Horoscop weekend 23-25 august 2019! Planetele care guvernează iubirea sunt în Fecioară! Cum vor fi influenţate zodiile?

1 horoscop weekend 2 jpg jpeg

Weekendul 23-25 august va aduce succes în plan amoros pentru mai multe zodii, întrucât cele două planete care patronează energia iubirii şi a relaţiilor amoroase, Marte şi Venus, se află în Fecioară, motiv pentru care marchează începutul unui nou ciclu pentru relaţiile noastre.

Venus şi Marte sunt ca doi poli opuşi ai unui magnet care se atrag şi ca rezultat al pasiunii lor, ceva nou prinde viaţă. Fie că e o nouă viaţă, o nouă relaţie sau un nou proiect creativ, această conjuncţie este forţă cosmică ce ne împinge puternic înainte pe aceste planuri !

Cum impactează zodiile Venus şi Marte în conjuncţie în Fecioara, află mai jos: 

Cel mai mare eveniment pentru iubirea ta este intrarea lui Venus în Fecioara între 21 august şi 14 septembrie. Dragostea ta va înflori atunci când tu ai o abordare umilă, smerită şi eşti dornic să ajuţi şi din contra, îţi faci rău în amor dacă analizezi în exces relaţia sau permiţi aşteptărilor tale să te conducă. Întâlnirea lui Venus cea senzuală cu Marte cel pasional în acest week-end va duce la pasiuni clocotitoare. Fii doar pe faza pentru că Luna este în Gemeni unde nu da o stare foarte compatibilă acestei energii şi îţi poate rostogoli unele planuri senzual

Până pe 14 septembrie, Venus va circulă în Fecioara şi prin sectorul tău de romantism şi recreere deci deschide-ţi inima şi lasă dragostea să între. Este inutil de precizat că este un timp ideal pentru escapade romantice sau pentru o serie de activităţi comune cu persoană iubita. Dacă eşti singur, evenimente distractive sau reuniuni cu prietenii îţi pot aduce iubirea potenţială. Fii doar foarte conştient să comunici clar tot ce ai de spus.

Până pe 14 septembrie, Venus călătoreşte prin Fecioara şi în sectorul tău domestic şi te va inspiră să îţi împărţi casa cu persoană pe care o iubeşti sau să găseşti iubirea în preajma activităţilor de orice natură ce implică domiciliul. Astfel, poţi fi o minunată gazdă pentru prieteni şi cunoştinţe iar clipele intime cu o persoană iubita te vor încânta din cale afară. Întâlnirea dintre Venus şi Marte îţi oferă timp excelent pentru orice formă de distracţie dar trebuie să îţi menţii echilibrul emoţional şi pasional, există riscul să exagerezi cu pasiunea.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg