Horoscop weekend 1-2 decembrie 2018. Scorpionii şi Racii sunt puşi în faţa unor decizii dificile. Curaj!

1 84323 original jpg jpeg

Horoscopul primelor zile ale lunii decembrie aduc schimbări importante în viaţa câtorva nativi. Scorpionii şi Racii sunt puşi în faţa unor decizii dificile. Curaj! Totul va fi spre binele vostru. 

Vezi ţie ce ţi-au pregătit astrele pentru weekendul 1-2 decembrie.

BERBEC

Sâmbătă: Atenţie la gesturile imprudente sau impulsive, pentru că poţi declanşa o situaţie care nu mai poate fi reparată.

Duminică: Dacă apare veste de călătorie, ţi-ai şi făcut bagajele, gata de drum, pentru că te cuprinde un dor de ducă ce nu te lasă în pace până în momentul plecării.

TAUR

Sâmbătă: Ţii mult la spaţiul tău personal, de aceea nu eşti dispus să deschizi uşa, la propriu sau la figurat, oricărei persoane.

Duminică: Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ţi place să te împotmoleşti în cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate să meargă direct la ţintă, fără să consumi timp preţios.

Citeşte şi: Nativul din zodiac pe care nu trebuie să îl minţi niciodată. Dacă nu eşti sincer, îl pierzi pentru totdeauna

GEMENI

Sâmbătă: Orice confruntare sau competiţie de idei în care eşti şi tu implicat te poate avea printre învingători, deci nu-ţi fie teamă să-ţi exprimi părerea.

Duminică: Oricât de greu ţi-ar fi să spui da, ia-ţi inima în dinţi şi acceptă condiţiile defavorabile de astăzi, pentru că sunt obligatorii pentru a merge mai departe spre ce ţi-ai propus.

RAC

Sâmbătă: Este o zi pe placul tău, dar cea mai mare fericire provine din contactul cu lumea. Întâlneşti persoane a căror prezenţă îţi face multă plăcere.

Duminică: Decizia pe care o iei poate părea unora cam rigidă şi lipsită de sensibilitate, dar vei vedea, mai târziu, că era varianta optimă pentru situaţia în care te afli.

LEU

Sâmbătă: Oboseala îşi spune cuvântul. Eşti epuizat pe ultima sută de metri a unei activităţi pentru care ţi-ai consumat toate resursele.

Duminică: Petrecerile sau motivele de divertisment se pot încinge ad-hoc, fără nicio pregătire, pentru că acolo unde se adună câteva persoane dornice de distracţie, nu trebuie să pierzi ocazia!

Citeşte şi: Horoscop decembrie 2018. Schimbări importante pentru toţi nativii, la final de an

FECIOARĂ

Sâmbătă: Iubirea este tot ce ai mai scump pe lume şi te bucuri de momente superbe alături de cel drag. Primeşti cu inima deschisă gesturile sale de afecţiune şi oferi şi tu în schimb tot ce ai mai bun în tine.

Duminică: Uneori e bine să-ţi susţii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar aşa vei reuşi să ai ultimul cuvânt într-o dispută.

BALANŢA

Sâmbătă: Atracţia spre o anumită persoană e mare şi îţi dai seama că acest magnetism nu te lasă să gândeşti limpede, de aceea e bine să-ţi ţii sub control instinctele şi să laşi mintea să decidă cum e mai bine.

Duminică: Dacă un prieten aflat în impas te roagă să-l ajuţi cu bani, o vei face fără să stai pe gânduri, mai ales că ai o sumă acumulată în aşteptare în cont.

SCORPION

Sâmbătă: Este momentul în care decizi o schimbare de proporţii în viaţa ta, numai că acum e doar startul. Rezultatele se vor arăta mult mai târziu, dar este foarte important momentul deciziei.

Duminică: Nu te grăbi să-ţi iei adio atât de repede de la tot ce ai construit, pentru că sigur există şi o altă variantă, care poate restabili echilibrul firesc al situaţiei.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Ai grijă în ce te bagi azi: ceea ce ar putea părea o banală glumă se poate transforma într-un mic dezastru greu de reparat.

Duminică: Aduni informaţii noi, documente necesare, resurse concrete, poate şi bani, şi le pui pe toate în slujba acelui mare ţel de la care ai aşteptări imense. Eşti pe drumul cel bun!

Citeşte şi: Învaţă să recunoşti ce zodie are un om înainte să îl întrebi

CAPRICORN

Sâmbătă: Faci echipă foarte bună cu persoana iubită, dar, indiferent din ce tabără faci parte – adică eşti ea sau el – trebuie să accepţi faptul că azi femeia este capul tuturor acţiunilor interesante.

Duminică: Ia-o mai lent, nu te mai grăbi atâta, chiar dacă tu eşti o fire iute care nu are răbdare. Azi vei învăţa din nou lecţia răbdării, pentru că cele mai bune lucruri sunt cele care se clădesc lent, în timp îndelungat.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Uneori, visele nu se împlinesc, dar nu trebuie să vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamăgire.

Duminică: Nu te teme de cei care sunt în preajma ta şi încearcă să te manipuleze cu tot felul de zvonuri alarmiste şi informaţii false.

PEŞTI

Sâmbătă: Mare grijă până unde întinzi coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urât.

Duminică: Rezistă ispitei de a cheltui suma de bani pe care ai reuşit să o aduni cu mari sacrificii. Vei avea nevoie de aceşti bani cu altă ocazie, dar dacă o consumi rapid, vei regreta mai târziu necugetarea de acum.

Sursă: huff.roRecente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg