Horoscop special: Cum este influenţat caracterul tău în funcţie de zodia în care te-ai născut

1 shutterstock 1121573954 jpg jpeg

Te-ai născut vara sau toamna? Pare greu de crezut pentru sceptici, dar, în linii mari, cei născuţi într-o perioadă asemănătoare a anului au trăsături de caracter comune. Ce înseamnă acest lucru şi cum poate influenţa, de data aceasta, caracterul zodia care îţi guvernează existenţa?

Găseşti explicaţii pentru fiecare semn astral. Dacă te numeri printre cei care stau în dubiu, verifică şi tu în cele de mai jos dacă ţi se potriveşte caracterizarea făcută nativilor zodiei tale! Conform acestui horoscop special, uni dintre nativi sunt atraşi de politică, alţii nu intră în afaceri, dacă acestea nu prezintă un dram de pericol. Sunt şi acei nativi care preferă să nu îşi facă mulţi prieteni adevăraţi. Ţi-am stârnit curiozitatea?

Berbec

Eşti curajoasă, dificultăţile nu te sperie, dar eşti şi nerăbdătoare, impulsivă, irascibilă. Dacă nu poţi depăşi un obstacol, găseşti o cale să-l ocoleşti. Nu se ştie din ce motiv, riscul exercită o fascinaţie stranie asupra ta. Orice afacere care nu are un dram de pericol nu prezintă prea mare interes pentru tine. Eşti destul de susceptibilă, ceea ce face să intri în conflicte uneori.

Taur

stanga
dreapta
5 promo cpf jpg jpeg

Tu eşti convinsă de un lucru: omul se naşte pentru a lucra şi numai aşa se realizează. Lipsa de activitate este stresantă pentru tine, de aceea nu tolerezi perioadele de boală şi de convalescenţă. Eşti autoritară, îţi place să comanzi celorlalţi sau măcar să te asiguri că-ţi urmează sfaturile. Iubeşti independenţa şi preferi să lucrezi pe cont propriu. În consecinţă, când este posibil, alegi profesii liberale. Familia ocupă un loc important în viaţa ta, însă îţi manifeşti rar tandreţea.

Gemeni

Ai un farmec aparte căruia cu greu îi poate rezista cineva şi o personalitate atractivă, ceea ce este principalul tău atu în viaţă. Amabilă, grijulie, tu ai darul comunicării şi convingi destul de uşor pe oricine. Chiar dacă întâlneşti pe cineva pentru prima oară, acesta se simte în largul lui cu tine, ca şi cum i-ai fi o cunoştinţă veche. Nu ştii întotdeauna ce-ţi doreşti, dar, după ce ai făcut alegerea, te agăţi de aceasta cu multă tenacitate. Crezi cu fermitate în succes şi-ţi abordezi problemele cu entuziasm.

5 promo cpf jpg jpeg

Rac

Ceea ce-i surprinde pe ceilalţi când te întâlnesc prima dată este, fără îndoială, aerul tău blând. Întreaga ta persoană radiază bunătate şi naturaleţe. Ai gesturile lente şi vocea calmă. Indiferent că eşti lăudată sau jignită, mângâiată sau lovită, reacţia ta este aproape întotdeauna un zâmbet. Nu îţi faci mulţi prieteni adevăraţi. Pentru tine, prietenia este un lucru prea serios pentru a fi acordat oricui. Când alegi pe cineva care să-ţi fie prieten intim, o faci cu cele mai bune intenţii şi pe viaţă.

Leu

Debordezi de energie şi vitalitate. Pentru tine, lipsa de activitate este mai rea decât moartea. Trebuie să faci ceva constant. Relaxarea nu te mulţumeşte cu adevărat. Datorită energiei tale inepuizabile, poţi deveni faimoasă sau o binefăcătoare cunoscută. Printre defectele tale se numără lipsa de concentrare. Ai tendinţa să-ţi risipeşti energia, încercând să faci mai multe lucruri deodată. Rişti să te epuizezi pe termen lung, în ciuda imensului rezervor de energie cu care eşti înzestrată din naştere. Ai multe talente şi ai şanse să reuşeşti în orice domeniu atâta timp cât îţi canalizezi toate eforturile într-o singură direcţie.

Fecioară

Pui mare preţ pe confortul propriu şi pentru a avea parte de acesta eşti gata să sacrifici de bunăvoie alte bucurii pe care ţi le oferă viaţa. Obsedată constant de grija pentru confort, nu-ţi place să călătoreşti foarte mult. Eşti mai mult apropiată de casă, care este pentru tine ceea ce este cochilia pentru melc. Toţi cei care te cunosc sunt de acord că eşti blândă şi afectuoasă. Agresivitatea nu te caracterizeă. Stilul tău de viaţă şi grija ta constantă de a te îndepărta de agitaţia lumii contribuie în mare măsură la oferirea unui caracter paşnic.

Balanţă

Isteţimea este cea mai importantă trăsătură a personalităţii tale. Înzestrată cu o minte capabilă să înţeleagă ceea ce se spune doar pe jumătate şi să aibă acces direct la esenţa lucrurilor, percepi ceea ce scapă de obicei majorităţii oamenilor. Ai idei grozave. Treci drept o persoană originală, excentrică şi, uneori, fără să vrei, işti certuri, fiind victimă a neînţelegerii anturajului tău. Eşti condusă în principal de tendinţe altruiste şi idealiste. În lumea noastră imperfectă, oameni ca tine au câştigat mult prea rar. Cu toate acestea, eşti admirată de mulţi.

Scorpion

Îţi practici profesia cu ardoare şi devotament. Este cu adevărat uimitoare capacitatea pe care o ai de a te adapta la munca ta şi de a avea satisfacţii de pe urma ei. Flexibilitate este un atu al tău, mai ales în vremurile noastre, când alegerea unui loc de muncă nu ţine de dorinţele propri devine obositoare. Eşti capabilă de iubire sinceră, dar este în natura ta entuziastă să cauţi noutatea. Trebuie totuşi să reţii că, în iubire, eşti capabilă să-ţi controlezi inconstanţa. Când iubeşti cu adevărat, ştii să faci un efort pentru a-ţi păstra partenerul.

Săgetător

Te atrage politica, pentru că-ţi oferă posibilitatea de a-ţi desfăşura toate energiile. Îţi place să manipulezi mulţimea şi să captezi atenţia cu discursuri sclipitoare. Cauţi aplauze şi aprecieri. Ghidată de flerul tău sigur, ştii exact când să rişti şi când trebuie să ieşi din joc. Privirea ta este ca un fascicul laser care percepe gândurile intime ale altora. Nu ai nevoie de ser al adevărului pentru a şti ce gândesc ceilalţi. Totuşi, eşti destul de stângace în dragoste.

Capricorn

Tot ceea ce ţine de justiţie te interesează şi tot ce ţine de nedreptate te revoltă. Duci neîncetat o luptă împotriva ipocriziei, intoleranţei, autoritarismului, exploatării omului de către om. Te simţi preocupată personal de aceste flageluri, indiferent dacă eşti sau nu o victimă. Indiferenţa nu face parte din natura ta. Este de la sine înţeles că eşti o activistă înnăscută. Onestitatea ta este fără cusur. Respectând legea şi drepturile altora, refuzi să faci nu numai ceea ce este interzis, ci şi ceea ce, fără a fi în mod expres interzis, ţi se pare inadecvat.

Vărsător

Există foarte puţine lucruri pe care le iei cu adevărat în serios. Te distrezi pe seama oricui şi mai ales pe seama ta. Din această cauză, ajungi să-ţi faci duşmani aprigi. Vei scăpa de multe probleme dacă vei conştientiza faptul că puţini oameni au într-adevăr simţ al umorului şi sunt capabili să râdă de ei înşişi. Având capacitatea de a vedea partea amuzantă a vieţii, de obicei nu dramatizezi nimic. Pe tine, cele mai dramatice situaţii te distrează. Este o stare de graţie care te protejează de moarte, de tristeţe, de descurajare şi de crize nervoase.

Peşti

Ai un temperament paşnic. Preferi să suporţi răul decât să-l provoci. Se spune despre tine că eşti o fire slabă, dar bunătatea nu este o slăbiciune. În orice caz, eşti destul de timidă. Numai în cazuri excepţionale decizi să lupţi şi să-ţi aperi drepturile. Inima ta tandră este unul dintre darurile preţioase pe care natura ţi le-a oferit. Ai simpatie pentru cei slabi, nefericiţi, neglijaţi, asupriţi, nefericiţi. Simţi nenorocirea celorlalţi ca şi cum ar fi propria ta nenorocire. De asemenea, îţi place să le faci pe plac celor din jurul tău.

@shutterstockRecente