Horoscop weekend 17-18 noiembrie. Scorpionii sunt la un pas de un conflict uriaş

1 84127 original jpg jpeg

Weekendul vine cu multă relaxare şi veşti bune pentru câţiva nativi. Fecioarele se vor bucura, în sfârşit, de puţin timp liber, în timp ce peştii găsesc liniştea de care au atâta nevoie. Vezi pentru tine ce au rezervat astrele în zilele de 17 şi 18 noiembrie. 

Berbec

O să existe nişte conflicte minore în interiorul cuplului, însă care pot evolua, dacă niciunul dintre voi nu este dispus să renunţe la orgoliu. Discută mai mult despre lucrurile care te deranjează. 

Taur

Te concentrezi pe tot ce înseamnă informaţie nouă. Vrei să înveţi cât mai mult, pentru a putea să evoluezi din ce în ce mai mult pe plan profesional. 

Citeşte şi: Racii au toane, iar leii vorbesc doar despre ei! Tu ştii ce obiceiuri enervante ai?

Gemeni

Petreci mult timp cu partenerul de cuplu. Faceţi tot felul de activităţi împreună şi reuşiţi să vă cunoaşteţi din ce în ce mai bine, iar acest lucru vă apropie tot mai mult. 

Îţi concentrezi atenţia asupra vieţii profesionale, dar nu ignori nici lucruri care ţin de familie. Reuşeşti să ajungi la un echilibru în ceea ce priveşte organizarea timpului. 

Leu

Weekendul acesta este momentul în care eşti dispus să-ţi exprimi sentimentele, fără niciun fel de reţinere. În plus, începi să te bucuri mai mult de lucrurile simple. 

Fecioară

Chiar dacă ar fi momentul să te bucuri de puţin timp liber, nu prea vrei să iei o pauză de la toată munca pe care o ai de făcut. Mai mult, îţi concentrezi atenţia şi pe problemele prietenilor tăi. 

Balanţă

Stai departe de orice tip de activităţi sociale. Petreci mult timp în intiminatea oferită de propria locuinţă. Mai mult, este posibil să primeşti veşti bune de la un prieten vechi. 

Scorpion

Poţi intra uşor în tot felul de conflicte, pentru că îţi doreşti ca toată lumea să înţeleagă punctul tău de vedere şi, eventual, să fie de acord cu el. Nu forţa lucrurile! 

Săgetător

Eşti predispus la a spune minciuni sau la a face promisiuni pe care nu le poţi onora, iar acest lucru îţi va pierde credibilitatea chiar şi în faţa oamenilor apropiaţi. Apelează la sinceritate. 

Capricorn

O să ai nişte discuţii pe care le-ai tot amânat cu familia. Nu aţi mai petrecut de mult timp împreună, tocmai pentru a nu discuta despre anumite lucruri care nu mai suportau amânare. 

Vărsător

Trebuie să îţi alegi cu mai multă atenţie activităţile pe care le faci în timpul tău liber. Ar fi ideal să renunţi la a mai face compromisuri şi să începi să te gândeşti la fericirea ta. 

Peşti

Te concentrezi mai mult pe echilibrul interior. Vrei să începi să te cunoşti mai bine şi să ajungi să te bucuri de liniştea de care ai nevoie. Doar tu contezi, măcar în acest weekend.

Sursă: jurnalul.roRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg