ai în viaţă.

Taur

Când Marte devine retrograd, pe 9 septembrie, pentru tine începe o perioadă de stagnare pe toate planurile: viaţa amoroasă intră în „hibernare“, iar proiectele tale profesionale sau personale nu mai evoluează deloc. Chiar dacă pare că ai ajuns la un capăt de drum, e doar o etapă. Lucurile se vor schimba după ce Mercur nu va mai fi retrograd, din 13 noiembrie. Ai putea profta de această perioadă pentru a petrece mai mult timp cu familia şi copiii.

Gemeni

Eşti plin de idei şi inspiraţie, iar Lun Nouă te avanteajează din plin. Desluşeşti tot ceea ce nu avea sens până acum şi, în sfârşit, lucrurile încep să se lege iar tu îţi vei da seama cum să-ţi pui ideile în practică. Viaţa ta profesională va cunoaşte o „explozie“ fără precedent.

Rac

Vei primi o rezervă importantă de energie şi creativitate de la Soare, Marte şi Jupiter care se deplasează în casa comunicării şi a afacerilor. Mintea ta este fertilă şi activă şi te poate ajuta să ieşi din rutina ultimelor luni. Septembrie oferă oportunităţi excelente de a-ţi face noi prieteni, de a te promova sau de a-ţi promova afacerea.

Leu

Aceasta este o perioadă bună, căci ţi se deschid noi uşi la locul de muncă sau în carieră. Nu lăsa anxietatea să înlăture aceste oportunităţi. Cu banii nu stai rău, dar evită să faci împrumuturi. Mai bine economiseşti pentru o achiziţie importantă care se prefigurează în viitorul apropiat.

Fecioară

Explodezi de energie, inspiraţie şi ambiţie, de aceea este posibil să-ţi schimbi radical direcţia în viaţă. Numai că trebui să găseşti un echilibru între obsesia ta pentru reguli şi partea creativă. Pur şi simplu nu va mai fi suficient să planifici lucrurile metodic, aşa cum faci de obicei, ci să te laşi dus de val. „Planul“ de care ai nevoie ţi se va dezvălui. Ai încredere în tine!

Balanţă

Venus şi Saturn, cei doi mari aliaţi ai Balanţei, fac conjuncţie în casa carierei. Asta înseamnă că planurile şi energiile puse în mişcare în februarie şi martie se îndreaptă spre o concretizare în următoarele-opt săptămâni. Bugetul tău va avea parte de o îmbunătăţire uimitoare spre sfârşitul lunii.

Scorpion

Eşti un nativ rigid, ceea ce înseamnă că schimbarea poate fi grea pentru tine. Cu toate acestea, Luna plină te va face mai flexibil, te vei relaxa şi vei medita, iar răspusurile pe care le aştepţi nu vor întârzia să apară. Soarele, Marte şi Mercur se vor întâlni în casa a unsprezecea - casa prietenilor, a promovării, a obiectivelor pe termen lung şi a banilor proveniţi de la serviciu - aşa că acordă o atenţie deosebită acestor domenii.

Săgetător

Optimismul tău obişnuit va fi un pic zdruncinat când Chiron, Neptun şi Uranus - toate retrograde – se vor alinia în a doua, a treia şi a patra casă care reprezintă valorile, gândurile, credinţele şi sentimentele tale. Există câteva probleme mjore pe care trebuie să le conştientizezi.

Capricorn

Luna în Berbec îţi oferă motivaţie chiar de la începutul lunii şi înlătură dezorientarea produsă de Mercur, Chiron, Uranus şi Neptun retrograde. Dacă nu eşti într-o relaţie, îţi vei canaliza aproape toată energia pentru a căuta un partener, iar şansele să întâlneşti o dragoste mare sunt uriaşe.

Vărsător

Tranzitul lui Saturn te-a făcut să te concentrezi pe obiectivele şi direcţia vieţii tale. Chiar dacă lucrurile au fost tulburi în ultimele săptămâni, acum vei avea o revelaţie. Cântăreşte bine toate aspectele înainte de a lua o decizie! Pe 24 şi 25 septembrie ai undă verde pentru orice acţiune vei întreprinde!

Peşti

Schimbări majore apar atunci când planeta războinică Marte devinde retrogradă, din 9 septembrie până pe 13 noiembrie. Această planetă potenţează ambiţia, dar şi furia şi agresivitatea, aşa că ai mare grijă cum îţi expui şi gestionezi sentimentele, pentru că ai putea pierde lucruri importante dacă intri în conflicte. Din 17 septembrie, când Luna intră în Fecioară, ar fi bine să te concentrezi asupra sănătăţii, să te relaxezi şi să te odihneşti.



Recente

Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg